APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, November 10, 2010

THE VAMPiRE DiARiES


YUHUUUU !!!
Heyyyyy kamu kamu sume...heeee~~
Pagi tadi system down to earth, pastu oke kejap skang K.O balek !!
Pelagi, kasi update n BW sampai lebam la..muahahahhahaha..

Oke, tapi dla konpius ni..Sape tengok cite bersiri THE VAMPIRE DIARIES? Semalam xde kan..Ekceli dla dah termiss 2minggu cite ni..Dah cite ni main ari selasa, dla bila ari selasa kan petang2 main badminton..Balik tu memang penat giler, slalunya memang pengsan awal la...Tapi semalam memang tahan sikit la mata n badan ni sebab dah lama x tengok..Alih2 kul 9.30 cite GHOST WHISPERER pulak..Adehhhh..

Kenape yer?? Xkan dah abes kot? Rumet dla kata x abes lagi..Ke dah tukar waktu siaran? pelis pelis sape yang taw sile dla gtaw dla yang blur2 ni..Wa rindu la nak tengon Damon sebab beliau ni nakal sket..haha..
x syok rrrr, cite tengah best2 tetibe stop camtu jer..huhu..

~SEKiAN~

p/s : bila xleh wat keje ni bosan lak..GiS..cepatla sembuh :P

Kalau BEST, sila LIKE

16 ORANG MENYAMPUK:

CGG said...

d_la..

tak tgk..akak pun miss tgk cite tu ...miss almost 3 weeks dik:(

Mr.Ix said...

wahh~ sy pn minat gak cite Vampire Diaries ni..tp download jer coz xde astro pn...skrg stop kat episod 8 kan...yg Vampire originals tu muncul..hehehe

Gayahspears said...

mmg mantap ceta nih.. suka kat hero ja..hihi

nexx said...

suke juge citer nih.. ngah tunggu season 2 kuar kat dvd, nak beli heheh

d_LA said...

cgg : lagi lame dr dla..peras jer rase tgu2 xkuar2..

ix : aiseh, nk download tu yg ssh sket sbb lappy dh pnuh, xternal pun dh pnuh..huwaaa..

gayah : ko amik stefan, aku amik damon yer..lalala..

nexx : mesti mhl kan dvd dia..huhu..

Abir Abhar said...

d-la, download je..
skrg dah season 2 kot..

d_LA said...

abir : pekate ko bg adiah xternal hard disc kat dla neh..haha..baru bahagia sket nak donlod cite byk2..weee~~~

ardinihumaira said...

laki duaorang tu bodygurad dni. miahaha lariksssss

hamzah ian said...

aku tngk jugak season 1 ..

skrg dah tak tngk.. bosan je..

har har har

d_LA said...

hamzah : hahaha..kalo pjg sgt aku pom mls tgu..tp elena tu cun lah..tetibe :P

Mohd Hafizan Nurdin said...

saya x tgk.. tp suka busy body.. hee.. xp

Tomato Gurl's Life said...

xpernah tgk pulak..hehe

d_LA said...

hafizan : hehe..xpe dla layan jer:P

cik tom : skang ni dah xley tgk dah..xtaw bile nk sambung T_T

miszlullaby said...

best ke citer ni dyla?

d_LA said...

ML : stakat ni mmg best..heroin dia giler cun..hehe

qilamahadi said...

follow you back cik dyla

pernah teingin nak tgk
dulu tgk bapa kali je
orang kata best
tapi kalau tgk kdg kdg tk syok
tk nmpk flow dia
so tk layan terus
hahah

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥