APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, December 09, 2010

Contest Makan Ayam

KOK KEREK KOK !!!!
Bangun2, encek ayam suroh bangun solat n mandi pastu gi keje !!! Sape malas dla tarik tinge biar jadi lebar cam tinge NABIL, upssss...jangan saman dla pelisss !!!
Motif sebenarnya dla nak join contest..heee~~Dla ni bukanlah rajin sangat nak join contest ni tapi berkenan ngan hadiah yang ditawarkan..Contest ni dianjurkan oleh encek AYEEM AYAM, dla rasa beliaulah ayam paling pemes di muka bumi nehh..hehe..Hadiahnya memang super hebat siyut..

HADIAH :
Category : Paling Ayu
No.1 : RM20 + Square flash banner + Cenderahati tajaan Kie-Yu
No.2 : RM10 + Square flash banner

Category : Paling Gelojoh
No.1 : RM20 + Square flash banner + Cenderahati tajaan Kie-Yu
No.2 : RM10 + Square flash banner
Category : Paling Kreatif
No.1 : RM20 + Square flash banner + Cenderahati tajaan Kie-Yu
No.2 : RM10 + Square flash banner
Peserta Bertuah
Square flash banner + Topup RM10 tajaan Pujangga + Tapak Iklan Sebulan di Liyanaa.com
3 X Sagu Hati
Square flash banner setiap seorang.


Ni kalo dapat saguhati dah suke suki ni sebab dla memang nak sangat banner tapi x reti rrr nak wat..So, dla pertaruhkan 2 gambar di bawah, saje jer bagi 2 pic kunun hebat sangat la tu..hakhak :P
Taim ni dla baru balik dari opis, perut lak lapar, pelagi...xdan sampai rumah, transit kat KFC dulu kasi full dulu perut ni..Memang peberet nihhhhh :D 
Mata tu penting, feeling abes..

Contest ni ada kategori2, dla pom x sure termasuk dalam kategori mana..Nak kata ayu, sumpah x ayu langsung..Nak kata kreatif, biasa2 jer edit ni, kalo gejoloh dla rasa masih supam neh..hehe..So, harap2 encek ayeem ayam terimalah ayam dla ni yer dengan harapan menang besar nanti..hakhakhak..Sape nak join cepat2 klik banner ayam kat bucu tu oke sebelum 11 DIS 2010..Dla pun kira last min ni :P

p/s : jom join contest ni beramai-ramai :D

Kalau BEST, sila LIKE

13 ORANG MENYAMPUK:

azzey said...

d_La; all the best ye d_La! mmg sempoi gbr2 tu!

Syafiq Rosli said...

wah..mcm syok je..hehe

d_LA said...

Azzey : TQ dear..hehe :P

d_LA said...

syafiq : haha..syok sendiri..join la, smpt lg tu :)

Zura said...

good luck...semoga menang kategori paling ayu.. :)

d_LA said...

Zura : haha..paling ayu tu x thn..hehe..TQ laling :)

Ayeem Jemain said...

haha lulus! thanks join! goodluck! :D

d_LA said...

Ayeem : TQ..dengan penuh harapan ni..hehe :P

wannurfazrini said...

huhu rare ni . harap2 leh menang! goodluck :D

Sophia Rani said...

gud luck ya.. :)

d_LA said...

fazrini : huhu..rare yer..tq..Amin :)

sophia : tq laling :D

alexa yussida said...

sumpah lapar tgk aym goweng!
grrr~~
gud luck dLa..hehe^^
sempoii la

d_LA said...

Alexa : dla pon tgh lapar ni, nk msk mls la plak sbb ade lauk daging jer..bosan dah mkn dgg..haha

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥