APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, December 09, 2010

T.A.R.A S4 FiNALe ~ MiLiK THE RiCHES !

pic by pakcik google

Akhirnya terjawab sudah penantian selama 12 minggu bagi peminat2 rancangan realiti THE AMAZING RACE ASIA SEASON 4 di mana ALAN WU telah menobatkan pasangan THE RICHES dari FILIPINA sebagai juara bagi musim kali ini..
TAHNIAH..TAHNIAH !!!

Sudah rezeki mereka..Namun, masing-masing telah berusaha..Destinasi terakhir mereka adalah di Singapore, malas lak nak cite panjang2..hawhaw..Dla ringkaskan jerlah yer.. Maybe sebab team Malaysia x dapat ke final kot..Kalau diikutkan MICHELE dan CLAIRE mampu bersaing rapat dengan THE RICHES tetapi disebabkan masalah penerbangan semasa di KOREA menyebabkan mereka ketinggalan jauh..

Tetapi ketika task meniti di atas tali setinggi 55M x silap dla untuk mendapatkan task seterusnya, pasangan dari INDONESIA iaitu HUSSEIN dan NATASYA gagal menyebabkan mereka terpaksa menerima penalti 4jam..Giler tinggi taw, maw orang tua tu x kecut..Kalo dla pom bleh gegel berdiri apatah lagi nak jalan..Tak jadi rrr camni nak masuk TARA next season..hawhaw..Memang kesian la tengok pakcik Hussein tu, anak dia plak dok push2 ayah dia suruh buat jugak..Huhuhu...So, Michelle dan Claire dapat mengejar mereka namun terpaksa akur hanya mampu berada di tempat kedua di belakang THE RICHES..

THE RICHES berjaya membawa pulang wang sebanyak USD 100,000 babe !!!! Hope nanti next season team Malaysia la plak berjaya..MALAYSIA BOLEH !

p/s : sesorang kat rumah ni bosan lak..huwaaaaa !!!

Kalau BEST, sila LIKE

11 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

tahniah richard n richard..hehe..
xsuka dgn natasha..suka push bapak dia..kesian bapak dia..

d_LA said...

aanie : tu rrrr..cian pkcik usin tu kan..gegel org tua tu..

Pinky Pixie said...

ok, bab ni xtaw. x dpt tngok. wuwuwu.
yt join next season ok? hihi

d_LA said...

PINKY : YT..PSG ESTERO YER..LEH EMO SAME2..HEEE~~~

E.d.Y said...

sengal tul si hussien ngan natasya tu...dah tau xleh surfing, buang masa kat situ buat apa...si hussien lak, kan final, buat je la roadblock tu.banyak sngt alasan...

Cik Tom said...

tahniah pd pemenang..siyes xpernah tgk cerita ni..hehe..

apik pehe said...

laaa..da menang ke?apik tgk dalam astro..asek ulang yg same je..huhu

miszlullaby said...

ML tau T.A.R.A group korean je =P
hihi

d_LA said...

E.d.Y : oke gak dorang xley wat task tu sbb dla xnak dorang menang..hawhaw..

cik tom : hawhaw..tahniah2..

apik : apik ni tgk cite laen kot..hawhaw..

ML : ha'ah kan, sama la plak nama..hehe

alexa yussida said...

dLA wakil la malaysia..kompem alexa jd peminat tara:p

d_LA said...

alexa : cane nak masuk, berenang pom x reti..haha..

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥