APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, November 09, 2010

TQ FARHAH N NABiLAH !

Assalamualaikum sume !!
Sume sihat ke?dah bekpes lom?
Pagi2 ni nak jamu nasi kerabu dulu kat korang sume :P
Tipu..lalala..

Oke, disebabkan banyak tag2 yang belum setel, dla kena rajen2 arini..
Xleh nak pot pet panjang2, keje skolah tengah memanggil-manggil tu :D
Kali ni nak share award yang dla dapat dari FARHAH n NABiLAH.
Disebabkan award ni sama so dla wat sekali jerlah yer..
Kite mesti pandai menjimatkan masa..hehe~~

What ?!? BEAUTIFUL BLOGGER ??
Adehhh..jangan rrrr..malu saye orang cakap saye beautiful..heheh :P
Haip !! jangan ngade2, jawab dulu soklan2 spm kat bawah ni cepat !


1. THANK TO PERSON WHO GIVE YOU THIS AWARD & LINK OF THE PERSON
Thanx FARHAH n NABILAH !muah muah muah :P

2.SPREAD THE AWARD TO 5 BLOGGER WHO U LIKE AND THINK THEIR BLOG IS AWESOME
Ape?? 5 jer?? mane cukup !
Sume follower dla santek2, so dla tag kepada sume..hehe.
sile2 amik sume, jangan malu2..tambah nasik !eh..

3.TELL 7 THING ABOUT YOURSELF
1- SiNGLE ! siyes tengah mencari..heee~~

2 - suke kaler PUTIH !

3 - bday dla on 24th AUGUST ! sile sediakan adiah !
~pernah tanya ma, nape x tunggu sampai merdeka?apakah?~

4 - sangat suka MELUKIS !

5 - POSITIF + AKTIF [xreti dok diam]

6 - Pagi2 wajib sedut NESCAFe kalo x dla MIGRAIN truk !

7 - dLA RABUN JAUH n RABUN SiLAU tapi x suka pakai spek !
[kecuali time drive, tengok tv, tengok pakwe ensem lalu harus pakai..lalala]

DONE !! JOM BEKPES !

p/s : tahniah top 6 semalam yang dapat ke final !!hanyut..hanyut..

Kalau BEST, sila LIKE

8 ORANG MENYAMPUK:

ardinihumaira said...

bagus ni suka melukis. dni lukis orang lidi leh la hehe

d_LA said...

dni : pandai lukis kartun2 jer..haha..org lidi tu pun kartun gak :P

Weeda said...

dila kita sama tau...kena minum nescafe kalau tak sakit kepala je satu hari..

kalo sakit kepala pulak kena minum nescafe baru hilang..kalau makan panadol huh tak jalannn..

d_LA said...

weeda : ade gak rupenye senaseb ngan dla..huhu..tp dla kalo dh migrain kene telan ponstan baru stabil pale ni..panadol x jd..nescafe pun x jd dah..so, dla kene sedut nescafe la awal2 nt kene migrain trpakse telan ubat..apekah??

syaf said...

wooo buat tag

Abir Abhar said...

jom link each other!

d_LA said...

syaf : org bagi dla time jer..hehe

abir : dh lame dh dla letak link abir..p check skang !hehe..
tq yer letak link dla kat blog hot abir tu :P

Nabilah said...

weykemm ! congratez :)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥