Esok cuti !!! YEAY !!!

Esok cuti !! YEAY !!! Bestnye kalo cuti esok..Bayangkanlah, dla yang keje kat kawasan pantai timur weekend ari jumaat dan sabtu..Kalo esok cuti, tak ke direct tuhh 3 hari..Weeweee...Dahla hari ahad dla amik cuti tahunan sebab nak hantar anak gi sekolah! Pangggg! Bile ko ada anak??Anak tekak ada la..hawhawhaw..Tak dapat cuti yer esok??Sikit-sikit nak cuti kan, x sedar keje berlambak-lambak kat opis tu..

Pecah rekod babe, masuk tahun baru dah apply cuti..Huhuhu..Oke, nak wat review gak la pasal PIALA AFF neh, dla rasa best player malam ni tak lain tak bukan adalah PENJAGA GOL MALAYSIA iaitu KHAIRUL FAHMIE walaupun FIRMAN yang dapat..GRRRR, x puas ati!!Korang bayangkanlah berapa banyak peluang untuk Indonesia dapat mata tadi..Nak-nak masa Indonesia dapat PENALTI gara-gara tangan SAFEE SALI terkena bola..Kalau dapat masuk tadi tak ke jadi 3-1 kan..Dan banyak lagi la peluang-peluang yang berjaya dihalang oleh Khairul fahmie..Wa saspek la lu derrr..Nanti dla banje nasik kerabu yer..muahaha..Apapun tahniah buat MALAYSIA!!Semua memang bermain dengan baik malam ni..BRAVO BRAVO!

I LOVE MALAYSIA !!!

p/s : bilelah malaysia dapat masuk wc ni?? pastu main plak kat cni..kalo dapat main cni memanglah layak secara atomatik kan..hehe..dapat lak jumpe debid viya, fabregas ke, messi ke, sneidjer ker..muahaha..ramai pulok :D

Comments

E.d.Y said…
puas hati malaysia menang..huhu
Cik_Shiqah said…
fuhhhh tgh happy thp kritikal nih! hahaha :D
d_LA said…
E.d.Y : puas ati kan..nak2 kite dah ada mata yg selesa kat msia..

shiqah : haha..thp kritikal tuh..tarik napas panjang2 shiqah yer :)
d_LA said…
Haa fakihah : malaysia bolehhhh !
hahaha.. x apa, buat je cuti sendiri.. xp

Yeah2 Malaysia Menang.. :)
tahniah Malaysia!!!!!!!!
Robot | Sakti said…
tak payoh gi kejo la esok rama-rama.
hok noreh pun tak payoh masuk getoh.

keh keh keh
d_LA said…
hafizan : xleh la..keje tgh panggil2 tu nama dla..heeee~~~

azhan : malaysia mmg layak kan..

robot : kenape rama2??kenape bukan kuceng ke itik ke??hawhawhaw...esok mesti keje..dla boleh!!haha
iqbalhakimi said…
tahniah malaysia..tapi kalau cuti hari jumaat buat apa..huhu..sb pantai timur da cuti kan..tap iqbal mmg ngah cuti sem pun.. =P
d_LA said…
iqbal : rs cam bongek jer bile taw ari jumaat cuti..sungguh x prihatin dorang..xyah wat cuti pun xpe sbnrnya..kalo nak wat biarla adil kan..grrrrr..sy terus jd marah!!!
alexa yussida said…
agak2 masa mesia dpt masuk world cup tu messi cesc villa pon dah tak main..opppsssie..

smngt kenegaraan cpt alexa!!!:D
d_LA said…
sakinah : salam kenal dear :)

alexa : tu rrr kan..kalo ade pon dok kat bangku simpanan..huhu
Gayahspears said…
yahoo.. sok cuti jugak... jom ikot Gayah g jejln nk x Dyla???hihih
d_LA said…
GS : aku nak gi kuantan sok..jom!!!