MUKA DLA MASUK TV

ASSALAMUALAIKUM semua...Ekoran entry KEMATIAN, mood dla pun turut mati untuk blogwalking..Suasana ofis pun sangat sunyi sepi..Selepas perhimpunan pagi, boss bagi pelepasan untuk melawat keluarga arwah..Alhamdulillah, semua dapat menatap wajah arwah untuk kali terakhir walaupun perasaan semua sangat sebak..Memori arwah akan kekal di dalam ingatan kami..Semoga arwah tenang di sana..Amin...So, maaf semua yang datang komen dan mengucapkan takziah, dla akan cuba serang korang balik hari ni yer..

Petang tu kawan dla ajak pergi tengok perlawanan BADMINTON GP KEBANGSAAN yang sekarang berlangsung di STADIUM TERENGGANU..Sebenarnya dla yang kecoh dari minggu lepas lagi nak gi tengok..Walaupun mood tak berapa ada + badan tak berapa sihat [demam+flu], dla kan SEMANGAT KESUKANAN, so pergilah berbekalkan air 100plus..hehe..

Korang tak tengok ke semalam kat ASTRO?? Manalah taw muka dla masuk tv..hehe..Tapi dla semalam sibuk merakam aksi pemain semalam..Bajet wartawan sukan la konon..Time ni terus terfikirkan DSLR..Bestnye kalo ada DSLR, leh dla zoom dari jauh..Tapi okelah, dari takde langsung kan..Syukur oke..

Haaa..kan dah kata MUKA DLA MASUK TV..
Hari ni 1st time dla UPLOAD VIDEO kat YOUTUBE walaupun dah lama create account..AWEK BUNDLE adalah akaun YouTube dla..hehe..Tak sangka makan masa gak nak upload walaupun just berape second je video tu..Jom layan video yang dla sempat amik berbekalkan camera cokia ini ^__^


Oke, dah tengok?? Sebenarnya time ni player sebelah kiri tu tak puas hati sebab umpire cakap shuttle tu out..Dla pun tak perasan..Tapi bila play balik video ni memang IN pun..So, beliau bengang la jugak, dahlah semua penonton sokong ARIF, kesian lak beliau tu dorang ni dok boo..Tak baik taw, tak pro la camni..Ni kan semua pemain Malaysia..Apapun memang arif menang di set ke 3 ni 21-9 dan Arif bakal bertemu LEE CHONG WEI pada malam ni..Jangan lupe saksikan beramai-ramai, manalah taw camera tercondong ke muka dla ke, dapat 2 saat pun takpe dah..hehe..

p/s : hope demam ni x melarat..huhu

Comments

woot-woot said…
hahahhah SONI BRAV0 = ="
Hanis MY said…
wow wiii masuk tb... i likeee... nak tumpang populariti dla la boleh tak? bestnyaaa g tgk live!
JD Jen said…
Syabas dla!! Akhirnye ngko glamer juga! Hehehe!
aanie said…
haha, yo yo je masuk tv...

mmg masuk pun shuttle tu....huhu...
Amirrah Zawani said…
wahhhh masuk tv oh.. haha!!!
kalao dpt masuk 2 saat pun jadi lah kan drpd tak dpt langsung kan :D
Zura said…
suke kalau chong wei lawan lin dan..xnk miss tgk...
Wah..smgt kesukanan btul dla ni..siap rakam lagi...lain kali dla jerit kua2 kata shuttle tu *In*,gerenti kamera g kat dla punya..huahua..
... said…
as salam..
sabar..
apa yang dah berlaku semua tu, suratan takdir.dan kita, perlu meneruskan hidp.setiap hari, doakan mereka yang telah eprgi dulu, supaya aman disana :)

huhu~ masuk tv~
sukaaa~
tapi kalau nak upload dalam youtube, tengok respond upload dari internet kamu. kalau set ke ping paling laju, insya'Allah lagi cepat dapat upload ;)

akmu dah komen tadi :D
ingatkan betol2 masuk tv tadi..hahahha...=="
nazirulhazwan~ said…
kompem2 chong wei mng lawan arif, chong wei toksah men la game2 ni, jauh sgt standard die, kesian budak2 lain, nak gak menag,huh
JIJI YU said…
wohoho...pehal tak shout name blog ko..hahah
deAnza-wAnda said…
get well soon n congrats yarr...
yatie's EPISODE said…
tahniah! masuk tibi jugak akhirnya! haha :p
Hanis MY said…
weewiittt Dla masuk blog pilihan en BA la..tahniah Dla..tumpang hepi! keep on blogging ya!
nur said…
Dla
glemer nant masuk tv ye..

n tahniah blog pilihan BA harini..
Jemput ke:ALL IN ONE
hai3.. singgah cni dari blog abg ben... :) follower ke 860 ok.. keh3.. visit la blog sy pulak kalo sudi ok.. :)
Pembawa_Wacana said…
same la kite..dah masuk tv..he he
shah-kayrul said…
salam perkenalan..singgah dari entri terbaru en ben....follow sekali

kagum betul la...masuk TB tue...hehehehe
miszlullaby said…
keh keh keh...patut turun buat gile sikit ke...kekekkee..mintak autograph x?=)
niesz said…
x adil la mcm tu..yg in kate out..pengadil x ley pkai ni..ekekeke..
zati embong said…
dLa minat bdminton ke?jat bahaya men bdminton.raket jat selalu terbang,membahayakan keselamtan org lain.haha
Misz Pinky Eyes said…
nak gak masuk tv!!! =D
echah mashuri said…
pehhh.akak nih minat betul bdminton kan.heeee.ecah xpaham tgk diaorang main.blur sgt.hehhe...mmg gadis sukan ah.tapi mst sedih kan masa g mlwat kuarga arwah tuh.hope kuarga dia redha dgn kepergian arwah.
Miss Yaty said…
hahaha...ngengade ;P
Miss Yaty said…
dla, yaty ada tag dla join contest..kalau de masa joinlah ;)
man yusoef said…
nak jugak masuk tibi!! haha..tau takpe..lain kali jerit la name blog..haha
alexa yussida said…
alolololo...siannye dla..cpt2 sihat oke!!!minum tea + honey bnyk2:) mmg smngt habess tu dmm2 pon still pegi:)
iftitah_ihsan said…
hola! follow u.

btw wanna ur help

im join contest in FB. plis vote for me
1st step : http://www.facebook.com/pages/Syikeen_fasyenista/177810405572203

2nd step : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=195206583832585&set=a.191508180869092.49402.177810405572203

tq :)
ain zuraini said…
nak skodeng dla la...bravo2...ekekeke
Anati Soki said…
mitak otograph mintak otograph.. ehehehehe