Awal 2011 yang happening

Yuhuuu..dla sudah kembali !!!Korang sihat ke???Korang gi mana ek cuti 3 hari ni??Sambut tahun baru katne??Dla tak sambut pun..Tengah syok layan cerita tiba2 bunyi bunga api...Wahhh, dah masuk tahun baru rupanya..Macam tak berapa nak excited nak seleb tapi ada 1 benda yang sangat excited..dla ke Kuantan pada 31 disember 2010 dan pada 1 januari 2011 kitorang wat  perjumpaan kawan-kawan sekolah dulu...So, dla berada di Kuantan dari tahun lepas lagi..haha bajet cam lame kan..

Serius memang terharu, ada yang dla x jumpa hampir 7 tahun !! Lama giler kan..Tu yang macam2 perasaan timbul tapi sedih gak ada beberapa orang takleh datang..Korang memang taw, punya susah nak arrange benda ni last2 minute xleh datang..Kecik ulu ati ni, tapi nak wat camne kan, kita hanya mampu merancang..Okelah, dla dengan tanpa segan silu nak share beberapa memori ngan korang lak..Sikit jer upload takut korang muntah lak nanti banyak2 :D
OTW ke Cherating..Ini Hafiy, anak my bestie!! Rapat ngan makcik dla ni..
xleh berenggang..

CHERATING BAYVIEW RESORT

Kembar dla..hehe..kawan sampai mati ni..wah gitu !

Bapak budak paling kecoh hari tu, GOMES [beliau minat NUNO GOMES]..Budak comey tu nama LISA..Kitorang panggil LISA SURIHANI..wahha..tapi bapak dia kena kutuk sebab warna kulit jauh beza..Wife beliau comey oke no wonder anak dia sangat kiyut miyut!!!

Tidur sebantal, makan 2 pinggan, nangis sama2 dulu ni..Tayam korang ketat2!!

Hurmmm, yang di tengah dua orang dah jadi mak budak..Bile nak sampai turn ni??Ehh, bukankah dah cakap xnak fikir benda ni??Aigoooo...Oke, dla penat la..Banyak lagi pic sebenarnya tapi cukuplah kot..Nak jalan2 rumah korang lak sampai pengsan! 

p/s : SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH DAN SELAMAT BEKERJA !!!
KERJA RERAJIN OKE..NO BLUES BLUES :D

Comments

Rozuan Ismail said…
happy new year..wah..g bercuti ke?seronok nya
alexa yussida said…
happening2:)

budaak kecik tu comey:)
JIJI YU said…
happening habes ni
E.d.Y said…
wah..bestnya...xpenah sampai cherating lg..huhu
CGG said…
itu shawls sgt cantek:)
aanie said…
weh dyla..gambar first tu cun nya kamu...
mu kena tag ni...meh amik...

Izamir ridzwan pendrive giveaway
d_LA said…
Rozuan : happy new year gakk..sonok jugeee..hehe

alexa : budak kecik tu mmg kiyut sgt2 alexa..geram je..

Jiji : hehe..tq..

E.d.Y : haaaaa..tu kene pegi tu thn ni..

yuyu : happy new year gak :)

CGG : thanx dear..baru setat2 nak pakai..hehe..

aanie : saya malu ni..haha..oke nt aku amik..