APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, December 09, 2010

CHURP-CHURP BAGI GAJi PERTAMA !

My 1st CHURP-CHURP EARNINGS !
Sila jangan gelak oke..bukak mata luas2 tengoklah bape sen churp2 bagi..
Banyak kan kan kan...Hehehe, akhirnya churp2 dah bagi gaji kat dla..20sen aje??Oke rrr tu, budak kecik xley pegang duit banyak2..Sebenarnya dla pom xtaw camne dia kire, yang dla wat just share ape2 kempen yang dorang bagi pastu post kat twitter..TWITTER?? Siyes, dla punye twitter x aktif, x bagi pun kat kengkawan sebab dla x reti nak tweet2 ni..Saje jer ngada2 create acc pastu tinggal camtu jer..Tak sangka leh wat duit gak :P Churp2 pom dla x paam lagi sebenarnya just ikut jer apa yang diarahkan..

Apapun TQ CHURP-CHURP, nanti bagi banyak2 lagi yer :P
Oke iklan jap !! Nak SNOW OCTO cam kat bawah tak?? Sila dapatkan di CIMBCLICKS skang sempena musim salji dan hujan..hehe..Macam2 style lagi ada taw..
Siap wat effect salji turun tu, hehe..comey kan..tetibe tingat kat PAUL sotong !

p/s : taim hujan ni kan pewot neh asek lapar jer T_T

Kalau BEST, sila LIKE

24 ORANG MENYAMPUK:

ardinihumaira said...

tahniah dear!

eiela said...

bagus lah tuh, ade jugak earningnya. gud luck ok..

Latest Entri :
Kena Denda Gara-Gara Bergaduh Depan IPD

d_LA said...

dni : tq :)

eiela : sikit2 lama2 jd gunung..hehe..tq :)

aanie said...

tahniah babe...aku zero lagi..xreti nak berchurp2 ni..twitter pun xdop..haha..

d_LA said...

AANIE : TQ wehh..aku blur2 gak churp2 ni..hentam jer tu..hehe

eB@mamaAerish'n'Aed said...

wah tahniah

jom singgah amek awards >_<

d_LA said...

EB : TQ..nt dla amik yer :)

Afiq Din said...

congrat...
churp n klu xde twitter blh join ke?

d_LA said...

AFIQ : KALO ADE FB BLEY KOT..DLA PON X SURE GAK..DFTR JER ACC TWITTER..HEHE..GUD LUCK !

sekamar rindu said...

salam..

tahniah....:)

d_LA said...

SEKAMAR RINDU : TQ :)

DiaUmaiNiNaz said...

tahniah, 2 posen pn tggu lg sikit hari akan bertambah jg nt tu..gud luck dr dinaz..

d_LA said...

DINAZ : TOL TU..SIKIT2 LAME2 LEH BELI DSLR :D

Encik Luncai said...

nak exlpore churp jugak..nampak macam manarik..

d_LA said...

Luncai : sile2 xplore..x rugi taw :)

saya_arief said...

boleh beli gula2.
;p

SyUhAdA said...

comeynye sotong merah tu...

anyway,thniah~!

d_LA said...

arief : haha..dptla 4bijik :P

syu : comey kan..tq syu :D

misyamissyou said...

tahniah! same la kite..xtau pe2 sangat sal churp2 ni..ikut je..haha

d_LA said...

MISYA : buat jer kan tup tup dpt 20sen..hehe

Cik Tom said...

tahniah dpt gaji 20 sen..permulaan..pasni masyuk kot...eh camane nak beli octo tue??comel!

d_LA said...

cik tom : cik tom pnye konpom lebat kan..tomey kan octo tu..ciktom klik kat cimbclicks tu..nt dia ada iklan psl tu :P

alexa yussida said...

comell la sotong tu..hehe..cimb sgt adore paul agaknye:p ngeee

d_LA said...

alexa : mungkin kot..hehe..RIP Paul !

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥