APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, January 13, 2011

Aku tahu kau sudah pergi...

Salam semua..Harap korang semua sihat dan bertambah sihat ye macam dla ni macam belon dah pipi..Wuwuuu..Layan perasaan jap sambey pasang lagu PERGI yang dinyanyikan oleh AIZAT..Tak payahlah kau berpura-pura lagi..Kalau dah nak pergi tu tak reti2 nak say goodbye ke??Sudah-sudahlah dengan lakonan plastik kau tu, biasa dia mempermainkan perasaan seorang gadis..

Huwaaaaaaa..Sedih ni..Dla memang dah sedar diri yang beliau dah nak tinggalkan dla..Dla tak taw berapa lama tapi jangan lama-lama taw, nanti dla demam rindu..ABE sayang, dla sayang kat kamu...Sayang sampai tahap gunung Everest kot, walaupun aku hanya mampu mendaki BUKIT KECIK dan BUKIT BESAR jer.

ABE atau panggilan yang paling manja dla sebut adalah BE, dla ikhlas ni..Dla sangat-sangat mencintaimu so jangan kau dera perasaan ini.Kembalilah ke pangkuanku dengan segera..Anak tekak ini memerlukanmu..Walaupun dla sedar memang kau sudah pergi sejak beberapa hari yang lalu, tapi dla TIDAK AKAN BERPUTUS ANGSA!! Dla kan seorang yang kuat semangat..Hari-hari minum 100plus supaya dla kekal cergas dan bertenaga..Sila lihat gambarajah di bawah..

Inilah BE kesayangan dla..Secara rasminya satu-satunya BE yang tinggal tu dah abis dah kempen tu tapi tak taw kenapa tak ditotal lagi, bajet dla tak taw la tu kempen tu dah habis..ABE=BE...BE= Buffered Earnings !!! Jangan fikir jauh-jauh..hahaha..Sekarang lihat gambar di bawah ni pulak..
Kalau campur BE yang last tu 3.07+12.28 dengan earnings sekarang 47.73, dla dah bleh cashout sebab dah lebih RM50 tapi taknak cashout lagi..Biar dia menggunung lagi..Yerrr memang tak banyak pun tapi dah cukup bersyukur taw, ada gak yang sudi klik2..Terima kasih korang semua, semoga dimurahkan lagi rezeki..Terima kasih juta-juta lemon juga kepada NUFFNANG..I LAP U la bebeh..Dengan ucapan, bagi la banyak2 lagi BE kat dla ni..hehe..

p/s : dah hari khamis..kul 3 dah balik..hoyeeaaahhh!!!!
Kalau BEST, sila LIKE

17 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

dyla, kita senasib...aku pun xdpt BE baru gak..huhu..acuvue mu paling byk eh? aku xbyk dpt dr acuvue tu..huhu...
tp hujung bln ni dah blh cash out la kot...jom la kita cash out...

nur said...

wah..

dah boleh cash out ye
tahniah
ALL IN ONE

Robot | Sakti said...

leh lah belanja saya aiskrim eh.
hehhee

Gayahspears said...

sabo2.. tungu next BE..kah3..

d_LA said...

aanie : aku dh xde BE langsung dahhh..huwaaaaaa....aku nk kumpul smpai dpt mini cooper..haha..

Nur : sayang nak cashout..tgu kasi memggunung dulu laaa..hehe..

Robot : lebih dr eskerim dla leh banje..eh, robot kan nak selimkan pewot, mana leh mkn eskerim..

Gayah : ko gelak yer..x jd rr nk banje ns kerabu cani..kahkahkah

nora said...

hahahahhahaha nak ngorat BE u leh tak

zaty luvlianncezzz said...

owh igt kan spe td

hehehe

hit me back ea

ngee~ >.<

airaniez wirdani said...

erm..Dyla..nak tny...pernah cash out duit tak sblm ni?

khairunnisa ♥ said...

bestnya.. tak daftar nuffnang lagi T__T

JIJI YU said...

dasat nye ko dla...dah bole cash out..aku jugak le yang tak buwat lagi..ahah

Papa Mifz said...

kira ok la tuh...kira hebat la compare papa mifz..huhu

E.d.Y said...

banyaknya metered dia

d_LA said...

Nora : ooo..nak ngorat yer..nal kari rr cani..

zaty : BE pakwe tersayang tuh..hehe

airaniez : x pnh lg la yunk..wuwuuu

khairunnisa : daftar cpt yunk..rugi taw..

Jiji : bakpo x buat abe wei..buat cepat..

Papa Mifz : Alhamdulillah rezeki anak tekak..haha

E.d.Y : haha..tp ciput2 jer hasil..okelah dr xde kan

maCy said...

ceh. BE upenye. nape lmbt macy paham. haha

CIK TOM said...

wah xlama lg boleh cash out..best2!!

man yusoef said...

pon ada satu BE je kat nuff..tapi sejak dua menjak ni tak meningkat pulak hasilnye..haha

d_LA said...

Man : Nuff tgk "kede" kot..hehe..ramai yg tinggal 1 je BE skang..wuwuuu..sedes rrr

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥