APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, January 14, 2011

SAYA PASRAH

Salam semua...Bestnye...Hari ini adalah hari minggu bagi sesetengah negeri..Boleh tido lama, asal cuti jer nak bangun lambat kan..Ape jenis anak dara la kamu ni?Bawak-bawaklah bangun pergi joging ke, berkebun ke dapat gak reducekan lemak-lemak yang bersarang tu..

Semalam kan dla ingat nak BW giler2 pastu tak ingat..Dla rasa minggu ni macam ntah ape2 je en3 dla, bukan dla xde idea tapi busybody busybody busybody..BW pun tak selebat mana..Just fokus kepada yang selalu komen je, pastu ada masa lebih baru terjah sesuka hati blog2 yang dla pun x ingat dla follow blog itu..Kemudian semalam PENYAKIT BULANAN pulak menyerang..Serius sakit la, macam semalam tu lebih sikit sakit tu sebab masa kat ofis dla dah telan painkiller..Semalam sampai tak boleh nak tidur sebab sakit giler2 weh so terbongkok-bongkok la bangun cari PAINKILLER..So, BW terpaksa ditunda lagi..
Lukisan ni pernah letak dalam en3 yang lepas..Guna balik..hehe..PMS adalah PERUT MEK SAKIT !

So, fikir balik takpelah, esok lusa kan tak kerja..Tapi kan tapi kan, dla kat opis la sekarang ni..Huwaaaaa....Meraung jap..Takde sape paksa pun gi opis, sendiri yang nak pergi..Hahaha..Haritu sistem rosak so kerja semua pakai manual..Sekarang dah oke, so kerja2 manual yang buat aritu kena la rekod balik..Nak buat time hari bekerja mana sempat weh, kerja harian pun dah lebat masyukkk..So, terpaksa la berkorban masa datang masa weekend..
Pekena NASI KERABU dulu dan juga air nescafe barulah ceria hari anda..Asal nampak sikit jer nasi tu ekk??Macam tak cukup jer..Daging dan ayam tu sedap giler, cukup rasa...nom nom..BUsy busy pun sempat lagi wat en3..Alaaa, sambil2 je kan..Kalo tak bosan gak kehidupan ini..
Sedang PASRAH menerima kenyataan bahawasanya hari minggu terpaksa dihabiskan di ofis..Oke dah dah, nak buat kerja pulak sambil serang korang secara aman..Chowww!

p/s : esok pun maybe masuk opis gak :(
Kalau BEST, sila LIKE

21 ORANG MENYAMPUK:

Rozuan Ismail said...

my feveret nasi kerabu tuh..argh!! x tahan lor..

Zura said...

kena keje ke..??sabar2 ye dla..

nadia said...

skrang ni pown ngah PMS..auww..tak suka!!!

JIJI YU said...

aku nak kaji apsal pms tu...pas tu..aku nak tergelak tengok gamba ko..ahaha..ko ambik gambor sendirik ek..

black paper said...

insyaAllah,
lagi sakit,lai byk dose Allah ampunkan,,

d_LA said...

Rozuan : peberet dla gak ni..serius sedap..x tipu..hehe

Zura : nak wat cane, i paserahhh..

nadia : Sbr ye nadia..huhu..dah naseb

Jiji Yu : sile kaji..hehe..gambor tu??ntahla..ye kot..haha..layan je minah ni mmg camtu..

Black : Tol tu, apelah sgt sakit tu kan, ubat kan ada..hehe

CIK TOM said...

sabar ye dla...kalau sakit sgt mintak la cuti ye yunk...cik tom doakan pms dla cepat sembuhh!!

y u y u Z u l a i k h a said...

ALAAA LAAAA.. SABAR YE COMEL :)

faradeeba said...

sodap eh nasi kerabu itu.
terliur menengoknye.

brsbrlh ye cik dyla.
ne tau nnti boleh dpt pekerja cemerlang.
huhuhu :D

Nasuha Salleh said...

hari2 msuk ofis ? =(
ohhhh...

d_LA said...

cik tom : dh oke dah...kdg2 je sakit tu dtg..tq ye cik tom laling...

yuyu : huwaaaa..nangis golek2..dla dh oke..dah leh lumpat2..

faradeeba : sedapp..pnh mkn x??pekerja cemerlang??haha..x hrp pun dpt benda tu sbb ssh sket..Tapi InsyaAllah, masin mulut fara..

Nasuha : kdg2 pk camni je yunk, okelah dr yg nak sgt kerja tp x dpt2..tol tak?

maCy said...

dg2 org mistaken pms ngan period pain. huhu

d_LA said...

Macy : dla rasa PMS ni saket b4 period kot..Period pain sakit ketika dtg..nak lbh jelas kene tanya ALEXA @ ML..hehe..Kdg2 dla suke gune word DYSMENORRHEA sbb lbh malu2 gitu, org lelaki x taw..hehe

pstt..sbb tu dla tulis PMS = Perut Mek Sakit..hahaha

E.d.Y said...

pergghh..ayam tu menggugat sanubari la..huhu

echah mashuri said...

sakit?ololololo.siann akak sakit ye.?sis dah mkn ubt lom?meh echah suap meh.;p

*perghh..perihatin tak,prihatin tak?prihatin ke gedikkk.;p

d_LA said...

E.d.Y : edy ni memang, pantang tgk makanan..hahaha..tp mmg sedap ayam tu..siyes !

Echah : orang nak bubur mekdi !nak bubur mekdi! tokse ubat! ngade tak?ngade tak?

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

nasi kerabu mmg sodappp mana solok ladanyerrr

Qamarul said...

waa nasi kerabu... ni sambil2 promote link blog nih.. huhu

d_LA said...

Afzainizam : Selamat tahun baru..soloknye x amik la der..hehe..

Qamarul : dah nm blog nasi kerabu maka asek kedaros ns kerabu la jwbnye..haha

zacky ~786~ said...

nasi kerabuu mmg mantop laaa.!!

d_LA said...

zacky : huishhh..mmg mantoppp!

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥