APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, December 30, 2010

BEN ASHAARI PROMOTE BLOG SAYA? PENGSAN !!!

SALAM..Sume sihat?? 1st sekali, ini bukan en3 menunjuk-nunjuk..Not nice tau menunjuk-nunjuk..Rasanya semalam la paling acap sekali dla komen blog BA tu..
BA=BEN ASHAARI..Jangan wat tak taw pulak maksud BA tu..Nak wat camne, dla ni super busy sikit..bila ade masa sikit dla akan laju2 meredah hutan menerokai blog korang walaupun tenet dla ayu2 tumpang lalu.

BA lak super xpress mengupdate, dla lak tengah mood nak ngorat BA..Nak ngorat en3 beliau la, dahla banyak segmen beliau dla terlepas..Macam qada la gitu..Alih2 dla perasan kat SHOUTBOX dla ada mesej dari QILA gitau yang dla antara 3 BLOGGER KENTAL SEMANGAT BEN ASHAARI...Hohhhh???KENTAL??Kalo KENTANG GORENG peberet tu..Tanpa melengahkan masa, saya terus ngorat entry beliau lagi dan lagi..

Sebenarnya masa tu dla baru jer publish entry LEPAS GERAM..Tapi taklah marah2 sangat just x puas hati jer sikit...Bila taw telah dipromote oleh BA, hilang terus perasaan marah dan geram tu.Serius!!Awak buat ape kat saya ni, sampai saya lemah longlai terkedu dibuatnya..Tu tak review lagi tu, just letak link dah longlai-longlai lutut..BA, awak buat saya terharuuuu..Bukan apa, dla nak gitaw betapa besarnya OTOT KUASA BA sampai dalam masa beberapa jam dah berpuluh-puluh orang follow dla..Mungkin kecik2 dulu beliau suke tengok otomen kot.Padahal,masa beliau letak link dla tu time tu dah ramai yang pengsan agaknya so dla bajet tak ramai kot yang perasan..tapi serius dla tak sangka, ramai gak yang insomnia macam dla ni..Susah-susah jer korang ni taw, saje wat hati i menangis..TQ sume yang follow dla..InsyaAllah nanti dla laju2 ngorat korang balik taw..Jangan lariiii, dla kejar sampai pengsan nanti..Hawhawhaw !!!

eksen kamen yang terkejut mak kau !


ABANG BENNNNNNNNNNNNNNNNN !!
THANX A LOT !!! KAMSAHAMNIDA...ARIGATO..XIE XIE..GRACIASS!!!

p/s : terima kasih la PM bagi cuti umum esok walaupun...
Kalau BEST, sila LIKE

20 ORANG MENYAMPUK:

Mat Gebu said...

Penggsannnnn jugakkk!!!...hehe :-)

BlueberrY CheesE said...

wahhh congrates dla! awak memg kental semangat!! caiyok2!! ^^

YAYA AZURA said...

salam kenal...;-p

lina said...

wah tahniah....

mrfrogos said...

insomnia 2 penyakit ape?

d_LA said...

Mat gebu : jgn pengsan..nanti sape nak tulon masak..

BC : xdelah ira, time rajin jer tu..hihi..x sngka BA perasan..

Yaya : salam kenal dear :)

Lina : thanx lina :)

frogos : insomnia tu penyakit susah nak tido..hehe

nur said...

Dla..
best kan.. pengsan juge ni sbb semalam petang pun blog ALL IN ONE masuk lam list entry dia.. excited kan!! yeay

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

salam kenal dik.. tekejut ye dik.. tapi muka tkejeut maintain ayu lagi hehe

monica said...

hehehe..comel gambar gadis baju kurung biru tu.. :P

sekuk tawa said...

abg ben promote blog ni tu ok lagi..tapi bile da tuan ni g komen kat blog nesloo..memang aku rase meroyan semcam je..hahaha..makaseh2..

aanie said...

dyla..i hate u!!! hahaha...

weh, hebatnya mu!!sape kata abg ben tak folo mu...see???
tahniah beb...aku tumpang hepi weh...

p/s: ganu mmg cuti eh esok???hehe...

Gayahspears said...

hahaha.. terkejut i taw...

d_LA said...

Nur : BA ni mmg taw, dan2 nak tido tetibe beliau pomot tros xleh tido..haha..tahniah nur..

baby : terkejut poyo jer tu..hihi

monica : sapekah beliau yg comel itu..haha..thanx dear :)

sekuk tawa : nesloo peberet dla tuh..hihi..dla biase2 jer..ramai lg yg pemes amos la..

aanie : saya malu ni..muahaha..BA pengubat kesedihan aku..hiii..

GS : i lg terkejut taw..haha

Queen F said...

tahniah! :)

d_LA said...

Queen F : thanx sis :)

Nabilah said...

PON PONN !! Trafik semakin sesak !

Tee hee ~ congratz ya ^_^

BEN ASHAARI said...

hehee....sama sama...

alexa yussida said...

happi happie day:D

d_LA said...

BEN : gosok mata jap tol ke x BA yg komen ni..haha..

Alexa : hehe..sonok2..

d_LA said...

Nabilah : haha..kejap jer sesak napas..dah oke dah kot..hehe

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥