APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, December 29, 2010

SOTONG PAULA PiLiH MALAYSiA

Amboi-amboi suke suki jer SOTONG GUDEL tu pilih INDONESIA yang menang malam ni..Nak kene goreng agaknye sotong tu..Hahaha..Bukak METRO kat bahagian GLOBAL M/S 31 skang! Sotong di akuarium SEA WORLD ANCOL akhirnya memilih Indonesia untuk memenangi perlawanan akhir kedua PIALA SUZUKI AFF hari ini..Wa rasa nak gelak...

Musnah kehidupan korang..Sotong sotong sotong..Apedaaa..Ni haaa SOTONG PAULA datang..Tak mau kalah jugak..SOTONG PAULA hasil gabungan PAUL & DLA..Muahaha..
Saya vote MALAYSIA !!!

GLORY..GLORY MALAYSIA..
Takyah cakap banyak, tunggu je perlawanan malam ni, 
tapi InsyaAllah piala itu bakal menjadi milik Malaysia..Amin...

p/s : sotong celup tepung pon sodappp!
Kalau BEST, sila LIKE

14 ORANG MENYAMPUK:

echah mashuri said...

mesti mng punya!!hehe

monica said...

go go go malaysia.. :)

Fyzal said...

sotong goreng tepung memang sedap d_l..hehehe..

p/s: dLa, jgn lupa join kontes kenangan manis dan pahit tu ye :)

mrfrogos said...

yup we'll wait n see ajer malm ni
huhuhuh

Cik_Shiqah said...

sama2lah kita doakan Malaysia mmg hri nih! Amin. Eheh comel je sotong paula tuh. hahaha :D

Mr.IX said...

aminn! moga nama malaysia x jadi bahan org indon nnti klu tak menang....

Mohamadazhan hjDesa said...

Go Msia Go! hehe

tenangsudey said...

harimau muda akan menunjukkan taring harimau malaya lagi

Fxysche Nas said...

hehe..kte pon ade sotong ne..berkat wt cimb dlu..hihi

d_la...nk exchnge link ye..tick la setting thumbnail kt blog list tu =p ngeee

d_LA said...

echah : InsyaAllah..gomo msia gomo..hehe..

monica : yeahh !! msia boleh!!!

fyzal : tol tu..yum yum..Oke, nt dla join yer fyzal dah listed kat keje skolah dah..hehe

frogos : we will see..heh

shiqah : Amin..comey kan paula tu..

Ix : tu rrr, risau gak ni bile main kat tmpt doramg..hope xde ape2 la nt..

azhan : malaysia boleh !!!

tenangsudey : Aummmmm!!siaplah kamu..

Nas : Ni pun dr cimb gak nas..yg terbaru..pelanggan setia cimb neh..

ardinihumaira said...

Malaysia dah buat yang terbaik!

aanie said...

hahaha..sengal la mu ni...

d_LA said...

Dni : janji menang..hehe..msia hebattt!!!

aanie : paul ade bini, nama dia paula..haha

alexa yussida said...

sotong paula yg tepat bernas n bole ganti paul rip:D

dLA!!dLA kena pomot ngn abg ben!jelesss:DDDD tahniahhh..

oke,ciou cincau..mau smbg baca..esk juoe lagi.mwa mwa mwa

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥