APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, January 22, 2011

SAYA COOL ^__^

Salam semua..Sementara tunggu perlawanan badminton peringkat SEPARUH AKHIR ni dla nak settle hutang dari MOSCOW nun haaa...JINGJJA JINGJJA MIANHE CHINGGU sebab lama sangat peram award ni..Masa dapat tu memang eksaited giler tapi dla kan kekadang busybody so kene cari time la tuk amik award ni..hehe
Award from Miszlullaby
Award yang sangat cool ni memang cool la sebab datang dari MOSCOW beb, sape lagi kalau bukan bakal doktor kita yang comey iaitu MISZLULLABY !!! Kamsahamnida...nommu nommu nommu chowa ^__^ So, macam biasa kena jawab soklan2 cool dr ML dulu...Junbeiiii...




1) Bila korang suka tulis entry?
Dla ikut time free sebab sekarang memang busy sikit dan ikut kelajuan encek berokbeng..hehe

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
Hari-hari kot walaupun tak banyak yang kena serang

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
Dla ni pantang jumpe blog yang suka LUKIS2, PHOTO2 MENARIK, BLOG KUAT JALAN, BLOG LAWAK PURE, BLOG SUKAN, & BLOG KESIHATAN

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
Tolong mekapkan dla pelissss !!!hehe..ML ni pandai mekap taw..serius!

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

5 macam tak cukup jer..nak bagi kat orang yang selalu serang blog dla :

YUYU ZULAIKHA | MACYJIJI YU | ECHAH | ZURA | AIRANIEZ | EB | ANATI | ZATY | GIGI RONGAK | AANIE | EDY | ROBOT SAKTI | GAYAH | AHSFANTASY | KHAIRUNNISA | NORA | PINKY PIXIE | ARIEF | FELLO ARIZA | ARDINIMOFIDHOUSE | NIESZ | NASUHA | CGG | BLACK PAPER | ZACKY | PAPA MIFZ dan sume  pembaca2 yang senyap2 serang blog ini ^__^

p/s : chaiyok2 DATUK LCW !! still frust sbb LIN DAN tarik diri T_T
Kalau BEST, sila LIKE

15 ORANG MENYAMPUK:

JIJI YU said...

blog aku masok dalam blog kesihatan kan..

maCy said...

hik3. ade lah ;D

miszlullaby said...

Thanx dyla,coz sudi amek. =)
Mmuuahhxx..

ANATI SOKI said...

insha-allah nnti anat amek k :) hehehe

echah mashuri said...

perghh..saya cool jugak :)

Robot | Sakti said...

ahaks.

toce-toce

:D

zaty luvlianncezzz said...

adoiiii..

tenx!! but ape yg zati kna wat ea

bwat 1 n3 sal ni jwb soklan n tag lg 5 yg len????

niesz said...

thanx dear..nnti niesz amik ek..thanx so much ya..u r cool too..:)

khairunnisa ♥ said...

dLa : terima kasih ^__^

Zura said...

ambik skrg jgak..toce toce toce...

MofiDhouse said...

uit.....
tq tq tq ......
terharu pulop terdetik disanubari ini..... tq tq tq.... ;)

d_LA said...

Jiji : haha bykla ko pnye kesihatan..mungkin gak kot sbb jd hepi bile bc blog ko..

Macy : mesti ade pnye

ML : welkem..muah3 kat ML

Anati : orite!

Echah : echah mmg cool !

d_LA said...

Robot : xdehal pnyelahhh...

Zaty : sm2..copy jer yunk...

niesz : niesz mmg cool..hehe

neesa : same2 ^__^

zura : cayalah zura ni...

Mofi : terharu yer..hehe..tq sudi amik

mamaaedrean said...

wah TQ... ;p

tapi n3 lmbt skit eh? :)

black paper said...

alhamdulillah,,thx sesangat ;)))
i appreciate it soo much !

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥