APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, December 19, 2010

SAYA DAPAT BANNER DARI AYEEM !

Haritu kan dla menang tempat kedua CONTEST MAKAN AYAM..Maka antara hadiah yang dla dapat ialah voucher KFC untuk seumur hidup ! Tulah korang xnak masuk, tengok dla dah naik muscle kat perut sebab banyak sangat makan ayam..Nak-nak kat bahagian kepak dan paha tu memang bahagia la ngap sesorang!

Tolong jangan percaya !!! Ekceli dla dapat FLASH BANNER yang dihasilkan oleh AYEEM..Dla ni ngada2 sikit, nak wat camni nak camtu, nak gerak2 la..Kesian ayeem melayan kehendak perut dla ni..Tapi hasilnya memang boombastic chopstick beefsteak..Seriously dla amat berpuas hati dengan hasil tangan AYEEM ni..Kejap lak tu..Tak sampai sehari dah siap...Part paling suke masa kete beetle tu gerak-gerak..Memang dla suruh beliau letak kete VW BEETLE tu sebab suke giler ngan kete tu..Seharian dla senyum sorang2 tengok banner ni :D


<embed allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://swfbiz.webs.com/ladydyla.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125"></embed>
Jadi dla menyeru kepada semua yang singgah sini xkirala singgah sahur ke, singgah tido ker, SILA CURIK BANNER DLA ni skang...Kalo ade yang nak exchange sile bagitaw yer..Kita main sistem barter oke..Selain itu dla dapat TOPUP 10 HENGGIT..Alhamdulillah, dah selamat dihabiskan dengan jayanya..
So, TQ AYEEM, jasamu kukenang..Ayammu kumakanG !

p/s : persetankan kotak yang tak center tu sebab beliau memang x bape center arini..bizibodi derrrrr[padahal puas ejas tak center2..haha]

Kalau BEST, sila LIKE

30 ORANG MENYAMPUK:

mr_mrs mikko said...

cntk ah flash banner ko dyla.
hihih

d_LA said...

MIKKO : comey kan..tempah jer ngan beliau INSYAALLAH puas ati..

miszlullaby said...

cantik sgt dyla nye banner tu.ML amek k?=)

d_LA said...

ML : comey kan..ayeem ni mmg kretip..sile2 amik ML..tq dear ;)

tomatokering :) said...

wahhh~ kongrets ! :D

d_LA said...

tomato : tq dear ;)

Ayeem Jemain said...

hehe smoge berpuas hati. ;D

d_LA said...

Ayeem : memang puat ati, jantung hempedu..TQ yer ayeem ;)

Robot | Sakti said...

yuuuhuu

grrr...

d_LA said...

robot : yuhuuu..yuhuuu.yuhuuuu..
grrrrrrrrr...

PiKOk said...

wah ! comel !

E.d.Y said...

tahniah2.:)

nadia said...

part kete tu mmg comel

Ain Atika said...

aahha...comel je..bkn main ske lagi nii...tahniahh dila=)

hamzah ian said...

nice and cool

Cik Tom said...

cik tom curik banner dla..heheheh...

Fxysche Nas said...

rugi tak join contest tu
T_T
tgh bankrap..
xde duit nk beli aym masa tu.sob2
=D hee

athiea said...

ayeem mmg layan je ke kalau org mintak tlg??
hahahaha

http://thyyunxthiya.blogspot.com/2010/12/musical-sorcery-pandangan-kita.html

BUNGA said...

cantik :)

d_LA said...

pikok : tq..hinnss 8)

E.d.Y : maceh..maceh..

nadia : ha'ah, kete tu mmg comey..

ain : hihi..tuan yg dpt ni lg laa..senyum memanjang..tq ain :)

hamzah : ayeem mmg nice n cool :P

cik tom : sile2 curik..tq cik tom :)

Nas : ala ciannye..nt beliau nk wat lg contest, join la yer..siap pomot ni..

athiea : kalo mintak tulon beliau x lyn..kao bg upah beliau lyn..haha

Bunga : thanx dear :D

ahsfantasy24 said...

wah, bestny...!
sgt2 cuan dear.>!

^^,

d_LA said...

ahs : tq dear..hins..hins..

Gayahspears said...

nk curik baner ko la..cantek...

d_LA said...

GS : CURIKLA GAYAH, JGN RISAW..AKU X REPORT KAT ABAM PULIS..

tia said...

comel! kete pinkkk!

d_LA said...

TIA : comey kan kete tu :)

Pinky Pixie said...

cantik. men chak2 lagi.
da curik! haha

d_LA said...

PINKY : THANX YT..HEHE

Nabilah said...

cun ! siyez jelez ! mau satu jugak !! hee ~

d_LA said...

Nabilah : hiiii..thanx dear..orderlah ngan beliau..leh kite xchange :P

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥