APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, December 30, 2010

NAK MARAH Niii..GRRRRR !!!

Kalau nak marah, ma saya pesan pegi amik wudhu'...Tapi kadang-kadang kena luahkan jugak nanti meletopsss!!! Bukan nak marah tapi macam taw, macam tak puas hati..Dahla penyakit insomnia datang balik..Bile nak gi serang hendap blog orang lain sume cakap pasal HARI JUMAAT CUTI UMUM sebab MENANG BOLA!!!!Semua dah macam hepi jer!
Mau tak tersentap hati ini..Takkanlah tak taw kan??Ada negeri yang yang memang tak keje ari Jumaat..Mustahil la tak tahu..Dla sebenarnya TAK KISAH PUN NAK BAGI CUTI KE TAK..Tak bagi pun takpe tapi kalau nak bagi tu biarlah adil dan saksama..Barulah xde munyi-munyi macam dla ni..Entry ni ditulis bukan bertujuan untuk menyalahkan mana-mana pihak tapi peringatan supaya nanti bile nak umukan sesuatu kene fikir dulu kesan kepada orang lain..Dla kalau rasa geram memang bahasa jadi skema, sebab nak jaga hati sume pihak kunun..Kalo marah style rock memang ada yang kena saman..hehehahahuhu..
rock 1 kaliiiiii !!!!
Suke rrrr korang yang dapat cuti ari jumaat..Hepi rrrr...Nasib baik new year jatuh ari SABTU, kalo tak ari ahad lagi la panjang cuti korang yer..Takpelah, member punye pasal, TAHNIAH la korang dapat cuti ari Jumaat ni..Manfaatkanlah cuti korang yer..
SELAMAT BERCUTI <--dengan nada jeles!

p/s : cool..cool aje dehhh :P

Kalau BEST, sila LIKE

14 ORANG MENYAMPUK:

miszlullaby said...

eh,dila tak cuti ke esok?

Tok Esah said...

rilex2s...

alexa yussida said...

hahahha
chill la dLa..
alexa pon CUTI walau bkn kt mesia..saja je nk bikin dLa lagi jeles:P

khairunnisa ♥ said...

ohh faham maksud d_la

T__T nak minta cuti hari Isnin sebab dah mula praktikal :)

khairunnisa ♥ said...

ohh faham maksud d_la

T__T nak minta cuti hari Isnin sebab dah mula praktikal :)

Hasrol Nizam said...

err..tak puas hati kenapa ni? nk buat camne. pantai d\timur mmg dah cuti hari jumaat..terima je la :D


Pendapat anda?
i got free t-shirt from altimet.!

Norhafiza said...

tu la pasal kan...kakNo pun sokong dla..sian gak dorang..

d_LA said...

ML : dla mmg cuti ari Jumaat..wuwuuu..

tok esah : dla redhaaa..mrg kjp jer..hehe

alexa : huwaaaa..alexa pon cuti gak..xpe2..dla cool jer..hihi

khairunnisa : maceh sbb memahami..heee~~

hasrol : yelah..yelah..x kisah dah..biarlah..cool2 aje deh

nor : cian kan kat kitorg..ape leh buat kak..

Gayahspears said...

sunuk ya??? hahaha

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah..
tahniah malaysia mmpu merebut
takhta juara piala Aff suzki..

slamat bcuti esok yewp..
hehhe >_<

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah..
tahniah malaysia mmpu merebut
takhta juara piala Aff suzki..

slamat bcuti esok yewp..
hehhe >_<

d_LA said...

GS : sonok ape, aku mmg cuti pom esok..haha..

AHS : bravo2..dla mmg cuti la dear esok..adeh!

ahsfantasy24 said...

Mereka tertanya2: Serius, Facebook Sangat Membosankan?

d_LA said...

ahs : tertanya-tanya gak ni..hehe

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥