APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, December 07, 2010

HANYA RM12 UNTUK KE FRANCE DAN JAPAN !

WARNING !!! 
EN3 INI DIPENUHi PIC GEDIK YANG BOLEH MENYEBABKAN ANDA MUNTAH !

SALAM MAAL HIJRAH 1432H :)
Seperti yang dijanjikan, cheewaahhh..Dengan x malunya dla nak share percutian on the spot dla ke FRANCE dan JAPAN ! Hebat tak dla leh cuti ngan tiba2 jer kat obesi..Macam superman jer leh terbang suke2 hati kan..Biar betul minah ni juz bayar 12henggit jer??
Musim salji babe, dla selambe jer pakai baju nipis..hebat x saye?
SARANGHAEYO !!!

Teropong kamu yang sedang baca en3 ini :D

Aikkk???Kat belakang tu macam pak guard msia jer :P

Eikkkk..mane salji?????dah abes turun dah??

Seronok giler taw :D

SKANG MARI LAYAN PIC KAKI TERPARKINSON LAK :P
Kaki terparkinson 1..

Kaki terparkinson 2...

Kaki terparkinson 3 !
[minah belakang tu siap pakai sekert pendek lagi..muskil!]

Suasana di COLMAR TROPICALE,  FRANCE !

Nak bear besar !!

Layan perasaan tepi dinding pulak !

Swan 2 ekor ni santek giler laaaa :D

Pokok tepi dinding pun nampak santek kan :P

Ouh..aku di mana skang ni??

Haipppp !! Sila sedar diri mek dla !! Ko kat Msia jer, berangan kat France yer?Pang kanggg !Hehe..Ekceli dla bercuti kat BUKIT TINGGI, BENTONG aje..tapi tempat ni memang tema dia FRANCE, so imagine jer dla kat FRANCE time ni..Lawa ape, dla bangga taw Msia ada tempat lawa cam gini..So, kalo sape2 berhajat nak ke FRANCE tapi poket tak tebal, silelah datang ke BUKIT TINGGI RESORT ni, skang kan musim cuti sekolah, ape lagi derrr..Senang jer nak sampai sini, nanti dla sambung lagi trip ots  ni oke..Jom cuti2 Malaysia :P


p/s : next en3, melawat negara matahari terbit lak..Haittttt !


Kalau BEST, sila LIKE

21 ORANG MENYAMPUK:

saya_arief said...

waa..
pergi melancong tidak mengajak kita ya....
:(

d_LA said...

arief : jum ikut dla g jepun nak??hehe..arief kam bizi dok jaga kampung..hawhaw :P

E.d.Y said...

baru balik dari bukit tinggi, xjumpa pun tempat ni...eh..tu bukit tinggi malaysia...bukit tinggi indon lain..hehe

d_LA said...

E.d.Y : pak edy, di indon ada bukit tinggi juga ya??harus dishare tu pic2 di sana :D

SyUhAdA said...

wah..
cntiknye..

x tau la plak ad tmpat nie kat M'sia..

tringin nak gi jgk..~

zmah said...

Tak apa dik...org nak kata perasan ke apa...sekurang-kurangnya adik dah sampai di sana..akak belum sampai lagi ni..

d_LA said...

syu : cantek kan..Msia ni byk sbnrnya tmpt2 yg menarik..bangga2..hehe..kalo ade rezeki pgila syu jln2 kat sn..bestttt taw :)

zmah : tol tu kak..peduli ape kan, janji kite enjoy..hehe..InsyaAllah nt 1 ari nt akak smpai la kat sn..pastu snap pic byk2..hehe

aanie said...

rumah hubby aku kt bentong je..tp x penah smpi kt sini..hampeh je..

apik pehe said...

dla sokmo x ajok apik..uhhhh..

huhu..tgk stiap gambar dla..asek angkat tangan pastu lenggok ke sebelah sana..pastu angkat kaki..hehe
peace!!

Mohd Hafizan Nurdin said...

happy nye dia.. xp

Fyzal said...

wah.. seronoknya.. betul2.. kat malaysia pun byk tmpt nak bercuti.. tp kalau ada extra money.. boleh la pergi obersi sekali atau dua kali seumur hidup :)

Tomato Gurl's Life said...

wah sebijik cam kat france!

d_LA said...

aanie : laaaa..yeke weh??bile2 ms jer bleh gi..ajk la beliau bersia-sia..hehe..

apik : hehe..xleh, nt awek apik dush2 dla..hawhaw..pstttt..budak ni terparkinson aritu..hakss!

Hafizan : taim cuti mestilah hepi2..heee~~

Fyzal : InsyaAllah thn dpn gi obesi..Amin..hehe :P

cik tom : ha'ah, bgnn dia mmg ala2 france..santek sgt2 :)

MiSs StrAnGer said...

pergh...pegi murah2 xnak ajak org len pegi skali pown en...hahaha
erk....cmne nakg sane eh?
nak pegi ah..bosan dok umah kowt

mira shahidan said...

nanti boleh pegi jgk france;)

d_LA said...

miss stranger : ikut highway karak yang, pastu jumpa exit 805[ke berjaya hill bukit tinggi], masuk ikut c2..xpe, kalo sesat tnya jer org2 lalu lalang mesti jumpe punyela..

d_LA said...

Mira : Amin..masin mulut mira, dptla pegi..hehe :P

Nabilah said...

best an kat sana ?
siyezz , rasa macam kat oversea ^^
dengan sejuk-sejuk gitu :)

miszlullaby said...

cantiknye tempat ni.ML teringin nak pergi.tapi xdpt2 pegi lagi.hihihi.nanti nak bawak mak ML pergi la ^__^

alexa yussida said...

santek2^^
hehe..dLa comel!cam kanak2 ribena^^

d_LA said...

Nabilah : mmg best, rase nk gi lagi..hehe..

ML : nt blk msia leh la pegi..cuma salji jer xde kat c2..heee~~

Alexa : haha, dla bergaya ikut majlis, disebabkan ni tmpt sonok2 dla pom sonok2 la posing..bleh gitu? :D

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥