APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, January 11, 2011

SAENGIL CHUKKA HAMNIDA MiSzLuLLaBy

Salam semuaaaaaa...Sihat takkk???Harini dla ingat nak amik award dari MOSCOW pastu tak ingat..Eh tak tak..Bila bukak jer blog beliau rupa-rupanya hari ni hari jadi beliau la...Wahhhh..Tak sangka sangat, so kensel dulu award ni, sekarang ni dla wat entry ini spesel untuk beliau..

Beliau adalah MiSzLuLLaBy  A.K.A ML..Happy Birthday ML !!! Dla kenal ML bulan 10 tahun lepas kot, tak taw camne beliau jumpa blog dla ni kemudian memang selalu la HOY HOY ngan beliau ni..ML ni comey sangat2 dan bakal doktor taw, sekarang tahun akhir kat MOSCOW, tak silap dla tahun ni ML balik Malaysia kan..Mesti tak sabar nak balik kan..Blog ML ni memang best laa, ada tips mekap, tutorial mekap, pandai masak lak tu..Banyak resipi-resipi best dari ML ni tapi satu pun dla tak pernah terai lagi..hehe..Ehhh, macam review blog pulak..Heee~

Terimalah ucapan dari dla..Hope ML berjaya di dunia dan akhirat, ceria dan kawin cepat2 dengan encek tunang..Amin..Nanti dah jadi doktor, jangan lupa dla oke..Patient mesti taknak keluar wad sebab dapat doktor comel macam ML ni..
Jom ramai-ramai wish birthday kat ML sekarang..
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN MISZLULLABY...
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
Klik ML laju2 oke..ML tengah exam kan skang ni, do your best dear..AJA AJA !!!

p/s : birthday ML sama dengan CT laaa..Hp bday Dato' CT walaupun beliau tak kenal pun dla..hehe
Kalau BEST, sila LIKE

25 ORANG MENYAMPUK:

miszlullaby said...

hihihihih..mekaseyh dyla.i love you!^__^
ML baru nak siap2 gi kelas ni.
Mmuuahhxxx.=D

d_LA said...

ML : semsem dear..lap u 3..hehe..

Robot | Sakti said...

lap u too.

keh keh keh

d_LA said...

robotttt, tu tuju kat dla @ ML..hehe..x psl2 ade yg syok sendiri..haha

saya_arief said...

tuk arip bile nak buat..?
;p

d_LA said...

arief : bday arip bile?cpt gitaw, dla nak ajk org kg seleb nt..haha

nora said...

alaaaa nk muahhh gak

d_LA said...

Nora : muah muah muah gak kat nora..hehe

black paper said...

hehe,,
thanks for your comment.
about my wrist,not fully recovered yet,but its been better that yesterday.

about this entry,i think i know her.
maybe i've met her here.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cutenyer entry dla..heheh same lah comel suka tgk ML cute sgt orgnya..sweet mmg xbosan kalau pollo entry die..

echah mashuri said...

perghhh...ML mmg cun la..dahla doc.saham tinggi kot.ehhee...hepi bday to her!eh same ngan bday dati siti ye?

JIJI YU said...

agak2 le ek hospital mane le die bertugas lepas ni eh..ehhee

Heidi Shafiq said...

tarikh birthday hari ni sgt menarik.. :)

khairunnisa ♥ said...

Selamat hari lahir to ML ^__^ blog dia memang best ^__^ suka dia buat kek barbie tu ;)

maCy said...

macy love u too ;p

gigi rongak said...

haha.. happy bday kat ML

E.d.Y said...

pergghh..best tu birthday tarikh yg best

alexa yussida said...

hari ni besday along yus n bakal abg ipar..hehe:)

no wonder ML minat sitikus..kehkeh..eh siti :P

d_LA said...

Black paper : blaja kat moscow gak kan?mgkin pnh jumpe kot ngan ML..

comel : cute ye en3 ni..ML tu mmg comey kan..

echah : ha'ah, cun, pandai lak tu..bday pun sm ngan dato' ct..

Jiji : tu rrr, nt kite ushar ML ni dpt spital mana, kite g mintak mc..hehe..

HS : lawa kan date dia..

d_LA said...

Khairunnisa : Ha'ah, yg kek barbie tu lawa sgt2..mmg berbakat la ML ni..

Macy : dla lap u 3..hehe

Gigi rongak : TQ, ML cakap..

E.d.Y : seriously lawa kan date tu..

Alexa : Hp bday to along yus n ur bkl abg ipar...Kalo tikus kecik tu ML minat..ape tu nama guinea pig kan..

Faaein Himura said...

selamat ulang tahun untuk ML.. wah.. belajar kat obecea.. bestnya.. huhuhu..

miszlullaby said...

hemoh2..siap nak mintak MC.kekeke..ML nak gi sarwak kalo dapat.=D.meh la nek kapal terbang dtg mintak MC.kikiki..

alexa: ML suke ct dari dalam perut mak.hahak~=P

blackmonger:pernah kah kita bersua.ML ni xcam org.maklumla,rabun.kekeke..

dyla:Ml xsabo nak amek card neyh.tapi tak nyempat2.isk2..

d_LA said...

Faaein : kalo msk blog ML berangan jelah ade kat moscow gak..haha

ML : hehe..nt ML jd doc asek sakit aje..nak2 followers lelaki..ML ushar la blog black paper tu, aritu ben review blog beliau tu yg dla leh taw dia pun blaja kat moscow gak..

Gayahspears said...

la.. aku baru tahu.. huhu
hepy belated besday ML..muahhaha

d_LA said...

Gayah : ML ckp xpe gayah janji menang contest tu..haha..memandai je aku

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥