LAMBAT SANGAT KE ?

Selamat pagi, morning, ohayo, annyonghaseyo, zhao shang hao !
Harap semuaa sihat2 yer..Warga gomen dla sure2 la muke hepi sume kan arini..Manfaatkanlah 500 itu sebaik-baiknya, beli barang skolah anak ke, 
blanje dla ker?hehhh :D

Pagi ni macam biasa la bukak blog pastu ada beberapa ketul komen yang dla dapat..Pastu salah satunya dla dapat komen yang macam ni taw...
Whattt??Berat??Berat badan??Bley tahan la berat..hehe..ko ni tak siyes la dla..Oke, pastu dla terai kira bape saat nak bukak page ni, dla kira dalam 17 SAAT..Tapi ni kalo tenet laju la..Kalo lambat tu mebi lebih seminit kot atau terus sangkut..So, dla nak tanya la, lambat sangat ke nak abes loading page dla ni?Dla pun terai la bukak page AKUBIOMED <--beliau la yang berani komen dalam en3 INI. Jeng jeng jeng, memang betul la, beliau punya memang laju derrr..Dla kira dalam 
10 SAAT jer..wohhhh..bedaaaa tu !

Hermmm, nak kata banyak widget, xde mane pun..Apa lagi yer nak kene buang??Bloglist tu xnak buang, senang dla nak skodeng, rasa benda tu x berat kot..Ataupun template ni yang berat kot??Ntahla, banyak kot2nye..Apapun thanx AKUBIOMED di atas teguran itu, dla terima dengan terbuka ..Dla x kisah kalo ada yang tegur2 dla, tu tanda dia sayang kat dla, hakkkk ! Mau pengsan dengar !

Satu lagi prob adalah kalo korang scroll sampai bawah korang pasan tak ada 
column yang macam neh..
NI lagi satu, ekceli takde fungsi apa2 pun..Tapi probnye, dla memang xleh nak remove benda alah ni..Dla pun x sure camne bley wujudnye benda alah ni..shoh..shoh..pi jauh! Bila dla tekan button edit tu, xde button remove pun..Benda ni pun FAHMIE dah tegur aritu..Puas dah dla godek2, gali2 abes sume tapi x jumpa, nak delete sesuka hati takut nanti abes benda lain yang kena lak..Huwaaaa...ade sape leh tolong tak?? Kalau sape dapat tolong gitaw camne nak buang, dla bagi TOPUP SEPLOH HENGGIT..heeeeeee~~~

p/s : arini dla nak try follow sume yang follow dla..tungguuuu ;)

Comments

aanie said…
a'a la dyla..blog mu ni agak berat la jgk...huhuh..
CGG said…
mintak upah top up je?
hehe
d_LA said…
Aanie : betulkah kata2mu itu..haruskah aku mengurangkan makan mulai dr ari ini??huhu..

CGG : hehe..2 jer termampu..hiii~~
Lulu caldina said…
http://lulu-pages.blogspot.com/2010/12/entry-khas-buat-cik-dyla.html
alexa yussida said…
kekekkee..diet kan blog^^
d_LA said…
alexa : ingatkan dla jer kene diet..blog pun sama rupenye..hehe