MASiH ADA MASA LAGi...

Tik..tik..tik..waktu berdetak...Suke lagu tu, sore beliau best! Alhamdulillah, dla selamat berada di Kuantan skang ni, sampai pukul 2 lebih pastu trus gi shopping sampai tak ingat nak check in..Muahaha..Sebenarnya dla nak bagitau ni yang GA pertama kitorang hasil gabungan dla dan MAMA ADAM A.K.A AANIE bakal berakhir lebih kurang beberapa jam lagi..Serius rasa lama giler nak abis..Lepas ni xnak dah wat lama2, penat tunggu..hehe..Korang yang join lagi la kan rasa lama giler.


Sebenarnya tugas dla x besar sangat sebab dla ni macam pengurus jer <--perghhhh PENGURUS tu..Lantaklah, nak juga guna title tu..Dla tukang wat banner kanak-kanak riang, tukang cari hadiah tapi tak semua la..Ada gak yang dibeli oleh AANIE..Kebanyakan hadiah2 cikai tu sume hasil dari dla ke sana ke sini..Dla kan RATU BERDERAT! U know berderat??Tak taw??Berderat ni macam kaki jalan la..Ole-ole Dalam Malaysia jer....Ingat nak mintak akak tolong beli ole2 dari Langkawi, tapi takleh la beliau tengah alahan..Jom tengok sebahagian ole2 yang bakal korang miliki..
Ole2 dari Bukit Tinggi..2 Xmas ornaments!!
Tak banyak sebab dla x plan masuk sini..

2 Keychain dari BUKIT GAMBANG WATERPARK..

2 Fridge Magnet dari KELANTAN..

5 Keychain dari KELANTAN..

dan 5 pasu dari KELANTAN gak..


Amacam???Terliur tak??InsyaAllah hadiah akan bertambah lagiii..Tunggu update dari AANIE ye sebab dla tengah bercuti skang ni, x sempat nak update laju2..Ouhhh, ada yang baru nak join GA ni ke??Cepat join sebelum 11.59 malam ni..
Nak join? KLIK --> SINI ![last promo]


p/s : SELAMAT TAHUN BARU 2011, nanti abes cuti dla BW oke..tata :D

Comments

aQmam JaFFar said…
haha...comey2..i like!
miszlullaby said…
selamat tahun baru !!
maCy said…
oh macy duk kuantan xpna pi gambang waterpark T__T
echah mashuri said…
perghh..nak g sekali kat gambang..hehe
d_LA said…
aqmam : tq..tq..

ML : hp new year 2011 ML :)

Macy : dla ni mmg kuat jln..hehe..

alexa : thanx dear :)

echah : jom kitaaaa!!!