PEREMPUAN DAN KASUT !

Harini dla semangat betul, walaupun semalam tido terganggu, lepas subuh baru tido tapi tadi xlah lewat sangat bangun..Tiba-tiba rasa semangat giler nak buat macam2..Nasib baik tenet baik ati arini..So, pagi tadi dla setat follow balik peserta2 GA di blog AANIE..Boleh tahan la ramainya, berfeluh-feluh gak tangan ni klik2..Sape2 yang belum join masih belum terlewat, klik aje kat banner kanan tu, dla sebagai penyapot AANIE je..Tolong2 member, pe salahnya kan..

Kemudian dla jemur kain yang basuh semalam, sapu2 sampah..Mood rajen giler ni, nak wat camne orang gaji  sume lari, terpaksa jadi bibik la arini..Pastu bile tengok tempat letak kasut bersepah kat bawah maka dla pom merajenkan diri susun balik atas rak kasut...Lihat hasilnya...

Wohhhh !! Ni kedai kasut ape?? Ni sume milik dla kecuali yang bertanda X tu...
Cuba teka dla susun kasut ni atas ape??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Nampak tak? Nampak tak???
Oke, ni sebenarnya katil milik housemate dla dulu..hawhaw..
Lepas kawen beliau janji nak amik, ni dah lebih 2 tahun x amik2 maka kitorang mempergunakan sebaik-baiknya..Kitorang x salah, beliau yang tak datang amik padahal duduk dalam 1 taman..Takkanlah kitorang pulak yang kene gi hantar kan?? So, dari terbiar camtu baiklah kitorang letak kasut2 kitorang yang berlambak ni..Sebenarnya ada lagi rak2 kasut lain, tetapi di konker oleh housemate yang lain..Dla konker bahagian ni :D

Ekceli dla setat minat kasut tumit tinggi ni masa keje kat sini la, dolu2 masa kat Kuantan walaupun dah keje pejabat dla x berapa minat lagi..Tapi masa kat sini, kawan dla tu tinggi, bila kitorang jalan sama-sama terase sangat kerendangan diri ini..So, dla belajar la pakai high heels ni walaupun asek terpeleot jer kaki tapi dla tidak berputus angsa..heee~~~

Ni kasut peberet dla, kaler pink gitu sebab ada anting2 luv, 
bile jalan rasa ayu giler..haks !

Huwaaaa, kasut ni dah lama tak pakai..Dulu suka pakai tapi rasa cam dah x sesuai jer ngan umo skang ni..Sampai berhabuk, punyelah lama x pakai..Sebenarnya best pakai kasut camni sebab kulit dla ni mudah kering, kalo pakai kasut gini, kaki x jadi kering pastu nak jalan sangat selesa taw nak2 taim sopim kat mall, heaven jer rase 2,3 jam jalan2..Nak jual sayang ni sebab beli mahal...huhu..

Dalam pale ni pikir nak cari kaler hijau pulak..Nak kaler oren la...Nafsu..nafsu..Jangan ikut pangai dla ni, tapi mungkin ramai kot yang suke soping kasut cam dla ni, meh2 share :P

p/s : cuaca arini sangat best..mood dla pom sangat best !

Comments

Fyzal said…
cik dLa buleh bukak kedai kasut dah tu.. hehehe.. kalau nak bukak kedai kasut, bgtau ye, buleh saya join venture. :)
d_LA said…
fyzal : jom bukak kedai bundle..hehe
Miela Tahril said…
Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)
NeenaAnuar said…
Hi dear..

Thanks for visiting & following my blog.. will link yours too! :)
ardinihumaira said…
heeeeeeeeeeee..
bersedialah wahai bakal suami... daku kan melimpahkan rak dengan pelbagai kasut. ngeeeeeee :D
d_LA said…
Miela : InsaAllah dear :)

Neena : hi !!! tq gak sbb join our GA :)

Dni : hawhaw..naseb rrrr jnji kite yakin bile berjalan kan..
zacky ~786~ said…
converse paling smart ..
d_LA said…
zacky : tol..tol..converse mmg smart..mmg best gune kasut converse..
miszlullaby said…
wakakaka..dyla,1st time ML tau ade org susun kasut atas katil tau.Tapi logik la jugak idea yng bernas.heehehe..lawa la kasut pink tu ^^
d_LA said…
ML : sape suruh x dtg amik kan..ingat pree ke ltk brg lam rmh ni..haha..dia xnak dh kot..dah kawen watpe katil single kan..dla mmg suke sgt2 kasut pink tu..tq ML ;)
hiro said…
suka kumpul kasut?
d_LA said…
hiro : x berhajat pun nk kumpul tup2 jd byk..hawhaw
cik miera said…
wow dyla..leh la shoppingkan kasut untuk miera..
saiz kaki miera 7 ye..
huhu, miera xsuka shopping ksut..kene mintak tolong dyla ni.hihi
sop said…
wah.. mmg boleh buka kedai kasut :)
kita sama!
mummy sy marah sy sbb asyk beli kasut je..huhu
alexa yussida said…
wohoooo..hantu kasut/sandal la dla ni:p

santekk pink tu..sweet je..jgn dla terasa sweat* sudee:D ngeee
d_LA said…
miera : wahhh..beda sungguh size kaki kita...dla nye size 4 jer..haha..dla xley masuk kedai kasut sume brkenan..hehe..

sop : kedai kasut bundle maybe :D

sugar2 : nsb bek dok rmh sewa, xde sape nk mrh..hehe..kalo kat rmh ni konpom kene sebakul,2..

alexa : taim opis jer hantu kasut tinggi, taim biase dla bantai sipar jepun jer..hehe..tomey kam kasut pink tu..wink2 :P
Cik Tom said…
byknye koleksi..boleh buka kedai kasut satu ni..hehe
rainbowskittle said…
woh same ! frh pon suke kumpul kasut. beli lepas tu buat pekasam. ahahha

banyaaak gila kasut dyla neh.
d_LA said…
cik tom : jomlah cik tom kita wat bisnes kasut bundle, buka booth kat psr mlm..hawhaw..

rainbowskittle : x sdr sbnrnya kasut makin bertambah..haha..tp still rs x ckp2 lg..heee~~
ahsfantasy24 said…
wow ley bkak kdai ksut da nei dla, hehe pmpuan mmg suke ngat beli kasut or slipar time shping ^^,
d_LA said…
ahs : mmg x dpt dipisahkan dah pompuan ngan kasut ni kan :D
ingat ada kenduri td.. xp
d_LA said…
HAFIZAN : HAHA..HARI2 ADE KENDURI KAT RMH NI..
MiSs StrAnGer said…
pergh...kasot hana pown xde la sebanyak neyh!
gile ah
best gile
nak juge nak juge!
^_^
Pinky Pixie said…
woah, bnyk vincci je. hehe

pasni boleh jual kasut on9.. =p
n@iem88 said…
makkkk aiiii kasut dia
d_LA said…
Miss stranger : jom gi soping kasut hana !!

pinky : yatie, kat cni kedai kasut x byk choice la yang..yg leh blah vincci jer..kaye la tokey vincci cani :)

Naiem : hehe..