APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, December 19, 2010

TAHNiAH HANiS ZALiKHA

Morning ! Bangun sume baca METRO harini..Sebenarnya memang dah heboh kan benda ni tapi baru je digembar gemburkan..Tapi tetap rasa nak kecoh-kecoh..Sebab ape?? Sebab dla pun blogger jugak, tumpang bangga gak taw ngan kejayaan beliau..Bukan senang taw, hanya dengan blogging, tapi yerlah beliau ni model gak dan berlakon sket2 kan..Tapi model tu picisan jer kalo nak banding ngan model2 lain ramai lagi yang pemes taw..So kesimpulannya beliau ni famous amos sebab ada BLOG !

Dla setat follow HANIS ZALIKHA pada hujung tahun lepas, masa tu follower beliau dalam 2K++ tak silap..Skang follower dah lebih 15K taw !Taw pasal blog beliau bila tengok rancangan ape ntah kat TV9, masa tu memang dla dah ada blog tapi tak aktif..Bile taw pasal blog beliau ni dla terus follow dan taim tu memang eksaited la baca entry2 beliau ni walaupun just silent reader.Kadang2 jer komen sebab suke sangat baca hasil bahasa penulisan beliau yang sempoi gitu..Pengaruh beliau ni sampai dla follow sekali blog kawan-kawan beliau contohnya blog NABIL AIZAT yang skang further study kat GERMANY sampai exchange link <--tetibe gitaw !

comey kan beliau ni..memang fashionista la ;)
dah mintak izin nak amik pic ni, harap beliau bagi :P

SUMBER DARI METRO !!!
10 INDIVIDU PALING DICARI DALAM GOOGLE MALAYSIA !

1~ MAHER ZAIN [suke beliau ni]
2~ JUSTIN BIEBER
3~ LUNA MAYA
4~ DIN BERAMBOI
5~ LADY GAGA
6~ HANIS ZALIKHA
7~ LEE MIN HO [pakwe dla! dla yang search banyak2 ni]
8~ ADAM LAMBERT
9~ DATUK SITI NURHALIZA
10~ PAUL TAN [blogger juga]

Tengok, datuk CT pun xleh lawan taw..Kuat tak kuatnye penangan blog ni..Harini dla keje, tetibe rasa semangat giler plak arini..Pakai pulak shawl baru..hahaha..Sampai xleh tido semalam :P oke, nak turun pegi perhimpunan pulak, nak tunjuk shawl baru..ngeeee..

p/s : happy sunday ;)

Kalau BEST, sila LIKE

23 ORANG MENYAMPUK:

Ms sunsWeetz said...

wow..bagusla hanis zalikha tu...=)
thankz for the newz

d_LA said...

sunsweetz: welkem dear..beliau mmg bagus!

ken said...

bilalah "ken wooi" akan jadi top 10 :P

E.d.Y said...

tak lawa la hanis zalikah..dah tgk gambar dia masa tak makeup?kureng aaa

d_LA said...

kEN : KENE USAHA LEBIH SKET LA KOT SBB BLOGGER MMG MAKIN RAMAI SKANG..KALO 2 TAHUN LEPAS TAK RAMAI SGT BLOGGER..

d_LA said...

E.d.Y : Yeke??tp dia pandai pose, tinggi..cun la dr dla ni..hekhek..

aanie said...

kagum gak dgn dia nih..dia punye blog pun best baca...ingatkan no 8 tu adam aku..tak pun mama adam..hehehe...

d_LA said...

AANIE : ayat dia klakar kan..haha..tu adam lembek..kite tgu pencen dulu kot baru pemes..pemes kat anak cucu jer..hehe

Robot | Sakti said...

dia cantik kan?

ngeh ngeh ngeh

sugar2 kapas strawberry said...

sume entry pasal hanis zalikha..hehehe

d_LA said...

robot sakti : asal ko gelak camtu??beliau mmg cantek..ngeh ngeh ngeh..

sugar2 : haha..tumpang bangga babe..heeee~~~

Robot | Sakti said...

gelak camtu lebih seksi.

grrr...

d_LA said...

robot : ko seksi gak kerr??ngeh ngeh ngeh..

fulas said...

tibe2 rase dri nie jakun...spe die tu xknl pun...

d_LA said...

Fulas : hehe..blog dia mmg sempoi..dia ni otai Fulas, dah lame blogging..model lak tu..mmg pemes la beliau ni...kene terjah tu

fulas said...

owhhh ye ke...hohoho...sy junior blog...ptut ah xtau...hehehe

d_LA said...

fulas : xpe epul..dla pun sm gak..byk benda xtaw psl blog ni..hehe..

fulas said...

jom same2 kita berusaha untuk mngetahui...

d_LA said...

Fulas : hehehe..jom jom jom..

khairunnisa ♥ said...

masa follow dia 9k, then, jenguk lagi..dah 15k.. super wow tu her ya. dia pandai sampai kan cerita ^__^

d_LA said...

KHAIRUNNISA : TULAHH..MMG CPT TOL FOLLOWER BELIAU NI BERTAMBAH..SONOK KAN BC EN3 BELIAU TUH..HEHE

Nabilah said...

sy lak kenal blog dia dalam paper .
time tu belum ada blog lg , tp selalu follow , aura blog dia lain macam ! hehehh .

also her silent reader n memang tak pernah komen lagi :)

d_LA said...

Nabilah : syok kan baca blog dia..mesra gitu..heheh..dla jrg gak komen2 beliau ni..syegam !hee~~

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥