APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, December 02, 2010

FUTSAL lebih HOT bila...

Bile dla rase hot sikit, dla suke keluar jalan2..Sikit jer hot sebenarnya, walaupun hujan, hot tetap hot babe..hehe..Nasib baik semalam ade futsal, hilang hot2 ini..Selepas membeli sesuatu yang agak hot, dla rasa semakin hot semalam..wahhhh....Ape 2 yang hot2???tungggu...
Perlawanan futsal semakin hot bila pom2 girl datang menyapot..hawhawhaw !

Ekeceli team opis dla lupe nak bawak jersi, tengok cik abam neh, 
selambe jer main pakai singlet..hekhek :P

Suasana di HAZLAN INDOOR SOCCER..

dua gadis bajet HOT harus ade..kiyut kan kawan dla tuh..

Minah ni kalo hujan2 memang bantai sipar jer..kalo bleh nak pakai kasut but :P

Ekceli inilah yang hot nye..Wohhh, dengan x sengajanya dla beli DG CAM baru der..Ekceli kan dla nak beli DSLR tapi kene tunggu tahun depan, tupun dalam bulan 3@4..Camera dla memang dah rosak pun, skang ni kalo nak amik gambar terpaksa guna henpon jer, tapi kalo time malam memang fail la gambar..So, dla memang xleh tunggu lama2, macam tak lengkap jer idop ni bila xde camera..Lagipun kalo dg cam ni size dia kecik, dla bleh bawak bile2 masa..Kalo DSLR, senget bahu dla nak pikul hari2..So, dla pikir2 balik, beli jer dulu dg cam yang murah..hehe..

So, 4 pic di atas kecuali pic yang pegang camera ni, sume hasil camera baru..hehe..nak tunjuk jer jer kehottan barang baru..Kaler hot pink gituuu, dah C3 terlepas aritu, ganti yang nilah kaler pink..tomey x??Yang lebih hotnya, team kitorang MENANG BESAR semalam..HEBATNYEEEEE :P

Layan video plak..zassss !
video

Hebat..hebatt..hebatttt :D

p/s : jap lagi ada jamuan perpisahan staf..saye suke sebab ada makan..hawhaw

Kalau BEST, sila LIKE

12 ORANG MENYAMPUK:

syaf said...

anak dare tengok org main futsal cuz nk tengok body laki kan...tu jerk motif...ha3

Cik Liyana said...

comey camera tuh! eh nape tak main sekali futsal tuh..best tau! Tapi cikliyana dah lama sangat tak main, last 6tahun lepas..hahahha

ENTRY BARU :FILEM KITA TAHAP MANA

d_LA said...

syaf : eeiiiii..x senunuh..hawhaw..tgk skit jer..eh, g lepas tensen la syaf..

liyana : nak men cane yang, 2 org jer pompuan..hehe..x ckp geng laa..

sekamar rindu said...

salam.

fuh..dah terlalu lama x main futsal..ni..

Gayahspears said...

ampes... hahaha

Gayahspears said...

ampes... hahaha

Gayahspears said...

ampes... hahaha

d_LA said...

SEKAMAR RINDU : dla asek tgk org main jer..hehe..

gayah : mak aih, smpai 3 komen..haha..hot kan??hee~~

alexa yussida said...

hamboi2..smpat lagi cik kak ni sopim..^^

mne pic dla main?

::alexa tak pnah main futsal..segan!hahaha:p

d_LA said...

alexa : dla jd pompom girl jer..haha..nak main tp x ckp geng la..tukang sorak jerla bleh..hehe~~

Tomato Gurl's Life said...

pompom girl comel :)

d_LA said...

cik tom : haha..comey sgtla kunun..hehe

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥