APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, December 10, 2010

HOME ALONE !!!!

Huwaaaaaaa...Tak guna ! Emo nehhhh sebab tenet selow giler laaaaa..rase nak karate2 jer berok dla ni..takkan la 10hb dah selow babe..Bukan ape dla emo sangat ni sebab dla tengah KESEORANGAN ni !!!Tu yang bosan giler baboon nehh..ingat bleh la melawat kawan2 tapi hampeh jer, nak bukak blog sendiri pom x abes2 tunggu siap loading..Sebab tu sampai skang baru dla post en3..Ingat tadi nak selesaikan "KEJE SKOLAH" yang tertangguh tapi sangat2 selow la sampai dla fedap!

TOLONGGGG !! APE PERLU SAYA BUAT NI ???

Nak baca buku, xde buku baru nak selak2...

Nak bersenam??? ESOKLAHHH !

Nak kayuh basikal...BESKAL pun xde :(

Nak kemas rumah ?? Tadi dah basuh baju, lipat baju..cukuplah..

Nak karok sampai serak ?? isy..isy..x bleh x bleh..

Nak tido?? x suke..rugi !

ermmmm..KOREK IDONG laaaa best ! Lariiiii !

Jom ikut dla terbang ke KOREA skang !!

Babai sume !! Have A Nice Weekend :D

p/s : layan BOF lagi dan lagi sampai muntah !

Kalau BEST, sila LIKE

9 ORANG MENYAMPUK:

zacky ~786~ said...

hahaa

nazirulhazwan~ said...

apekah binatang BOF tu??

aanie said...

BOF - cite korea..wakaka..

modus operandi kejadian semalam

ardinihumaira said...

nak dni teman kan? :D

zacky ~786~ said...

anda di tag

d_LA said...

zacky : ooo..gelakkan dla yer..hehe..

naz : binatang yg comey2..haha..tu dah ade org tulon jwbkan..

aanie : aku kam mek koya..hawhaw..

dni : ouh kalo dni leh terbang mmg dla pksa dah..tgk skang kul 4pg dla x tdo lg..huwaaaa...

zacky : oke, InsyaAllah dla join yer..tq :)

alexa yussida said...

haha..
nice one
mmg terserlah kebuhsanan tahap cipan:D

d_LA said...

ALEXA : Haha..mmg buhsan giler, last2 dpt mimpi ngeri..

Cik Tom said...

hahahhaha...

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥