APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, December 28, 2010

Serius dah lama tak post status kat FB !

Wahhhaaa..tajuk sangat panjang duh!Wahai roomate kesayanganku.Tergamak yer kamu tido? Terkebil-kebil daku ni xleh tido dek penangan nescafe paling kaw buatan kusendiri.Minum nescafe sampai hilang migrain, tadi serius xleh nak bukak mata sebab pening. Pelik kan, ada dadah ker dalam nescafe?Nanti kita xplore kaw2 oke.Tadi beliau kata nak layan cite GUMIHO lagi last2 ape cer, sesedap jer beliau tido.xpe2 dla cool jer :D

Rasa bosan, dla bukak fesbuk, tiba-tiba gatal nak post status..Serius dah lama giler taw x update..Last update pada 24 NOV tupun shared link dari blog HAFISM pasal FAKTA TENTANG KENTUT !Punyelahhh sombong dengan fb skang ni...Tapi dla kenal ngan dunia blog dulu ekceli pastu baru wat account FB..Lepas ada FB, sombong dengan blog plak sebab time tu dla ni pemalu nak bermesra ngan bloggers..Ketagih la jap ngan FB ni..Skang dah bosan ngan FB, serius balik ngan BLOG pulak..Aigooo..
Status terbaru : 

 ‎"2010 yang penuh dengan kepahitan bakal berlalu beberapa hari lagi..Tuhan saje yang tau perasaan ini..Arghhhh..shohhh..shohhh..Hope 2011 lebih baik dari 2010..Amin...[wahhhh..dah lame giler rupenye aku x post status kat FB ni..ada lg ke peminat aku?]Hai sume..tetibe rasa x reti giler nak post status..dem!"

Muahaha..serius memang rasa x reti duh!!! Status serius taw!!! Rupenye ada gak yang x tido lagi..hehe...Layan la jap..Tapi yang dla perasan mula-mula betullah komen pasal status tu..Tunggulah bile dah main balas-balas, abes lari topik sebenar...Selalu memang camtu kan..Tu yang kadang-kadang sampai berpuluh-puluh komen yang dapat..

Korang punya status agak-agak paling banyak berape dapat komen??Kalo artis stendet r kan, status GOOD NIGHT pun dah dapat beratus kan feedback..Ni masa zaman kegemilangan dla sebagai fesbuker..haha..Sile lihat gambar rajah di bawah !

Hamik kauuuu ! Komen sampai 238 ! Sebab dla tagged kat kengkawan pic tu tapi tak sume balas..Hehe..Sebagai rakyat jelata yang biasa-biasa harus merasa gembira dengan pencapaian itu..Status pasal BILE NAK REUNION..InsyaAllah tahun baru ni, jumpe kat KUANTAN..Memang rindu tahap gaban  dah kat dorang sume..

Ada sesape nak add FB dla tak?? Ni email dla "kertaslukisan@gmail.com". Tapi serius xde ape2 pun sebab pic dla sume dah diprivatekan..Kenape??Biarlah rahsia..Wahhaaa, xleh blah..Saje jer nak private semua..Bukak FB pun sebab takut ada orang post kat wall dla...Ehhh, apesal lak takut kan..Cam tak kene jer ayat tuhh..Pedulikan! Kalau nak add silalah yer..Oke, nak tido!Korang dah sampai Africa, dla baru nak naik flight..Babai !

p/s : serius risau dengan berat badan yang semakin bersemangat neh..SERIUS!

Kalau BEST, sila LIKE

15 ORANG MENYAMPUK:

hiro said...

berat itu cuma angka..ehhee..

alexa yussida said...

jum sama2 abaikan fesbuk..hehe..

skali hapdate status kemainnnn panjang ek dLA:P teheee..happy new year

miszlullaby said...

ML pon jarang la bukak fb.Kalau bukan sebab nak beli barang, nak kutuk abang2 ML and nak promot roti, mesti ML dah kuburkan 5 kaki 5 inci kedalam tanah fb ML.huhuhuhu..

d_LA said...

hiro : kalau mcm tu, sy akan terus makan dan makan..haha..

alexa : tu rrr, pnye lama x update..skali update, hamik dah mcm karangan..pengaruh blog agaknye..

ML : dla bukak ari2 tp just check kot2 ade msg ke..tu jer..hehe..

E.d.Y said...

macam dah tak kesah pasal FB...xtau kenapa..huhu

khairunnisa ♥ said...

hm..sama la dyla -__- tak minat fb lagi ;)

d_LA said...

E.d.Y : ha'ah, smpai ckp dah smbong skang..wuwuuuu...

khairunnisa : blogging lbh best kan..

Robot | Sakti said...

berat takpe, janji kesihatan terjaga.

kue kue kue

d_LA said...

Robot : jom serius main badminton petang ni..serius ni !

Gayahspears said...

Samelah :( aku pon da lame tak bukak facebuk juz share n3 terbaru ja :(
aku pon kena cop sombong,,,huhu

d_LA said...

GAYAH : aku x share en3 terbaru kat fb sbb kwn2 aku x ramai yg ade blog..haha..

Mr.IX said...

update vs update blog...hehhee...

mamaqari said...

bila dh ada blog mmg mls giler nk update fb

d_LA said...

Ix : blog lagi laju kot update..hehe

d_LA said...

mamaqari : tol tu, rs lebih puas update lam blog kan..

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥