APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, December 22, 2010

SAYA TELAH BERTUKAR !!!

Muahahaha..finally ! Perasan tak? perasan tak? Rasa baru je 2 ari lepas dla kecoh2 nak tukar template dan header baru..Time tu cakap nak tunggu tahun depan..Sebenarnya dla sayang kat nuffnang, orang kata time dapat BE jangan tukar template..Tapi xleh la, dah nak muntah dah tengok..Alaaa..duit bukan segalanya..perghhh! Tapi segala-galanya memerlukan duit! Tol tak? ~Angkat-angkat kening~Dla nak yang lebih simple, x suke kaler banyak2 ni..Tanpa membuang masa saya terus menukarkan kulit beliau ini..heeee~~

Oke, ni template asal !
Sebenarnya suke template ni tapi tepi2 dia banyak sangat kaler..Nak muntah bile lame ngendap ! Skang ni dla nak background kaler putih je..Sempena nak masuk tahun baru ni, kulit blog pun harus tukar taw! Oke tak ? Oke tak ? Muahahaha..Tapi skang ni xde BUTTON TOP ! Yang lame memang dah ada..Kene gi godek-godek la nampaknya..

Okelah, sebenarnya dla sangat busy skang ni, curik time rehat jer jap..Siyes kes dan pelan sangat banyak perlu disetelkan akhir-akhir tahun ni..Naseb la dla ni memang x kuar rehat..Bagus tak saya ni ?? hehe..Oke, have a nice day sume..BYE !

p/s : cop mohor maseh yang dulu ni..nak tukar ke ?? nak ke tak??
nak ke tak ?? nak ke tak??

Kalau BEST, sila LIKE

25 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

huarghh..bertukar lagi??eh yeke xleh tukar template time dpt BE?header blh kam?

d_LA said...

aanie : oke tak weh?? org ckp la, BE lari kalo tkr template tp header xpe..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

ingat jadik ootoman tadi... hik3

d_LA said...

EB : hehe..bersalin kulit jerr..muahaha

nazirulhazwan~ said...

nice!:P sempena maal hijrah yang lepas kite kene la berubah.hehe

d_LA said...

naz : betol2..berubah ke arah lebih baik :)

Fyzal said...

saya memang suka white clean template camni :) nice nice.

BlueberrY CheesE said...

cantik!! ^^ sangat cumill!

http://blueberrycheese3324.blogspot.com/2010/12/mari-membuat-roti-boy-mexican-bun.html

d_LA said...

Fyzal : smla..dla mmg suke kaler putih..tq..tq :)

ira : heee~~~~thanx dear :)kalo nk mintak tolong buat boleh tp hasilnye xlah boombastik sgt..biase2 jer..hee~~

Iman's Umi said...

Wah background putih, tulisan itam, best baca...

Selamat Pengantin Baru Kawanku

wan nurul hezrina abd halim said...

chantek header baru n wajah baru sempena nak sambut tahun baru.hehe

saya_arief said...

cantik da blog dye sekarang..ceria abes..

btw, kene tag..sebab dyla peramah sanagt..

PENCARIAN BLOGGER PERAMAH 2011

ardinihumaira said...

cooooooooooooooooooooooooooooooooomelnye! ^__^

d_LA said...

iman's umi : tq..dtgla selalu..hehe

hezrina : ha'ah, sempena thn baru kasi up skit blog ni..tq :)

arief : hoho..kene tag..oke, nt dla buat yer..tq :)

d_LA said...

dni : biase2 jer yunk..huhu..xde munge2 pom..heee~~neway..tq taw :)

E.d.Y said...

welcome to white club....hehe

Cik Tom said...

1st time dgr kalo ubah template be larik...rs x kot..dun worry ;)

Robot | Sakti said...

menjelma...

keh keh keh

HaNa HoNeY said...

alolo
chomelnye header blog u
haha
^_^

Ain Atika said...

hah cantiknya header dla...suka tgkk...laa yeke dah dapat BE xblh tkr..tak tau plak..kalau macam ni i kena tkar cepat la header i...kang mana tau nak dapat BE.haha perasan.

Ain Atika said...

hah cantiknya header dla...suka tgkk...laa yeke dah dapat BE xblh tkr..tak tau plak..kalau macam ni i kena tkar cepat la header i...kang mana tau nak dapat BE.haha perasan.

miszlullaby said...

cantik !!!!sukeeeee=)

Cik Jue said...

comelnye...nak jugak boleh buat untuk kita tak...

tomatokering :) said...

wahh sonok tgk org bertukar2 nie . hihi

d_LA said...

E.d.Y : white house !hehe

cik tom : ramai jugak yg ckp tp so far x lari ni..

robot : eeeiiii..takut..heheh

hana : thanx dear..simple2 jer dla design..

ain : huhu..tq dear..kalo header xde mslh, template tu yg prob sket..tp rasenye kalo gune yg blogger template xpe kot..

ML : thanx ML..jom berubah!

Cik jue : siyes ke ni?? dla pndai sikit2 jer..InsyaAllah kalo serius dla bleh la design sikit2..

tomato : sempena tahun baru yunk..heee~~~

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥