APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, December 26, 2010

LiTTLE FiNGERS APPRECiATiON AWARDS

Eksklusif ! Eksklusif ! Ini adalah antara award yang very exclusive taw! Sebabbbb, award ni xyah pass kat sape2..Muahaha...Walaupun sangat eksklusif dla kene mintak maaf gak ni, kemain lama baru buat en3..Dapat masa awal bulan 12 lagi..hehe..Nak wat camne, dla kene la ikut turn award sape yang bagi dulu :D

Mari kita berkenalan dengan tuan punya award ni..Seorang wanita yang anggun tapi jangan ngade2 nak ngushar oke...beliau sudah bersuami dan juga juga sudah bergelar seorang ibu..Beliau adalah MAMA AERISH @ lebih dikenali sebagai EB..Blognya sangat comey dan beliau sangat suka snap pic sana sini..Tengok award ni pun dah taw kan :)
Cantik tak???Apalagi, jom kita serbu blog beliau yang cantek itu..Semoga EB terus berjaya menjadi seorang ibu, surirumah, designer, blogger oke..
Thanx EB 4 diz lovely award ! Muah..muah..muah..

p/s : jangan lupe tengok bola malam kang oke..Malaysia boleh !!!

Kalau BEST, sila LIKE
There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥