APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, January 20, 2011

Dah jumpa UBAT DEMAM !

Assalamualaikum..Yuhuuu !!! Selamat hari KHAMIS..Esok hari JUMAAT ! Ouh yeah, sangat suka..Alhamdulillah, demam semakin pulih, walaupun  SUARA masih HENGAU2 ROCK neh..Pagi semalam rasa macam nak pitam, tapi disebabkan dah sampai ofis so dla mengambil langkah bijak dengan membaringkan diri bawah meja..JANGAN TIRU AKSI INI!Sejuk semacam je macam demam kura2..hehe..Giler kerja kah dla??Bukan taknak amik MC atau EL tapi memikirkan kerja2 yang banyak tu, sape nak tolong settlekan nanti?Kalau dla cuti tapi beban kerja bertambah lagilah bertambah sakit..Jadi baik masuk jugaklah, kalau rasa letih, rehat seploh minit pastu sambung la keje balik kan kan kan..walaupun kerja tak laju sangat tapi atleast berkurang la jugak kan.Jadi sori sangat semua, dla sempat serang 2,3 blog je semalam  Terima kasih jugak yang sudi lepak2 kat blog dla dan yang mendoakan kesihatan dla..Mengada beliau ni, nak perhatian je lebih dari korang2 sebenarnya..Padahal sakit sikit jer..hehehe

Tapi semalam dla dah jumpa ubat demam..Mula2 taknak pergi sebab rasa lemau2 giler lagi..Tapi, bila dah pergi memang tak sedar diri terus.Rupa-rupanya ini yang kamu mahu ye dla..Dah lama kot tak tengok benda ni, tahun ni rasanya memang tak layan lagilah..Sekali tengok tak ingat dah badan ni masih demam..Melepaskan angin dan kerinduan kot..Layannnn....
Melompat lebih tinggi..
Layan FUTSAL beb ! hehe..pestime dla snap pic nampak BOKEH @ ORBS..sebab lampu kot
Actually masa ni team MY OFFICE vs MY ROOMMATE'S OFFICE..Yang tukang deal kitorang la..So, macam tak kena la pulak kan kalau PENGKURUS kununnye tak datang support..tol tak? So, pergilah jugak dalam keadaan demam..Tapi, tak sia2, hilang perasaan demam layan benda ni, maybe sebab semangat kesukanan dla tinggi sangat kot..muehehehe..
Beliau sangat sengal..Takleh layan sangat..haha

Itu jerr pic..Malas nak snap banyak2..hehe..Just nak bagitau yang dla dah oke jer..Sekarang sedang gigih siapkan senjata untuk menyerang korang secara aman pulak jap lagi..Siaplah korang !

p/s : broadband dah limit T_T gigih sangat mendownload cite..padan muka !
Kalau BEST, sila LIKE

23 ORANG MENYAMPUK:

y u y u Z u l a i k h a said...

AIPPPPP~ DOK UMAHHH! DEMAM TAK LEH MEN FUTSAL!

MofiDhouse said...

Alhamdulillah.........

aanie said...

mu x cuti kan arini???selangor cuti taw...hehe..

d_LA said...

yuyu : futsal best..hehe..walaupun jd pom2 girl jer..haha

mofi : Alhamdulillah :)

Aanie : aku rajen..hehe..sedapkan ati..bestnye mu cuti patutla ramai lmbt update..tdo rupenye

JIJI YU said...

ini mmg ubat demam yang paling mujarab..hurm22 aku baru dapat beraksi esok..muahahah...

niesz said...

hehe..bgus la da sihat..suke dgr.. :)

zaty luvlianncezzz said...

yeah!! dyla dh sehat
hehe

si para para said...

hehe semangat kena tunjuk..walaupun demam...

emm mcm kenal je tempat futsal tu...

ahsfantasy24 said...

hehe..
alhamdulillah da jmpe pnawar..
futsal mmg best..!

:)

echah mashuri said...

perghhhh.futsal gugul tuhh...nampak kacak sis bila berfusal.hehhe

eqbalzack said...

mmg musim skrg...abg eq baru ht mak ke klinik. demam dan batuk...penuh klinik!

Encik Luncai said...

jgn di layan sangat demam tu..main futsal terus sihat..hehe

sori lari topik sikit. nak tanya mcm mana dyLa setting code html untuk backlink tu.luncai buat tak jadi la.ingat nak buat tambah jugak kat kotak komen..sgt nice.

TQ komenz!sile masukkan en3 terbaru u ol oke seperti di bawah oke :)

==>code html<==

Sophie Al-yahya said...

waahhh..Dila dah sehat.aktif tul Dila ni eh.


huhu mcm susah je kerja.Dila firm tempat Dila kerja ada jawatan kosong lg tak untuk Draughtsman atau TA?

ANATI SOKI said...

hehehe. kamu baru sudah lega demam ke? hehehe. anat pun baru sudah lega demam. hehehe.. batuk ej tinggal lg.. heehehehhe..
ubat cntinue makan smpai hbis tau.. hehehe

anat fllow mellow kamu ek :)

Robot | Sakti said...

baguslah dah sembuh.jangan lupa makan ubat.

:D

E.d.Y said...

lama siot xmen futsal...

khairunnisa ♥ said...

hoho.. fobia main futsal T__T dua tahun lepas, kena tumbuk bahagian dada time main futsal dengan senior..

download cte pe dyla? ^__^ take care <3

Fello Ariza said...

demam pon g tgok futsal?..

ish2.. mek... mek :P

d_LA said...

Jiji : tu dla x main lg tu..tukang sorak je tu..hihi

Niesz : mmg suke sgt2..dla ni bkn bleh sgt dok saje..kene buat gak aktiviti baru rs segar..

zaty : hehe..tq zaty :)

si para2 : yup..smgt msti tinggi..hihi..kat hazlan tu

ahs : Futsal mmg best walaupun tgk je..hehe

echah : kehkeh..tu sis x main lg tu..just sapot jer..ngehngeh

d_LA said...

abg eq : tulah, ms gi kursus aritu pun ramai giler yg x sihat..mmg musim kan..

luncai : dla x main pun..hahaha..tukang sorak je tu..
psl komen tu nt dla gitaw ye..

sophie : xleh lyn sgt bdn ni nt mkn lembik..hehe..
ekceli keje tu x ssh sgt tp beban tu mmg byk, penat..dla ni under gomen sophie, x try isi SPA ke??tryla, mana taw rezeki ada..gd luck sophie !

anati : musim org demam kot..batuk mmg lmbt sembuh kan..take care taw..

d_LA said...

robot : haha..dla ni kalo dh sihat sikit mmg x mkn dah ubat..hee~~

E.d.Y : kene bersukan gak edy, kalo x mmg mudah lemau bdn ni walaupun hya sbgai tukang sorak..hehe..

neesa : adeh..msti saket giler.sukan ni mmg berisiko sikit kan..

dla tgh download cite SECRET GARDEN, dia pnye file tuk 1eps pjg giler smpai 1.4GB tu yg cpt limit..wuwuuu..

Fell : mek xleh dok diam la fell..hehe..skang dh oke dah..dh bleh lompat2 sudah

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..dah semakin sihat..lepas nie lagi cergas kan hehehee

d_LA said...

Sahrom : InsyaAllah pasni lagi cergas. demam ni bagus gak kan, biar kuman2 yg bersarang ni kuar..kalo terkurung lama2 bhaya jugak

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥