APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, December 29, 2010

BANNER CONTEST

Salam..Best betol ari ni ade 2 orang baik hati belanja dla makan..Mana tak semangat badan ni..NASI DAGANG sebungkus, NASI KERABU sebungkus..Rezeki mane bleh tolak kan..So, sambil makan nasi, sambey update la..Makan depan pc jer arini..

Skang nak setel hutang dari DAK KECIK yang kiyut, dah lama sebenarnya beliau tag..Biaselah dla memang lambat sikit lagipun weekend ni dla gi KUANTAN maybe tak berupdate kot sepanjang di sana sebab malas nak bawak lappy..So, cepat2 update arini.Beliau dengan selamba telah mengetag dla tuk join BANNER CONTEST yang dianjurkan oleh LAKSAM BERLIPAT..Laksam pun sedap..hawhawhaw..Mula2 dla x faham, ingatkan banner contest aje rupe2nye terlibat sume sekali, HEADER, TEMPLATE..Maka dla tanpa segan silunye nakjoin jugaklah, kasi meriah sikit contest beliau lagipun dla baru jer cat baru rumah ni..Dla rasa lebih ringan dan kemas sikit rumah ni..Ye takk?Kalu nak join gak cepat klik BANNER kat bawah ni yer.. 
TARIKH TUTUP : 2 JANUARI 2011 [lambat lagi, tahun depan!]
Pemenang akan diumukan pada 22 JANUARI 2011..

3 MANGSA BERTUAH ADALAH :


Lantaklah korang nak join ke tak..haha..Mana taw korang menang nanti kan, join jer..
Oke, sambung makan!

p/s : glory2 harimau malaya!!!

Kalau BEST, sila LIKE

4 ORANG MENYAMPUK:

nazirulhazwan~ said...

lah, tajuk banner, tp sume skali kire??hehe:P

gud luck babe.hehe

aanie said...

aku datang amik tag ni....

SENARAI PESERTA GA

Robot | Sakti said...

nak nasi kerbau so.
lapar wehhh..

d_LA said...

naz : ha'ah, konpius den ni mule2..

aanie : tq aanie..gud luck tuk kite..hehe..

robot : NASIK KERBAU??? mane la dla nak cari KERBAu robot weh..haha..nasik kerabu daaaa...

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥