Jemput Ke MAJLIS KAHWIN SAYA...

Assalamualaikum semua..Selamat berhujung minggu..Semalam adalah hari yang sangat best sebab dla pergi ke satu tempat yang penuh dengan khayalan..Terasa ingin melompat lebih tinggi tapi disebabkan dla pakai kasut tumit tinggi so dla tidak ingin mencederakan kaki ini..Nanti cane nak main badminton tiap2 minggu kan.

Tolong dla plissss, dla tengah cari PELAMIN ni..Semua cantik2 taw..Dla dah bling2 ni tengok semua pelamin yang sangat vasssss kebaboom...Kalau boleh nak semua..Ouh, sungguh tamak beliau ni..Sape2 yang nak kawin bolehlah cuci mata sekali..Lawa nak mampus nyah!

Sangat suka dengan baju putih ini..Lawaaaaanyeeeee !

Oke, aku dah berangan jadi PRINCESS skang ni...Sila panggil saya Princess D..

Basikal ni sangat2 la tomeyyyyyy !! So english lahhh...

Arghhhhh...sudah! Tolong, aku nak kawin sekarang jugak! Tok kadi pelis!

Yang ni simple je, bile dalam gambar x berapa berseri kan..

Oke, yang ni sumpah tak taw nak cakap ape..Sure2 nampak super anggun bila
duduk atas tu

Yang ni nampak comey dan kiyut jer kan...omo omo..kawaiiii
Apakah kalian tahu yang saya ingin berkahwin tidak lama lagi???APE???TIDAK TAHU??Kenape tidak tahu???Apakah kerana dla x pernah cerita pasal LELAKI ITU dalam blog ini?Cani ke kata kawan??Takpelahhhh, dla tak terasa pun sebab memang dla tak pernah cerita pun kan...hihi..Camne nak cerita kan sebab LELAKI ITU TIDAK WUJUD pun..hahaha..Kan dah bagitau awal2, dla berkhayal jer..T___T Maafkan saya...

Sape lak ni tiba 2 dok atas pelamin aku ni??Blah..blah..
Hehe..sebenarnya semalam dla pergi tengok FESTIVAL PELAMIN..Maka, apalagi yang boleh dilakukan..Berangan tak sudah la wehhh dengan mulut ternganga..Tapi lawa giler kan sume pelamin tu..Cepat cakap LAWA !! Maaaa, orang nak kawin tahun ni gak! TETIBE! Hoh, kalau mak aku dengar ni sure beliau sujud syukur ni..Anak mak saya ni kan selalu wat endah tak endah, wat sengal2 je kalo cakap pasal kawin..Berlagak COOL je kan..Rilex jer memanjang lalu berkata kalau ada jodoh nanti adalah tu..watpe nak pening2kan kepala pikir pasal jodoh..Chill babe...chill..Ade yang kene cili nanti..

 p/s : single itu oke what??tapi..berdua lebih baik kot..hehe

Comments

khairunnisa ♥ said…
princess dLa, dah jumpa jodoh..jangan lupa jemput. moga jumpa jodoh yang baik satu hari nanti dLa. amin <3
ain zuraini said…
mudah2an cepat bertemu jodoh yg secocok yek...aminnnn...
ardinihumaira said…
whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lawa tahap max pelamin tu :D
JIJI YU said…
dla2 ko gune kameraa aape ek
:: Zanna :: said…
baru nak ucap TAHNIAH...eheh~~


owh pg tgk fasteval yer..memang cantik..huhu~~


n3 baru : Kempen Say No VALENTINE!! ^,^
d_LA said…
@khairunnisa ♥
InsyaAllah dear..Amin ^__^
d_LA said…
@JIJI YU
camera cap ayam jer jiji..hehe..main edit je jiji nak kasi lawa sket
d_LA said…
@:: Zanna ::
haha..sori yunk, berangan je lebih tu..mmg lawa sgt2 taw zanna..
echah mashuri said…
err.err,,princess D.kenapa tak ajak sy gak g.sy suka khawin2 nih,
shizuka said…
cantik2 semua pelamin tuh:)
Robot | Sakti said…
buat suspender jer.

bila mau kahwin betul-betul ni?

hehehe
zati embong said…
hihi,dLa,jat ingt dLa betul2 bt invitation td O.o
Hanis MY said…
Semoga Dla dipertemukan jodoh yg baik..aminn..santek pelamin tu sume pengsan nengoknya...
akiratoriza said…
pelamin zaman sekarang mmg moden2 bebenor, lau dLA nak kawen t konpem rambang mata tak tau nak pilih yang mana kan...
akiratoriza said…
pelamin zaman sekarang mmg moden2 bebenor, lau dLA nak kawen t konpem rambang mata tak tau nak pilih yang mana kan...
alexa yussida said…
hai pwincesss:D

tetibe rasa tak sbr nak kawen jugak..huhuhu
nelly said…
wow ..lawanya !!!

moden gitu ! suka2 ..
SyahmiFikri said…
wah2..

dah tak sabar la nie erk..

muahhahaa... jgn lupa jmpot!!

hahaha
Anati Soki said…
baju putih thu cantik!!!!!!!
Heidi Shafiq said…
wahh.. berangan la tu.. :P
E.d.Y said…
dah sampai seru ke?huhu
erm..nak amin kan doa dla cepat bertemu jodoh..tp takut dla tak bersedia lagi nak jumpa si dia yg kacak,lagi berharta lagi beriman tu..huhu...
"Semoga bertemu jodoh dan pasangan yang terbaik..amin~*

*checklist calon suami?*
http://airaniezlife.blogspot.com/2010/12/apabila-cinta-ini-hendak-kuberi.html
d_LA said…
@shizuka
lawa kan shizuka..huhu
d_LA said…
@Robot | Sakti
tgu robot dulu..haha
d_LA said…
@zati embong
haha..cian jat tertipu..sowie
d_LA said…
@Hanis MY
Amin..amin..amin..tu rrr dla pun maw pengsan nengoknya
d_LA said…
@akiratoriza
tah2 dla x sanding pun..hehe
d_LA said…
@alexa yussida
abis blaja pe lagi yunk..mr korean sdg menunggu tu..hehe
d_LA said…
@nelly
lawa sgt2 yunk..
d_LA said…
@SyahmiFikri
hahaha..InsyaAllah ^__^
d_LA said…
@Anati Soki
lawa kan anat..dla mmg suke kaler putih ni
d_LA said…
@Heidi Shafiq
dla ni mmg kuat berangan shafiq..hehe
d_LA said…
@ahsfantasy24
sayang x bc betol2 entry ni T___T
d_LA said…
@airaniez wirdani
tu lah psl..dla pun x pk sgt bab2 kawen ni ekceli..tgu dan lihat je yunk ^__^
d_LA said…
@echah mashuri
echah suke yer??nt kite tgk saje2 nak..haha
Raji berkata said…
alaaa time ak kawen nnti nk tgk gak pelamin2 yg lawa nih
agk2 ad lgi ke festival pelamin nnti =.="
suziesanji said…
pelamin cinderella tu sgt222222 nice~~~~ =)
d_LA said…
@Raji berkata
tu rrrr..ntah2 aku xde pelamin pom nt kawen..hehe..aku kan sempoi mempoi je orgnye
d_LA said…
@suziesanji
nice kan dear..huhu..bape riban la agaknye rege dia
aanie said…
dla, klu pelamin mu cmni, aku sampai la umah mu nanti...blh la aku verangan skali..hehe...