"GiveAway EdY : KATA KAU!"

Fuhhhh...Mata masih pedih ni maybe tak cukup tidur kot sebab baru sampai dari KL pukul 5 pagi tadi..Tapi, itu tidak menjadi masalah, hajat mesti ditunaikan..Bukan hajat yang itu tapi hajat nak join GA ENCIK EDY ni..Selalu terlepas je..Walaupun due tengahari ni, tak kira, nak join jugak..


KLIK BANNER untuk lebih lanjut oke..So, dla CURI gambar di bawah ^^
Ayahku nak spek rayban, duit pulak tak cukup sepuluh sen !!!
Seorang mangsa bertuah yang dla nak paksa join GA ini di saat-saat akhir adalah AANIE...Mesti join taw..Ini adalah satu paksaan..Hahaha..


p/s : ada yang tertidur masa meeting kang..hoho

Comments

zati embong said…
dLa,meh jat tambah seposen meh!
JD Jen said…
Wahaha! sempat jugak ek dla? Gud luck2! hehe!
Edy Zaidi said…
Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck
aanie said…
weh, due tengahari ke??sempat ke x ni???huhu...

sori smlm hs aku xde bateri la...ptg br smpi msg mu...nak balas xde credit lak..huhu...rugi xdpt jupo mu...huhu..update la cite g kl..
ain zuraini said…
huhu tak berkesempatan nak join pape contest stakat nie...
Raji berkata said…
ah duit $___$
good luck
alexa yussida said…
patutla snyapp ja..g key ell upenye dia...cpt2 gtaw g bt ape..(kecoh je kan)hehe