APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, January 15, 2011

Bila roommate balik kampung...

Assalamualaikum orang2 kampung dan orang2 bandar sekalian..Selamat berhujung minggu semua...Apa plan korang yer??Kalau nak gi jalan2, apa kata ajak dla sekali..Muahaha..Budak kena tinggal camni laa..Semalam kemain gelisah lagi bila tak tahu nak buat apa walaupun pagi sampai petang duduk kat opis.Tenet pulak selow mosen la pulak..Letih nak tunggu abes loading.
Roommate ajak balik kampung tapi sebab dla nak kene masuk ofis gak pada hari minggu maka hanya babai je mampu diucapkan..Sob sob..
Sekarang ni mengada sikit, kalau nak layan cerita x best dah kalau sorang-sorang..Nak jugak ada teman..Sebenarnya banyak lagi cerita korea yang dla belum tengok..Semalam layan drama THE FUGITIVE, PLAN B..Cerita ni memang best sampai nak lompat2 je rasa tapi rasa lagi best kalau layan berdua..Boleh sama2 jadi pengkritik, bergelak secara berjemaah..blablabla..

Nak KAROK???Memang tak berminat laaa..Tapi kalau karok kat opis best gak, time orang takde la...Jap lagi nak masuk opis, rasanya dla sorang je kot yang datang...Budak unit lain ada tapi dorang kat bawah..Bolehla layan perasaan sorang diri..Hahaha..Okela, dla nak bersiap masuk opis pulak..Jap lagi dla  serang korang ye...Have a nice weekend semua..Take Care !!!! Ummmuah!

p/s : bila boring dla suka melukis walaupun x lawa pun lukisan...hawhaw!
Kalau BEST, sila LIKE

24 ORANG MENYAMPUK:

Nancy Poh said...

suka la tengok gambar kartun ni..hee..selamat berhujung minggu jugak ya..baik2 kerja.

meaw said...

hehe..jgn la boring-boring :D

khairunnisa ♥ said...

jom pi jalan dLa ^__^ hihi, jom makan makan :)

airaniez wirdani said...

heh..tak suka *karok* ke Dla.baru nak ajak pi *karaoke jamban*,rm1 satu lagu..miahaha

ahsfantasy24 said...

a'ah..
bosan ngat bile ujung
mngu sume xdek kt ostel..

waaaa..... nak blik..!

d_LA said...

Nancy : budak bosan mmh tu la kejenya nancy..hehe

Meaw : meh teman dla baru x boring..haha

Neesa : jom neesa..sedihnye sorang2..huwaaa...

airaniez : siyes x pnh gi karok..haha..malu la nak nyanyi2 ni..

Ahs : jom balik kg ahs..wuwuuu..bwk blk keje wat kat kg..hehe

Zura said...

eh eh samalah..bile boring melukis tp bkn cantik pun..

JIJI YU said...

muahaha kertip jugak ko ni ek..aku pon nak melukis jgk le..aku lagi la boring umah mak aku besor gedabak ni aku dok sorang je..

HaNa HoNeY said...

hahaha....suke tgk gmbr katun tuh
hana pown xerti lukis gune paint semua
t kuar mcm ulat gonggok..haha

d_LA said...

Zura : melukis dptkan ilangkan stress gak kan..tp kalo x jd, bleh stress gak..haha

Jiji : jom la melukis ringan2 jiji..haha..

Hana : mule2 rase ssh giler..lame2 rs oke sket..practice makes perfect rite!

echah mashuri said...

perghhh...bek karok je sis..sonok pn sonok.eheheh

sugar2 kapas strawberry said...

tgk cite secret garden..lagi best!

E.d.Y said...

g la dating..huhu

shahjiehan said...

mai la langkawi..~ Sj ade kat sini..hahhaha... lawa katon2 tuh..nnt tlg lukis katun utk SJ bleh x?

maCy said...

comel gila. huhu.

meh dtg sini jgn boring ;D

black paper said...

huhu,,
dok je la kat opis,,
;)

miszlullaby said...

sugar2 kapas stoberi: secret garden mmg best,tapi episode 18 macam ntah hape2.kelam kabut sgt mereka nak buat ending cerita tu.

dyla: ML nak share story sket. Kawan ML punya abang, kalau die boring, die akan conteng dekat buku die banyak-banyak "saye suka makan nasik,saye suke makan nasik,saye suke makan nasik".kkekekkee..

d_LA said...

Echah : dla bkn pe xnak karok ni nt kan ade yg mintak sign..hahaha...

sugar2 : ramai gak gitaw cite tu best, dla tgh download sbnrnya..hehe..

E.d.Y : dating ngan edy bleh?hehe..

Shahjiehan : plan mmg nak gi langkawi thn ni..dla lukis org lidi bolehla..haha..

Macy : maceh..tu je mampu..jom ngedate macy..

black paper : hehehe..mmg abes ms kat opis je mgu ni..huhu

ML : ending x best yer..ni yg x yok ni...
klakar giler abang kwn ML tuh..ade ke tulis nak mkn nasi byk2..hehe..kalo dla kene tulis saya nak diet..saya nak diet kot..

saya_arief said...

jom kenny rodgers..
;p
tunggu lagik sebulan.

d_LA said...

ARIEF : akanku tunggu..haha..yeyeay kenny rogers..

Robot | Sakti said...

seksi kartun yer.
pakai skirt jer.

hahahaha

d_LA said...

Robot : alamak, otai sudah dtg..haha..naseb bek pakai gak skirt..robot kasi la adiah shawls kat katon dla tu..

ardinihumaira said...

pandainya dla lukis. sonok tengok :D

d_LA said...

dni : haha sonok yer..meh nak lukis dni pakai skirt lak..hehe

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥