SA...SAYA MENANG ?

Assalamualaikum semua...Jangan ada yang MONDAY BLUES oke..Semalam lepas jer publish PANTUN dla terus tido sebab roommate dla pun baik punya lentang, so dla pun teringin nak ikut jejak langkah beliau..Lappy pun dla x off sebab tengah seeding torrents.

Bangun pagi ni nak off lappy, tengok kat SHOUTBOX ada orang message "TAHNIAH TEMPAT PERTAMA"! Pastu tengok message kat bawah lagi dari LAKSAM BERLIPAT cakap "AWAK MENANG"! OMG !!! SA...SAYA MENANG BANNER CONTEST tu ke?? BANNER CONTEST tu bukan tengok pada banner je, tapi keseluruhan, template, header..blablabla..Tapi biar betul i dapat 1st prize..Disebabkan kesuntukan masa maka hold dulu keterujaaan itu, nak masuk opis dulu...

Sampai ofis terus check dan memang betul la dla dapat 1st PRIZE, serius macam tak percaya sebab blog dla kan bukannya ade template pun..hehe..Putih suci jer ni haaa..Bila bukak blog yang dapat no.2 dan no.3 tu rasa malu pulak sebab dorang punya jauh GEMPAK dari dla kot..Apapun mesti ada sebab kan CIK FATIN tu pilih dla..Terharu sangat ni, harap takde yang pertikai la keputusan beliau..hoho..Kepada yang tidak bernasib baik, jangan berputus asa tau dan tahniah kepada pemenang yang lain.

Thanx ya CIK FATIN sebab pilih dla..MUAH MUAH MUAH!! Kepada DAK KECIK thanx jugak sebab beliau yang tag dla sebenarnya kalau tak dla tak tau ada contest ni..Juga TUAN PENCIPTA BANNER CAKCAK dla iaitu ENCEK AYEEMnipun dapat free sebab menang contest beliau aritu[tempahlah dengan beliau, sangat nice taw hasil keje beliau]..Kepada mak ayah di kampung, ANAKMU MENANG!TERIMA KASIH SEMUA! AILEBIUUU!!! Perghhhh, kalah artis ko!
Saya cukup TERHARU !ALHAMDULILLAH REZEKI dLA :)
p/s : jom makan LAKSAM !

Comments

Nabilah said…
Wah Wah !! Congratzz kaq !! ^_^
MofiDhouse said…
tahniah..... u deserved it.... peace
Pinky Pixie said…
tahniah! bestnya. jeles2. wuwuwu~
saya_arief said…
muke terharu cam tu ka.
hahahaha.
;p
anyway, tahniah.
aanie said…
wah dyla...tahniah beb!!!aku terharu gak ni...1st prize lak tu...cayalah...jom belanja laksam...
wahhhh~ klasik gitu~ pandai berpantunnn..

tahniahh yee :)
Zura said…
tahniah d_la
d_LA said…
Nabilah : tq yunk!!!

mofi : thanx..hehe

Pinky : x sangka sgt2..tq ye

arief : terharu banget tu..hehe..tq

aanie : x sngka giler weh..malu plak rs..hehe...

Yuyu : yg pantun tu baru msk smlm la yunk..yg ni mng contest banner..tq yer..hehe
d_LA said…
Zura : thanx dear ^__^
echah mashuri said…
perghh..terbaikk ah...huhuh..sis!kite share ye.heee
Sophie Al-yahya said…
congratz dila!!! (^_^)V
Heidi Shafiq said…
pehh.. tahniah beb..
Robot | Sakti said…
menang sokmo dio.
jeles kito.


hahaha
niesz said…
congrate kak, hehe..but pantun akak mmg menarik la..pndai akak berpantun..

xsemestinye yg menarik tu layak, yg penting isi nyer.. :)
d_LA said…
echah : share a top up bleh..hehe..sbb dpt topup..

sophie : thanx sophie :)

HS : thanx bro..hee~~

Robot : hehe..rezeki anak tekak.

niesz : bkn menang pantun la yunk..banner contest daaa...hehe
man yusoef said…
wah...congrets..hehe
JIJI YU said…
tahan niah..ehhee...bawok balik kelatea la hadioh tu..
Melati said…
wahhhaaa! Congrats Dyla =))
syaf said…
wah tahniah..

kalau tak kerna saya yg recommend mesti x dapa 1st priza...lalalla


he3..gurau jo
Fello Ariza said…
mek...

comey je muke terharu...

hahahahaha :P
E.d.Y said…
wah..tahniah2
echah mashuri said…
perghh..best ah dpt topup..

















RQ RM 1 ;p
maCy said…
wohoo. cgrate. party! ;p
nora said…
waaaa best best
Cik Eliza said…
tahniah !!!

hehe !!!

BTW, saya tag kamu !!

http://eliza93.blogspot.com/2011/01/contest-money-guess.html

=>
d_LA said…
@man yusoef
tq encek osman ^__^
d_LA said…
@JIJI YU
xdan bek balik klate kot..hehe..abes kat cni gak :P
d_LA said…
@Melati
thanx melati ^__^
d_LA said…
@syaf
hahaha..gua percaya..hehe
d_LA said…
@Fello Ariza
comey yer..hehe..maceh fell :)
d_LA said…
@E.d.Y
thanx bro ^__^
d_LA said…
@echah mashuri
xkan senggit jer echah oiii..
d_LA said…
@CIK TOM
thanx ciktom tayam ^__^
d_LA said…
@maCy
thanx macy..jom parti !
d_LA said…
@nora
best sgt2 noa..hehe
d_LA said…
@Cik Eliza
thanx dear..InsyaAllah dla join yer ^__^