APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, February 04, 2011

BIRTHDAY AWEK MESSI

Assalamualaikum semua!!! Hari ini adalah hari spesel buat gadis kecil molek itu..Ehhh jap jap, betul tak hari ni yer..Ekceli dla macam tak sure ni..hahaha..Tapi rasa macam betul kot..ALEXAAAAAA !!!! Dah balik ke belum yunk oiiiii???Dengan harapan beliau dengarlah jeritan batin dla ni..hoho..

Oke, kalau tak salah dla la kan, hari ni adalah HARIJADI AWEK SI MESSI...Kalau salah, buat jer macam tak salah..Korang kenal tak awek messi ni sape??Korang kalau tak kenal memang nampaklah korang ni bukanlah seorang blogger yang prihatin...haha..tetiba ko..AWEK MESSI ni sekarang berada kat RUSSIA taw, amik MEDIC, tapi tengah winter break, katanya arini dah balik dari trip ke europe tu tapi tak tawlah baru sampai ke, ataupun sampai semalam ke, tapi mesti penat kan..Yang bestnye, awek Messi ni ADA BLOG ! Klik AWEK MESSI sekarang untuk ke blog beliau...Jeng jeng jeng...

So, dla dengan prihatinnya nak wish HAPPY BIRTHDAY kepada beliau, semoga beliau bakal menjadi доктор yang baik, berjaya dan comey sokmo..Nanti sape2 rasa tak sihat, sila hubungi beliau cepat2 oke..hehe..Timelah kad ucapan elektronik spesel untuk beliau...
|
|
|
|
|
|
V


beliau adalah ALEXA YUSSIDA la korang...STUDENT MALAYSIA yang belajat kat MOSCOW nun haaa..Disebabkan beliau ni die hard fan si MESSI tu, suke2 hati je dla kenen2kan dorang yer..Marah nanti MR.KOREAN kat dla..oke, ALEXA nanti jangan lupe sharing ngan kitorang pasal percutian korang tu yer..Pstttt..ade jumpe MESSI tak??Taw tak nanti final BARCA bakal bertemu dengan REAL MADRID??Mesti taw kan..

JOM RAMAI-RAMAI SERBU BLOG BELIAU - KLIK ALEXA YUSSIDA ^__^

p/s : hari ni nak buat ape yer???
Kalau BEST, sila LIKE

36 ORANG MENYAMPUK:

y u y u Z u l a i k h a said...

heheh.. nak wish besday kat dia la ^^

JIJI YU said...

muhehe..wat camni gak r bile bssdey aku

maCy said...

HB to her.. messi tu abg macy. sbb tu nama macy 'macy'. keh2

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu


“Semoga ALLAH melindungimu"

echa said...

hey...jemput dtg ke blog kamu di'tag'

^_^

d_LA said...

@y u y u Z u l a i k h a
jom wish...tah betol ke x arijadi beliau arini yuyu..snyp je blog beliau tu..huhu

d_LA said...

@JIJI YU
cpt bg besday ko skang..hehe..nak mark bsr2 kat kalendar kude skang..

d_LA said...

@maCy
ha'ahla, sebutan dh sm tu, ejaan je lain..hihi..lawalah adeq messi neh ^__^

d_LA said...

@Afzainizam
Gong xi..gong xi..

d_LA said...

@echa
InsyaAllah, nt dla serang =)

saya_arief said...

bufday kitew xdek nak wat cam gini pown..
sadis..
;p

d_LA said...

@arief
meh cpt no.ic arip..dla nak tulis lam buku alamat ni..hoho

E.d.Y said...

happy birthday to her

hiro said...

makasih..haha

Sasa Al-Sharif said...

canggihnya nama. aku nak wish befday kat blog dia tp malu-malu kucing sbb belum penah kenal lagi

CIK TOM said...

hapy besday alexa syg!!

alexa yussida said...

thankzzzzzz dLA!!!patutla asek terbatuk je,dla sebut upenyeee..kekekke..dah betol la tu yank tp yg ke 19 taw,sama ngn bojan..muahahahhaha pasan mude:P

taw2,tak sbr nk tgk real madrid kena belasah lagi..n yup,aritu dpt tgk messi depan2..sonok!!:)

d_LA said...

@E.d.Y
thanx <--tlg jwb..hehe

d_LA said...

@hiro
aik???apakah hubungan sedare ngan beliau?hehe

d_LA said...

@Sasa Al-Sharif
hihi, sasa malu yer.serbu je blog beliau tu..beliau oke, very friendly..hehe

d_LA said...

@CIK TOM
thanx cik tok syg <--dla tlg jwb yer =)

d_LA said...

@alexa yussida
welkem ^__^ naseb bek betol..hehe..

dla pun x sbr nk tgk real madrid tu kene blasah..hehehhe

Miss Yaty said...

so sweet....happy birthday alexa:)

nak pi terjah sat...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, comell u buat koleksi gambar Sis Alexa.. dh wish kat dia di fb:) alahaii, sweetnyaa. may She'd been blessed by Allah, forever n ever! meen. Happy brithday to her again.

Farhan Zulhusmi said...

yeke??birthday dia???
owh...birthday kita xnak erk wt cmnie...hehehee

khairunnisa ♥ said...

nice (^^,) happy birthday to her ^__^

Heidi Shafiq said...

bp no fon die? :P

ahsfantasy24 said...

hehe..
buat si canti skalian,
Happy Birthday..!

Terbaru:
Jangan Terpedaya dengan Gula-gula Media
7 Perkara Yang Saya Benci Tentang Politik

Raji berkata said...

owh bestnyer Messi
hahaha
happy birthday to her too ;D

Sophie Al-yahya said...

happy birthday to alexa!!! =)

die bercuti dgn ML ke apa..same je dua2 baru balik cuti.hehe.

Redbloodsnow said...

hepi bufday to her :)

Anati Soki said...

happy birtdhay untuk dia!!! hehehehhe

Amirrah Zawani said...

birthday dia beza sehari je dgn i..
happy birthdayyyy :)

d_LA said...

@Miss Yaty
thanx <--tlg jwb..hehe

niesz said...

happy besday tuk die.. :)

d_LA said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION
^__^

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥