APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, December 20, 2010

KEPALA BARU !

Hoy..hoy..hoy..hehe..sape layan cite MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO akan faham maksud tu..Siyes dla tengah mabuk layan gumiho..Cite dia memang best macam makan nasik ! Sampai dla ngan rumet dla termimpi-mimpi tengok cite tu..Aigoo..aigoo ! Bek korang tengok..haha..pakse !

Eh, perasan tak dla tak wat lagi entry untuk arini<--bajet ade orang rindu jer.erkkk..heheh..Bizi tadi kat opis, banyak pelan reban ayam nak kena buat so tadi just gi sergah blog-blog orang jer..Ekceli kan dla dah nak muntah tengok template n header blog dla ni..BORING ! BORING ! Korang x mabuk ker tengok kaler warna warni ni?? Sile jawab dengan jujur ! Tapi dla sayang ngan nuff yang tengah super active tu..tunggu tahun depan, beliau nak lari ke, nak majuk ke dla x kira..nak tukar jugak! So petang tadi sambey layan ngantuk dla bukak PHOTOSCAPE, main2 terai wat header dan inilah hasilnye...dla kalo setat main2 benda alah ni mulalah xnak benti..Maka terhasillah 3 JENIS HEADER..heee~~~

Ni pestaim wat header gune photoscape..ni 1st DESIGN ! nampak too simple kan..

Kemudian ubah lagi..kaler masih sama..kenape pink??ntahla..layan jerlah...
taruk kete beetle n ayat sikit2..

Pastu rase bosan ngan kaler pink wat pulak kaler biru..So, korang rase mana better?? Tapi kang-kang nak design yang lain plak kot..heee~~~ Dla nak kuar town lak jap lagi..Perghhh..mementang dapat gaji arini..Bukan bukan nak gi soping, dla nak gi bayar duit sewa rumah ni haaa..Tapi kalo ade yang berkenan mebi YES kot..haha..kalau dah perempuan :P

Sebenarnya dla nak say thanx kat CIK BELOG sebab dla blaja kat blog beliau la wat header guna PHOTOSCAPE ! Tibe2 rase syok giler ni sampai xnak benti makan tadi.hee~~ Header beliau memang siyes cun, dla x mampu la nak design secantik header beliau tu..Takpe..xpe..blaja lagi, arini baru setat buat, esok2 lagi bertambah baek la kan kan kan..Oke, BYE!

p/s : walaupun dah dapat gaji saya makan roti jer balik tadi sebab saya nak simpan duit untuk beli baju, kasut, shawls..miahahaha

Kalau BEST, sila LIKE

16 ORANG MENYAMPUK:

miszlullaby said...

hurm sume comeyh..ML pon xto nak pilih mane saatu ..kekeke

Nabilah said...

baru je niat nak cari tuto tuh .
tupp tupp , dLA da mudahkan kerja saya . Thanks ^_^

Nabilah said...

I like the 2nd header . hee ~

haha , dapat gaji terus guna ea .. tak mau contohi dLA bila da keje nanti .
tak mau tak mau :P

Nabilah said...

correction : tak maksudkan guna utk bayar duit sewa umah tauuu .

E.d.Y said...

sama la..cepat boring dgn design blog sendiri

Fyzal said...

saya undi yg no 3 cik dLa.. no 3 tu saya rasa cantik :)

alexa yussida said...

sumee cantek oke:)

mana2 je dLA...hehe

baca je kepala,da agak da sal header:p

d_LA said...

ML : design sepantas kilat tu..main design jer..haha..tp cam x puas ati lg ni..heee~~

Nabilah : Pelagi nabilah, meh kite design smpai muntah..hee~~suke yg no.2 yer..haha dla mmg cani pantang ade duit..aigooo..jgn contohi dla oke..simpan duit tuk kawen oke..erk..

E.d.Y : memang dah kronik rs ngadap blog dla ni..

fyza : heee..tq fyzal..akan dipertimbangka..boring gak kan kalo blog pompuan jer mesti nk kaler pink..

alexa : tq laling tp u prefer yg no.3 gak kan..herm...

khairunnisa ♥ said...

hoho dyLa, tak pandai dengan photoscape ni. macam best je orang buat header.. saya buat header dengan paint je T__T

Have a nice day Dyla ♥

Cik Tom said...

semua comel la..kalo cik tom lg xreti nak buat header cun2...

CGG said...

ayoo..
sume comel..
g mana nie

d_LA said...

aneesa : dla pun baru jer smlm blaja benda ni..xlah susah sgt rupenye tp kene xplore lg la..taw basic jer..gune paint kalo kretip oke what..

cik tom : cik tom pnye blog comey, simple but nice..dla suke..

cgg : dla pun xtaw nak amik yg mana..ntah2 wat yg lain pulak..hehe

ahsfantasy24 said...

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

d_LA said...

ahs : wahhh..cam best jer dgr..nt dla join yer..tq dear :)

BlueberrY CheesE said...

HOY~HOY~! hihiihih. cumil kann Mi Ho tuh. hehehe! dila, sume cntik! tapi biru paling cntik la. hihihi.sbb ira ske biru. ira nak wat jugak. huhu. tapi xreti design la. huhuh. xkreatif.

d_LA said...

Ira : hehe..dla pun suke biru sbb ramai sgt gune pink kan..tq dear..miho mmg kiut sgt2 kan..x puas tgk cite tu..aigooo...

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥