APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, January 17, 2011

MALAS KERJA !

Salam..Malas kerja boleh tak??Tapi dah sampai ofis ni..hehe..Serius rasa macam nak demam jerrr, rasa nak tersembul dah mata ini..Kepala tersumbat, hidung tersumbat..Maka dengan pantasnya kuberlari ke kedai 7E demi mencari air 100plus  dengan harapan esok boleh melompat-lompat !
Kepala pun dah pening2 ni..Rasa bintang2 penuh atas kepala..Mungkin minggu lepas kerja banyak sangat sampai training badminton pun dla terpaksa ponteng..Sebenarnya dla jarang terkena demam sampai kawan dla cakap dla x normal sebab pernah hampir 3 tahun tak demam..Hehe..Cuma dla selalu dapat MIGRAIN dan SAKIT BULANAN..Takpe, sakit ni kan dapat menghapuskan dosa2 kecil..Tol tak??Jadi janganlah risau sangat..Apapun kita perlu mencegah dari mengubati..Oke, take care semua..

P/S : Errr, kalo korang rasa template blog dla kemas dan sedap mata memandang walaupun latar blog ni putih suci jer, ringan2kan tangan korang untuk VOTE DLA kat SINI oke..TQ (^__^)
Kalau BEST, sila LIKE

30 ORANG MENYAMPUK:

MofiDhouse said...

ishh.... kesian.pegi la klinik dik... mana tawu doktor leh bagi MC hammer... bleh la brehat kat rumah sambil layan movie yang belum dilayan.

BlueberrY CheesE said...

alololo ciannye die..get well soon dear!! ^^

airaniez wirdani said...

Mood malas hari Isnin dinamakan *Monday Blues*... Harap lepas Dla minum 100plus lehla melompat2 sambil main Cad.hihi

d_LA said...

Mofi : dla ni penyakit mls gi klinik..hehe..kalo melarat barulah terhegeh-hegeh gi klinik..

BC : TQ ira..telan onat sejibik baru rs oke sket..hehe

Airaniez : Dla ahad dh setat keje..hehe..terpaksa telan ubat gak sbb pening giler td..skang dah oke sket..hrp2 esok leh melompat-lompat..hee~~~

Syla Rosli said...

hari ni ramai yang nak demam..kenape kenape..syla pun dh jangkit ni haa..jom mc beramai ramai

d_LA said...

Syla : bestnye kalo dpt mc..tp mlsla nak gi klinik..kalo dpt mc camne??hehe..keje byk ni nak setel..wuwuuuu

ardinihumaira said...

g punch card pastu balik umah. leh tak gtu. heeeeee larikssssss

gigi rongak said...

byknya bintang atas kepala dla.haha..
semoga cepat sembuh..

echah mashuri said...

olololo...kalau dmam msti mnje kan..nakk makk..nakk makk.;p

zacky ~786~ said...

ooo..asal kje jerr pening palee laa... apaa laa..bintang laaa... burung laa.. eh ?? brung xde lupa... hahaa...

slmt berkje la ldy_dyla.. huhu

Robot | Sakti said...

minum 100 plus, kasi tenaga.
semoga cepat sembuh ya.

hehehe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy folo blog ini dan menjadi follower ke 700

d_LA said...

dni : haha..kalo bleh buat camtu mmg nak..hehe..

rongak : skang dah kurang dah bintang2..hehe..tp ttp rase nak tido..ngehngeh..

echah : haha..kalo dla saje x bagitaw takut mak risau..

zacky : bkn salu neh pening...kalo x dla ni seorg yg rajen taw..hehe..

robot : x cukup la 100+ neh..robot tulon gi bli bubur mekdi..tetibe!

sahrom : waalaikumussalam...tq follow :)

JIJI YU said...

mueheh..aku pon rase malas semacam je hari ni..asek dok mnguap jer dalam kelas..

Pinky Pixie said...

cpat2 sihat ye. hehe.
aha, suci je blog ni. i loike..

khairunnisa ♥ said...

aftr muntah pun oka kalau minum 100 plus, rasa ringan je badan pastu :) ish, tadi pun ada staf demam =.=" semua pakai mask pastu ^__^ take care dLa! <3

Papa Mifz said...

salam...harap dah sihat la yer supaya boleh lompat2....hehe

Fello Ariza said...

brape lme fell x mlawat mek dila, smkin bz nmpknye makcik sorg ni yer :P

niesz said...

xmau mls2..hehe..get well soon ya..jgn lupe mkn ubt.. :)

d_LA said...

Jiji : haippp..lecturer pom nguap neh..anak murid lagilaaa..hahaha..

pinky : TQ yati..kalo loike sila vite lelaju..ngehngeh..

neesa : tu rrr, semalam giler2 rs nak muntah tp thn giler..x suke muntah..ramai x sihat ek skg ni..thanx dear :)

Papa Mifz : Tq..hope so..xleh demam lame2..x best

Fell : ha'ah, siyes lama giler..Last thn lepas kan!ingatkan dah benti blogging..rjn2 update oke..

Niesz : Mls kalo demam cenggini, x selesa nak wat keje..TQ niesz :)

E.d.Y said...

kalau teruk kene g klinik cepat2...demam skrg ni bukan boleh buat main

nazirulhazwan~ said...

smoga cepat semboh kawanku:)

miszlullaby said...

cian dyla..meh ML injek bontot meh.hehehe...


ML gi vote dyla =D

shahjiehan said...

wah... template putih..sj pon nak!

shahjiehan said...

rehat la ea...

black paper said...

hehe,,smuge pening skng da ok,,
bile tgk 100 plus ni,rase tringin nye nak mnom,,kat sini x de jual,,
ades,, ;(

jeera said...

hahahaha!!
jeera plak mls nk g skola.

Gayahspears said...

aku pon takmo keja :(

puteri.dyne94 said...

lorh..ciannye..
=) btw...hope sht2 sllu..

d_LA said...

E.d.Y : dla tgu teruk baru gi klinik..hehe..tq Edy..

Naz : thanx naz :)

ML : xnak inject!sakettt..hehe..tq vote dla..

shahjiehan : template ni plg sng buat..hehe..xleh rehat la, keje byk la sj..wuwuuu..

black : kat moscow xde jual ek air ni..ciannye..

jeera : skolah best la jeera..hehe..

gayah : ko kan nak smbg blaja lg yunk...xyah keje lg..hehe

puteri : thanx dear :)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥