APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, February 11, 2011

MAKAN BESAR, MINUM BESAR !

Kisah dua orang gadis yg kelaparan mahu makan...Lapar itu tidak boleh ditahan..Prinsip dla, biar tak cukup tidur tapi jangan tak cukup makan..APAKAH???Sejak bile aku berpegang pada prinsip ni?

Bereksen itu perlu 
LOKASI : NOODLE STATION [ sekali sekala makan kat luar ]

Air mango itu super banyak! Terkejut mak kau.. Dla cam biasa HOT CHOCOLATE

NASI GORENG THAILAND dan MINI FISH n CHIPS [amik size budak jer^__^]

Kawanku yang super terkejut melihat nasi beliau yang super banyak..Dahla air
beliau pun size giant mall...haha..Ko lantaklah selagi termampu sarah oiiii...
Paling tak tahan masa nasi tu sampai boleh beliau tanya waiter tu.."Abang, nasi ni untuk berape orang?"...hahaha...Giler banyak! Kalau dla sumpah tak abis punya..

Kesudahannya...
Akulah SANG JUARA ! Hahaha..See muka kawan dla yang dah penat makan kot..Air dla berjaya dihabis tanpa ragu-ragu...Tak cukup lagi, siap kebas air si sarah lagi..Sejuk sampai ke otak air mango tu..Tapi sedap...Sekian, segmen JALAN-JALAN CARI MAKAN bersama tetamu anda pada hari ini iaitu sayalah takkan LiSA SURIHANI pulak kan..Mahu join segmen ini? sila belanja dla makan..Lokasi pilihan hati adalah "KENNY ROGERS" !


p/s : yang mana lebih sedap? SECRET RECIPE @ SECRET GARDEN?
Kalau BEST, sila LIKE

47 ORANG MENYAMPUK:

man yusoef said...

apesal baju lebih kurang je design..uniform eh..hahahha

ria said...

lokasi restoran di mana ? ?

ria said...

lokasi restoran di mana ? ?

Putri_Aizat said...

baju sama ek? eh secret garden lah lg sedap..kui kui kui

Zura said...

secret garden tue bkn brand syampoo ke dla..hikhik..tp kalau akak pun sure serender nak abiskan nasi tue...

echah mashuri said...

HAHAH>.sis!ni bukan segmen jalan2 cari makan dah.ni segmen melantakkk dalam pinggan;p

Farhan Zulhusmi said...

heheheh.....
isy2....banyak nya makan...xpe2...alhamdulillah bersyukur allah bagi nikmat makan kan???

miszlullaby said...

Fuhyooo..ML stuju lah dengan prinsip makan dyla tuh!hahaha! Nyumm2..Grok2 dah perut Ml neyh.

Hanis MY said...

Bestnyaa pakai baju matching dgn kawan, cepuk je budak man tu haha.. balik nanti sila bawa shaye makan sini hehe...pastu nk pakai baju matcing jugekss hik2

aanie said...

apa punye prinsip daa....

weh, secret garden tu makanan ke?cramp jap otak aku...

zaty luvlianncezzz said...

wey makan x ajak..huhu

E.d.Y said...

lapar pulak tgk makanan tu..huhu

Raji berkata said...

ah memang terbaik nih
mne nk cari restoran yg kasi byk xD
kt mana ni owh?
err kau mkn fish n chips je ker?

ahsfantasy24 said...

selera besar..
hehe trus jdik lapor mai cni :)

Amirrah Zawani said...

cawan air manggo tu mmg besar lah..
nasi pun byk.. mmg makan besar ni... :)

sugar2 kapas strawberry said...

semua buat entry makan2..huwaaaaaaaaa

Robot | Sakti said...

sedapnya makan.

ish ish ish.


hehehe

Miss Yaty said...

bestnye makan....dah lama teringin nak p noodle station tapi tak pegi pun lg..noodle station kt banda KT ke??

SyahmiFikri said...

pergh.. sedap!!

air mango tuh mmg bnyak.. slalu share jherr..

izzad b* said...

macam best!!!!
mna n harga?

alexa yussida said...

amboiii muka syiok je dla makan:D baju sama...stripe2..saya sukeee:D nak air mango...ckp kat sarah:p

khairunnisa ♥ said...

sedapnya air mango tu dLa ^__^ tak pernah lagi try nasi goreng Thai :)

airaniez wirdani said...

makan.makan.dan makan.asal bahagia dla.for me tdo lagi penting dr makan..hoho

sahromnasrudin said...

mestila seceret recipe..blueberry cheesenya teramatlah sedap tau huhuhuhuhhh

d_LA said...

@man yusoef
ko xde ker baju cani..nuffnang bg ni taw..oke, aku tipu !

d_LA said...

@ria
kat noodle station yunk..ni kat bdr KT..hehe

d_LA said...

@Putri_Aizat
hehe..pandai!! secret garden best kan..

d_LA said...

@Zura
actually secret garden tu cite korea la yunk..hehe

d_LA said...

@echah mashuri
hahaha..tu rrrr..pengsan tgk mknn tu sume..hehe

d_LA said...

@Farhan Zulhusmi
yup bersyukur sgt..asal jgn mmbazir sudah kan...

d_LA said...

@miszlullaby
hahaha..kalo bab mkn mmg laju kan..

d_LA said...

@Hanis MY
haha..x janji sbnrnya..aura kot..jom2 kite ngedate ye nt kak hanis ^__^

d_LA said...

@aanie
secret garden tu cite korea la weh..hehe

d_LA said...

@zaty luvlianncezzz
nt kite gi mkn sama2..jnji zati yg banje..hehe

d_LA said...

@E.d.Y
edy mmg, geng mkn..haha

d_LA said...

@Raji berkata
lenkali aku nak mintak ns sepinggan je..air pun 1 je pastu share..hehe..nmpk mcm aku mkn sikit kan tp aku pnye bil lbh mhl dr kwn aku tu..apakah?

d_LA said...

@ahsfantasy24
hehe..kalo pic ni mmg rs lapar..mak2 air mango tu..mmg terbaik

d_LA said...

@Amirrah Zawani
tol mira, air mango tu mmg terbaik dan byk giler..hehe..

d_LA said...

@sugar2 kapas strawberry
hehe..ramai wat entry psl mkn ke arini..

d_LA said...

@Robot | Sakti
jom banje dla mkn rob..

d_LA said...

@Miss Yaty
ha'ah, kat noodle station KT..byk taw choice dia..hga not bad la..

d_LA said...

@SyahmiFikri
tulahhh..nt lenkali nak share je air tu..byk sgt

d_LA said...

@izzad b*
best jugaklah..harge?errr dlm 15henggit sorg kot..x ingat dah..hehe

d_LA said...

@alexa yussida
haha..x sngka pakai baju sm la plak aritu..hehe..air mango tu sdp sgt2 taw alexa...

d_LA said...

@khairunnisa ♥
sdp sgt2 neesa air mango tu..ns goreng tu pun sdp

d_LA said...

@airaniez wirdani
hehe..asal bahagia kan..tdo penting gak aira..hehe

d_LA said...

@sahromnasrudin
blueberry cheese mmg sedap!nom nom

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥