APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, January 03, 2011

SAYA SUKA MAKAN KOT

Selepas berdangdut sakan di CHERATING, eh tipuuuuu...Aktiviti tak banyak sangat sebab hujan manja-manja sikit kat sana..Ingat nak berenang tapi lupa bawak bikini..Wahhhhaaaa..over! Kemudian check in terus siap-siap nak gi memenuhkan tangki pulak..
Oke, itu shawls baru..sebab itu nampak macam baru pernah jumpa camera..Nak gi makan pun sempat lagi menggedik..Eh, dla bukan pakai baju tu masa pergi makan, tu baju masa reuniom..Pic ni dla belum mandi lagi, nanti korang cakap dla x mandi..Hawhawhaw..

Korang taw tak kalau pergi KUANTAN, tempat apa yang wajib korang lepak??Cepat jawab nak tepuk neh..Yupppppp...TANJUNG LUMPUR oke !! Memandangkan dla pernah jadi orang Kuantan dulu dulu kononnye maka selalu gak la pergi memanjakan perut ni kat sana..So, skang ni kalau dla pergi Kuantan, tempat wajib yang ada dalam tentatif adalah MAKAN @ TANJUNG LUMPUR! Apa yang best??Macam-macam la derrr, sume jenis makhluk dalam laut ada..Bila sampai sana hati korang akan blur-blur sebab banyak gila restoran kat situ..Boleh dikatakan semua restoran penuhlah dengan pengunjung..Sekarang mari lihat menu kitorang pada malam itu..Sila tangkap leleh..
Ini adalah SUP SAYUR..sedap sedap..

Ini adalah KERANG BAKAR..Juge sedap sedap sedap..

Ini pula CEKODOK !! Eh, SOTONG GORENG TEPUNG daaa...
Sedap sedap tapi lama2 jadi muak maybe tepung dia tebal sangat kot atau mungkin sebab tangki dah full.

Menu utama --> KETAM BLACK PEPPER..nom nom shedapppp tapi dla amik sikit je, malas nak makan sebab xde orang tolong bukakkan..wah wah wah..

Ini dia JUARA MAKAN pada malam itu walaupun beliau ni kurus jerrr..Maka, azam yang di carry 4ward dari tahun lepas telah gagal pada hari pertama..Muahaha..Takpe, esok saya akan bersungguh-sungguh SMACKDOWN..Saya berjanji...jom bersenam..30 minit setiap sesi, 3 kali seminggu supaya tubuh badan kita sihat dan cergas macam saya maka bolehla memanjangkan kaki ke sana ke mari setiap bulan :D

p/s : rasa nak makan cheezy wedges la..dah lama x makan beliau :P
Kalau BEST, sila LIKE

19 ORANG MENYAMPUK:

Rozuan Ismail said...

post anda bikin saya lapar..siapa mahu tanggung..haha..cepat belanja saya..domino pizza je..x mahal pon..huhu

d_LA said...

rozuan : haha..x thn tu nak domino..dla pun x pnh mkn domino..serius..

Faaein Himura said...

adoiyai lapaunya.. nak lah sket.. huhuhu.. =]

miszlullaby said...

sentap tgk kerang bakar tu...n ketam tu..omaigod..fevret ML!!

d_LA said...

Faaein : dah abes dah yang...haha..

ML : ooo..peberet ML yer kerang n ketam tuh..siyes sedapppp..

alexa yussida said...

saya mahu itu ketam!!
peberet!
kat moscow takde ketam sekor2 fresh cam gitu..uwaaa...:(

shahjiehan said...

bestnya sotong goreng tepung~

shahjiehan said...

sedapnya~

nulhazwany abdul malik said...

cheesy wedges baru mkn tadi. ehe
nak kerang bakar.. waaa sedap2

E.d.Y said...

ketam??tidak....rasa nak cari jugak malam ni

d_LA said...

alexa : ketam dah abes la yunk..dla kasi kentang jerlaaa..hehe..kat moscow ssh ek nk cari ketam yg fresh??cian alexa..wuwu..

shajiehan : mmg sedap..hehe..

nulhazwany : siyes dh lm x mkn cheezy wedges..on diet kununnye..hehe..

E.d.Y : haha..nak cari katne tu edy??

FarhanaFabulous said...

sedapnyeee...following yaww !

Fxysche Nas said...

kerang bakar cicah ngn kicap pedas perahan limau..
slurrppppp =p

Faizal n Fashitah said...

Perghhhh..lama tak makan kerang bakar *guLPp*

d_LA said...

Farhana : lapar lak rase..wuuu

Nas : ouh nas, bikin bertambah lpr ni..

Faizal : pelagi, kene gi mkn cpt2 tu :P

Alin Marlini said...

sedapnyer...

d_LA said...

Alin : hehe..mmg sedapppp..

Papa Mifz said...

wah sedap nye...kalo g kuantan kene sgah nih kat situ...

d_LA said...

Papa Mifz : tol tu..kalo gi Kuantan msti kne singgah pnye..

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥