PENAT !

OHAYO !!!! Rindu dla tak?? Hehe..berjaya 2 hari x update sebab dla baru balik bercuti ni..Baru jer tulis kat MOOD NAK BERCUTI, last2 betul2 bercuti..Dla bawak lappy tapi x sempat gak nak update sebab penat sangat2..Arini dah keje, amik masa jap update..Esok cuti, ouh sangat bezzz !

Nanti dla update pasal percutian dla yer, kalau sempat arini, kalau x, esok oke..Ni sebagai intro la dulu, bajet takut ada yang tertanya-tanya, mane la minah ni pengsan, biasa mesti update gak cite..Ekceli ini percutian on the spot, memang x plan tapi sangat2 hepi..hehe..Percaya tak dla baru balik dari FRANCE dan JAPAN ?hawhawhaw..Kalo tak caya tunggu dla update..hehe..
Kepada follower2 yang baru, thanx banyak2 yer dan juga yang sudi komen sepanjang dla bercuti..InsyaAllah dla akan usaha jejak kasihan nanti..Dla x sombong, tapi berokbeng ni yang asek tido dan keje kat opis tengah banyak sebab dengar2 cite server dah oke, maka dla harus menjadi iron lady untuk cover balik keje yang lepas2..Oke, dla nak setat wat keje ni..InsyaAllah nanti dla share cite ngan korang sume oke..dadaaaa ;)


p/s : percutian terakhir 2010

Comments

melmonica said…
Wah, berposing lagi tue haha! Cheerios x)
Syafiq Rosli said…
hehe..lm da xpegi bercuti ni..
d_LA said…
melmonica : biaseeee...hehe..

syafiq : kene cuti2 gak jarang2, biar lega sket pale ni :D
kinN~ said…
kin pun bercuti jugak.cuti sem.ekeke ;))
kinN~ said…
kin pun bercuti jugak.cuti sem.ekeke ;))
d_LA said…
KinN : hehe..cuti gak tu..harus dimanfaat tuh :P
zmah said…
Posing sakan...BAGUS3X...
d_LA said…
zmah : haha..bajet model la kunun..pigidaaaa..heee~~
nur said…
cuti maal hijrah esok..
ALL IN ONE
d_LA said…
nur : bezz kan..salam maal hijrah nur :)
miszlullaby said…
amboi..canteknye die posing.hehe..salam maal hijrah dyla =)
alexa yussida said…
weeevitttt...posing maut u:D

dLA!!!alexa pon bz..arini baru hapdate..huhuhu...gonna b more bz after this =.=' :(
d_LA said…
ML : hawhaw, posing kunun..salam maal hijrah ML :)

alexa : posing menempah maut namanya.hee~~arini dla cuti, mintak2la tenet oke, leh laju2 menerjah :)