ADA KiNGKONG KE ??

Kelakar la korang ni..Semalam saje2 check stats, tengok keyword apa yang paling pemes..Sekali bukak hamik kau, keyword KINGKONG yang korang cari..Bile masa lak dla wat en3 pasal king kong ni?Tapi rasa pernah letak pic king kong kot dalam en3 tapi ntahla, ingat2 lupa..hehe..Ramai ke yang minat kangkung ni eh kingkong, sampai dapat no.1 dalam kelas..hawhaw !
Tengok tengok, kingkong pemes taw..heheh..Satu lagi keyword yang ntah hape2, sape wei MAIN DALAM TANDAS ?? APAKAH ?? Pang kangggg ! Yang lain banyak carian2 pasal SUKAN ASIA, sebab banyak gak dla wat en3 pasal sukan..
Bagus2, camni la rakyat Malaysia :D

Kemudian dla skodeng website ALEXA..Eh, ni bukan ALEXA YUSSIDA yang bakal dokter study kat MOSCOW tu taw..hehe, alexa jangan marah laling..Terpomot nama kamu..Website Alexa ni adalah di mana kita boleh check ranking kita..Ekceli dla x faham sangat pun <--ngaku senang nanti kalo salah info xpasal2 kene boo..heheh..Last dla check pada 10 NOVEMBER, siap rekod taw...Ni ranking aritu 
ALEXA RANK : 1,081081 [lawa lak no]
MALAYSIA RANK : 5051
Skang tengok ranking terbaru dla,  x sangka banyak gak perubahan padahal dla rasa blog ni biasa2 jer..Kira oke la untuk blogger macam dla ni..
Ni check ari semalam:
ALEXA RANK : 820083 [akhirnya dah bawah sejuta]
MALAYSIA RANK : 3955

Nak taw ranking korang?? Klik SINI oke ;)

p/s : sambung tido..arghhhh..bestnye !

Comments

alexa yussida said…
hahahhaha..patutlerrr tergerak hati nak bukak blog dLa sblom g tdo ni...

tersedakk!ade org pomot kte upenyee^^
dtg blog alexa slalu,kompem alexa rank naik..haw haw haw(gelak style dLA)..hehe men2 je:p tenkiu yank!

btw,kingkong pemess sgtlaa!:D
d_LA said…
alexa : kuseru namamu !!hehe..rasenye sbb slalu serang hendap blog alexa ni 2 yg ranking mudah naik..ngeeee~~
Fello Ariza said…
sib bek keyword bukan dla kingkong..

haha...
Fello Ariza said…
sib bek keyword bukan dla kingkong..

haha...
E.d.Y said…
ish2..bahaya blog ni..hehe
d_LA said…
Fell : hapeeeeeee?????bertukar !

Edy : jg2 nt ade kingkong ngamuk..hehe..
hahaha. king kong?? hahaha. mcm2. dah xtau nak search ape la tuh. hihihi
wah hebat tue keyword blog dla..byk yg masuk..tahniah!!

alexa pun cepat giler dah bwh 1 juta..keep blogging n success ye..support u all da way :)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)
gigi rongak said…
haha.. rongak yg cari keyword tu.
haha! ok tipu!
~SukEMakAn~ said…
erk
main dalam tandas
hehe
mmg gatal tangan betol org tu kan
miszlullaby said…
kekekeke..kingkong?lawak2..
amende alexa ranking ni dyla?Ml xpaham..huhuh.nak try check jugak la.=)
E.d.Y said…
haha...mana la kingkong tu menyorok
Cikbelog said…
hehe keywords kat nuffnang selalunya lawak2.hehe
d_LA said…
blueberry : ramai peminat kingkong rupe2nye kan..hawhaw :)

cik tom : sapot cik tom jugak...cik tom lg bezz taw :P

gigi rongak : ooo..keje rongak rupe2nye..hehe..
d_LA said…
sukemakan : main bola lam tandas kot..heheh..apedaaa dorang ni kan..

ML : hehe..alexa ni cam ranking kita la, tahla dla pom x fhm..hehe..

E.d.Y : jaga2, beliau muncul nanti tepi tingkap..heheh..
d_LA said…
hamihemo : tq, nt dla terjah oke :)

cikbelog : tulah pasal, tah ape2 je kan..hehe