APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, January 08, 2011

JOM DATING !!!

Salammmmm semua !!!!!
Wahhhha hari minggu korang gi mana ekkk???Tengok wayang?Shopping??Ke bergolek-golek dalam bilik jer?Ceria tak mood dla arini??Walaupun hari2 pun ceria kan..Dla nak gi dating arini..Jom teman dla dating!Hahaha..Ada ke dating ajak orang teman??Oke ape, untuk mengelakkan berlaku benda2 yang tidak diingini..Yang sebenarnyaaaaa...kamu tahu kan dragon ball ada 7 bijik semuanya..

Aikkkk..macam kat opis aje..Muahahaha..Dla dating kat opis aje..Baik punye tempat kan..Mana pakwe dla ni x sampai-sampai lagi ni..dah tak sabar dah ni nak bermanja-manja..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TADAAAAAAAAAAAAA...
Nak hamik kauuuuu..dla dating ngan benda alah ni pada hari minggu..Kan dla dah kata dla busybody minggu ni sampai ari minggu pun dating kat opis gak....Harun..harun..


Mood beliau sangat DANGER arini..hekhek..poyo aje..Guwe tenang-tenang aja deh..Oke, dla nak sambung wat kerja ni..Samat berhujung minggu semua..Kalo hujan tu dok rumah je..hehe..layan dvd, kemas rumah ker, kacau mak ke..Malam nanti dla serang korang bertubi-tubi :P


p/s : hujan2 camni bestnye minum hot chocolate dan juge donut..nomnom..
Kalau BEST, sila LIKE

15 ORANG MENYAMPUK:

alexa yussida said...

hari minggu ngadap buku dLa :( tp memandengkan ni last paper sblom g oliday kena senyum balik...tak sabar nk jupe messi:D

dLA tc taw..keje2 jugak tp kesihatan jaga ye:)nak hot choc!!

Papa Mifz said...

ooo..berdating dgn file2 yg bertimbun tu yer..hehe
sabar je la eh..:)

Cik_Shiqah said...

mak aih bertimbun fail2 tuh. slmt berkerja! hahaha :D

Robot | Sakti said...

sama lah kito, kerjo hari ni.

T__T

JIJI YU said...

hujan2 cam ni mmg best tol minum neslo panas ngn chipsmore...heheh..

Lelaki Ini said...

hukhuk
sabar k!

Sophie Al-yahya said...

dLA!! Kesian gilerrr!!
=(

zaty luvlianncezzz said...

wow!! dating wif a new way..hehe
xpe2..pulangan lumayan.hehe

yad'z said...

jangan makan donut yang tetttt tu lak... hehehehe

Fxysche Nas said...

keje di ari mggu?
bw2 bersbr ye.... ;)
ehe

E.d.Y said...

kesian dia dating kat opis..haha..meh gelak lg..hahaha

ardinihumaira said...

hehe.. dating ngan dni meh

Rozuan Ismail said...

betol ke ajak dating ni?huhu

p/s jom komen entri terbaru blog wan

CIK TOM said...

erk..kesian dataing dgn buku...huk3

Kasim Ahmad said...

berapi2 tuh.. heehe

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥