APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, February 15, 2011

BERARAK MENDUNG KELABU...

Tercipta satu lembaran sejarah..
Di tanah suci Kota Mekah..
Hari yang mulia penuh penuh syahadah...
Bermulalah sebuah kisah...oke sila sambung echah [echah gak yang kena]

Pagi ni pun sejarah gak ni..Eh, lupe nak bagi salam..Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...Gigih tak dla pagi2 dah wat entry..Bukan senang ni pagi2 camni nak wat entry, BEN pun kalah kot..haha..Di pagi yang sangat2 mulia ni dla nak wish SELAMAT MENYAMBUT HARI MAULIDUR RASUL..So, dengan gigihnya hari ni dla dan orang2 kampung nak pergi PERARAKAN, korang jangan tak tahu...Hope mata ni dapat bertahan..Rasa kene gi beli air NESCAFE MOCHA dulu kot kasi segar lagi berseri-seri..

Tergamak perempuan baju pink itu tidur sambil berdiri..Siap ade bear lak tu

Kenangan masa perarakan tahun lepas..Tepi dla tu sume adik-adik PRAKTIKAL..Dla kan kakak yang sporting lagi macho...Rindu bangat sama adik2 guwe neh..Waras sih kamu?Ada sape yang kene join perarakan tak hari ni??Jom kite jadi geng..Sape yang tak kene join ini marching sila SELAWAT sorang2 taw..Dengan ini, dla lampirkan SELAWAT untuk korang selawatkan..Selawat jangan tak selawat taw !



Saya pergi berbaris duluuuuuu...Inilahhh barisan kita yang ikhlas berjuang...[tajuk entry main hentam jer..harap maklong!Pagi2 otak beliau hanged!]

p/s : mintak2 dapat cuti ganti..Amin...hehe
Kalau BEST, sila LIKE

24 ORANG MENYAMPUK:

khairunnisa ♥ said...

Salam Maulidur Rasul dLa ^__^ hee, jangan tidur berdiri lagi dLa ;)

kembatolo™ said...

Allahumma sholli 'ala sayyidina muhammad.. ^^,

JD Jen said...

hebat laa ko dla, bole tdo sambil berdiri ek? tu memerlukan daya keseimbangan yg tinggi tu! kehkehkeh!

Robot | Sakti said...

guano tu.
ngatuk lagi ko.

pejam jah mato.

huhuhu

niesz said...

hahaha..klakar plak bile dla kate die tdo..ekekeke..

jom bc cni : sabtu+ahad+isnin

JIJI YU said...

suci nye muke ko..haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

salam Maulidur Rasul kakak Dila:)
semoga mendapat syafaat di setiap baris kata, alunan zikir yang diucapkan bukan shaja harini malah buat hri esok juga!:)

Mohd Hafizan Nurdin said...

aie.. main tutup2 mata pulak.. xp hee..

airaniez wirdani said...

Salam Maulidur Rasul dla..

haha..lawak pic tdo ngan bear tu...^_^

nikzairfan said...

beliau memang ketidak patutan

hiro said...

wah..bestnye.

nelly said...

SALAM MAULIDUR RASUL
=)

Hanis MY said...

Salam maulidur rasul Dla...

man yusoef said...

knp akak tutup mata, malu ke? hahaha...salam maulidur rasul

Fariross said...

Ustaz Yunan mesti bangga ngan kau eh... kakakaka...

zati embong said...

Salam maulidur rasul.kenangan jat berarak masa sekolah rendah je.keliling taman O.o hihi

E.d.Y said...

salam maulidur rasul...:)

Capit said...

Salam Maulidur Rasul dLa. Jangan la tidur berdiri lagi ye dLa ;) Comel, haha.. :p

Anati Soki said...

wa... join perarakan!!!!! best!!! anat penah join dulu. tp time sklah je.. :)

Naisophon said...

Teddy betul ke tu? ke gambo je?

juicy junkies said...

http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/
do check out our blog and follow us,tq :)

alexa yussida said...

salam maulidur rasul sayang...
baca en3 sambil nyanyi:D

Alhamdulillah dah berselawat sama2 ngn sisters kat sini..tetibe rindu zmn smbut maulud nabi kat skola..hehe...

dla,alexa sedey sbnrnya ni:(
miss u

Raji berkata said...

hahaha ni entry excited nk pergi berarak nih ;D
jeles2
aku tgk dari rumah jer >.<
aah thx for sharing selawat tuh
kalau ak taw ak bkk blog ni je smlm

salam maulidur Rasul~

... said...

as salam.. meriahnya..walaupun gamabr dulu ;)

eh? siapa ada print screen~ bagus~ menyampaikan apa boleh boleh disampaikan yang baik disisi-Nya...

sesungguhnya hari-hari adalah hari untuk kita sentiasa bersedekah dalam apa jua bentuk.baik ilmu ataupun harta benda ;)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥