APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, January 23, 2011

SEMALAM YANG GANAS...

Assalamualaikum semua..Serius semalam adalah malam yang paling ganas untuk tahun 2011..Ganas sampai ternganga-nganga, kecut semua tali perut ni..Kepala menjadi kecik dari biasa..Sebenarnya semalam dla menonton wayang..Sorang diri jer.Kesian saya kan, dahla cite ganas gilerr...Nasib baik panggung wayang dalam rumah sendiri..Hawhaw..Fine, sini takde panggung..Tapi cuba kita fikir kebaikannya pulak tuan tuan dan puan-puan..Kalau pergi panggung, kene pakai baju cantik2 sikit berbanding kat rumah pakai kain batik dan tube pun tak kesah kan..Kalu pergi panggung, sah2 dla akan beli popcorn, air lagi..Lepas habis sure2 window shopping pulak, kalau berkenan pulak camne??So, better menonton kat rumah jer sambil makan kopok lekor !!
Well, sume orang sibuk review FILEM KHURAFAT kan..Rata-rata cakap best kan, takpelah, dla tunggu kuar ASTRO jerlahh..hehe..Tapi dla nak share pasal FILEM dari KOREA " THE MAN FROM NOWHERE"..Sekali sekala layan filem Korea yang ganas2 memang berbaloi jugakk..Ekceli dla taw cite ni dari blog MISZLULLABY, cepat2 dla download...Pelakonnya memang tak asing lagi iaitu WON BIN yang dulu femes dalam cerita AUTUMN IN MY HEART.Kisah seorang BEKAS PERISIK yang ingin menyelamatkan SOMEE iaitu anak kepada jirannya yang telah diculik oleh GENG KONGSI GELAP kerana ibu SOMEE telah menyorokkan dadah untuk kegunaan diri sendiri..

Ini adalah WON BIN..Dan beliau sangat KACAK !
SOMEE yang ketakutan kerana ibunya seorang penagih dadah dan pelacur.
Sedang lalok!

Ibu Somee dibunuh kejam dan segala organ badannya dijual..Kejam weh dan filem ini memang tak sesuai untuk mereka yang berumur 18 tahun ke bawah oke...Somee dihantar ke sesuatu tempat di mana ramai kanak-kanak yang menjadi mangsa penculikan dan diajar menjadi pengedar dadah..Bila tiba masanya, kanak-kanak itu akan dibunuh manakala organnya akan dijual..

Somee diajar untuk memproses dadah dan beliau sebenarnya tak tahu yang ibunya
telah mati dibunuh.
Bekas perisik yang kehilangan isteri akibat dirempuh lori dengan sengaja..
Saat-saat sebelum melihat isterinya dirempuh...
Jadi untuk mengetahui kesudahannya, silalah beli DVD ataupun DOWNLOAD je..
OMG !!! U langgar isteri i?? WHAT THE FART !
Orang nak MAK !!! wuwuwuwuwuuuuuu...
Walaupun muka i jambu, tapi body i tough you ! Ehehh
Tak guna betol !!! Siaplah korang, sampai lubang cacing i korek!
OMG !!! Apa dorang nak buat ni???
Adakah ini mata SOMEE???
Aku nak ajar cukup2..Biasa dia mempermainkan perasaan i...
Bang bang !!! Tembak laju-laju !
Orang main-main jer..Serius la ko ni..wuwuwuuu
Agak-agak rrr derrr nak main2 pun..I seorang yang SERIUS taw !
Ni lagi sorang ni..bengong! Gigit dia cukup2 ! Aummmmmm !!!!
Ooooo..Mau lari yer ! Pengecut..dem!
Got you !!! nanananana...tembak..tembak !
Semua orang dah mati..tinggal aku sorang jer...
Nak bunuh diri rrr canii..Babai pujaanku !
Apakah CHA TAE SHIK [ lakonan WON BIN ] berjaya selamatkan SOMEE??Nak taw, tengoklah sendiri..Jom layan trailer movie ni pulak kat bawah...Ekceli filem ni released bulan OGOS 2010 lagi..Dla je lambat tengok..heee...
*semua pic diatas adalah hasil titik peluh dla sendiri yang snapshot*




p/s : korang yang tak bekerja plis update badminton final nanti yer..hehe
Kalau BEST, sila LIKE

24 ORANG MENYAMPUK:

saya_arief said...

macam mane nak bezakan citer korea dengan jepun.bagi pendapat cket.
;p

y u y u Z u l a i k h a said...

haishhh.. dia suka tengok cite ganas2 ni...

d_LA said...

arief : org korea lbh ensem..haha..

yuyu : asek layan jiwang jer..sekali sekala kene ganas plak..hehe

MofiDhouse said...

huish..... lau tgk gambiran tu... memang ganas rabak citer nie.... tapi kenapa rasa tak teruja ek? pasal aweknyer tak cun sgt kut... ahhahahahahah........ * p/s i kan lelaki.... hahahhaha

nadia said...

haloo dla!
mcm mana dla boleh amek gmbr semua2 ni?
seram koottttt...
huhuhu

d_LA said...

Mofi : haha..cite ni xde awek sgt..wife dia pun kjp je scene..tp sbb dla pompuan maka syoklah tgk si won bin yg kacak lg bergaya tuh..hehe..

Nadia : haloooo !masa tgh lyn movie tu kalo kite right click cari "snapshot" pastu klik je nak pic yg mana..samat mencube..hehe

khairunnisa ♥ said...

hoho..dLa.. macam best je cte ni ^__^ part mata tu nisa nak tengok :)

uit, thanks pilih warna :)

niesz said...

cite adventure mcm ni mmg niesz layan la..suke giler tgk cite yg pnuh kejutan nie..nk download la..

d_LA said...

neesa : siyes mmg best !!!kejam dan ngeri...

niesz : sile mendownload laju2..hehe..umo dah lbh 18 kan??hehe

sahromnasrudin said...

sy tak brp gemar citer ganas2 nie.....tak boleh masuk la hehehehe

emieysandra said...

lme xtgk movie..cm best ini citer..

miszlullaby said...

amacam dyla?best kan?hehehe..

ML xtipu...best gile...^___^

E.d.Y said...

macam best cite ni..tp xlayan korea/jepun lak..huhu

Nabilah said...

woww !! cam best je ... nak try tengokla .
tak kira ! bawah 18 pun , bawah 18 la .
hahaa *budak degil

Your replied comment .
Thanks for commenting on my post ^_^

Fyzal said...

saya memang suka citer ganas :D

d_LA said...

sahrom : hehe..dla mmg suke cite lasak2 ni..

emiey : best taw cite ni..siyes!

ML : ha'ah la ML, siyes best..dla asek ulang je tgk..lame dh x lyn cite camni..mmg best!nt nk gi cari la dvd..hehe..

E.d.Y : korea best taw Edy..sekali lyn msti jth hati pnyelah...hehe

Nabilah : eiii..x bleh!bahaye..ade aksi terlampau sket..hehe

Fyzal : kene download tu..hee~~

echah mashuri said...

erkk..rase xmboh layan ah cite gans2 gituuu...heeee...korean lebih hensem.*merujuk kpd reply komen arief tuh..stuju la sis;p

nur said...

KAT MANA DONLOD?

sekamar rindu said...

salam..


singgah malam...bestnya tengok wayang..

:)

nazirulhazwan~ said...

1. chongwei mng, tounament cmni boleh la mng, olimpik tak mng gak

2. huh, tak suke tgk cite cmni, geli gemelan;p

JIJI YU said...

muhehe..aku nak donlot malam ni jgk..wak kelik kelatea la buleh ambo kopi..

ardinihumaira said...

dni suka cite jiwang. miahaha <-- minah jiwang pasalnya

Zura said...

ngeri tgk gmbar mata tue...

d_LA said...

echah : echah xleh lyn nt echah nak mak pulak..hehe..setuju2 bab lbh ensem tu..hehe..

nur : lupe nak tinggal link td..download kat www.asiatorrents.com

sekamar rindu : lyn wayang kat rumah je bleh..hehe

naz : naseb smpt lyn td, ingatkan x smpt sbb keje kan arini..tq naz..
ganas la baru best..hehe..

Jiji : donlot jgn x donlot..hehe

Dni : dla kalo jiwang style korea lyn la jugak..hehe..jiwang dorg x over..hehe

Zura : kalo tgk cite lg ngeri zura

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥