APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, December 16, 2010

CEPAT BUAT KERJA SEKOLAH !

Holaaaa..Kalo kat sekolah konpem kene berdiri atas meja ni..heh! Mula-mula nak mintak maaf kepada semua yang terlibat..Ntah-ntah xde orang ingat pom tapi dla take note taw sume2 yang tag dla..Cuma kadang2 masa dan MALAS aje :P


KEJE SKOLAH 1
Award ni dari dari negara KOREA !haha..sebab balak korea jadi model tuk award ni kan..Sumpah dla terharu sebab ada 3 orang blogger yang baik hati bagi award yang sama kat dla..Jap nak lap hingus ! Mereka yang terlibat adalah.....


1~ FELLO ARIZA[bro, bile nak update blog?]
2~ WASABI
3~ NURUL AMIRA



1.Berikan satu nickname untuk saya
FELLO ARIZA --> fabregas !
WASABI --> onee san
NURUL AMIRA --> mira

2.Ucapan pemberi award
mula-mula nak mintak maaf la sebab lama sangat kepam award neh..Pastu nak ucap juta-juta time kasih kat korang bertiga sebab pilih dla untuk terima award ni..korang memang best la..muah muah !

3.Berikan 6 fav artis/singer/group yg korang minat
- HIJJAZ
- BUNKFACE
- FAIZAL TAHIR
- MCR
- S.O.A.D
- GREEN DAY
*ekceli ramai lagi*

4.Tag award ini kepada 10 orang blogger/follower [gulp!]
1~ KINN
8~ ALEXA

Dan semua followers kesayangan dla..Siyes nak bagi kat sume orang yang singgah sini..Amik taw, jangan segan-segan, bertambah sayang..eh..termenyanyi pulak :P

Oke, setel 1 keje skolah..ade lagi..hehe..dla wat sekali harung jerlah..weweee..

KEJE SKOLAH 2 !
Erkkk..sambung nanti laaa..haha..nak gi bekpes dulu !! daaaaa :D

p/s : arini keje sampai kul 3 jer..seronaknyeee !!

Kalau BEST, sila LIKE

18 ORANG MENYAMPUK:

nur said...

dyla
selamat wat keje sekolah yer

JEMPUT KE BLOG:ALL IN ONE

CGG said...

amboi2...

fello ariza..macam pnh singgah dulu

d_LA said...

nur : cuti2 skolah pun byk keje skolah :D

CGG : haha..dulu dia rjn update skang bz kot..

Gayahspears said...

naseb bek tak kena tag..hahahaha

d_LA said...

GAYAH : AKU TAW KO MLS NK AMIK TAG2 NI..TETIBE RS NAK TAG KO JER NEXT AWARD..HAHA..

Sophia Rani said...

thanks ya... kamu org ke-3 tag i award ni.. hehe.. so, i kene buat jugak lah.. sebab mcm u jugak.. dok kepam award ni lelama.. hehe

d_LA said...

SOPHIA : HAHA..SAMA LA KITE YER..X WAT, TAKUT MAJUK..HEE~~

FatinCitakky said...

hihi..
cam kenal je gmbar kat award tu..
thanks unni..
nanti saye buat =)

d_LA said...

FATIN : HEHE..OPPA FATIN LA NI..OKE DEAR..KAMSAHAMNIDA :D

aanie said...

huwaa..kena tag lak..nanti free aku buat...buat pekasam dulu la deh..

d_LA said...

AANIE : NO HAL LA BABE..AKU POM SM GAK..X KISAH LA NAK WAT BILE POM...HEHE..

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

thankssss..
a'a shekechik da buat da..
thanksss ya...sygggssss kamoo la..

Cik Tom said...

slmt buat kerja sekolah..hehehe..rajin jwb tag..goood2!

d_LA said...

shekechik : syg kamoo jugeeee..hee~~

cik tom : nipun dah kepam bape lm baru buat, janji buat kan..hehe

miszlullaby said...

maceyh2..nanti ML amek ye..ML pon nak gi godek2 balik carik award2 yang orang bagi.Uuuu..dari korea.bestnyeee..kalo dapat betul2 balak korea lagi best.Oooppss,jgn bg tau encik tunang.Hehehe..Dyla tgk citer secret garden tak??Best gile dylaaaa...Nak lompat2 rase.=D

alexa yussida said...

rajennn dLA wat keje skola yep:p

arigatouu!!:D

faizura rahman said...

hooorey..kerja sekolah da siap!!

http://fyezrahman.blogspot.com/2010/12/lady-dylas-tag.html

d_LA said...

ML : hehe..amik jgn x amik..jauh tu dr korea taw =)

secret garden ?? pnh dgr tp x tgk lg..skang ni pokus kat gumiho dulu..huwaaa byk cite best la skang ni..nak lompat2 gak la :P

ALEXA : haha..cuti2 pun ade keje skolah gak yang...

Fyez : tq laling..nt dla terjah oke :D

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥