APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, November 11, 2010

SOAL JAWAB BERSAMA CHINGGU FATIN CITAKKY !


Wahhhh..baru nak update blog..Dla plan nak update balik kang sebab arini kan keje sampai kul 3, rase terhad giler waktu babe..Bekpes pun kul 11 tadi, bleh kurus dla camni..Amin...Tapi skang ni xleh wat keje.. xtaw la pe masalah system ni asek out jer..Keje dahlah berlambak-lambak lagi nak setel..Next week dah nak raya dla harus laju2 setel sume kes ni..Aigoo..tulonnnnn..

Mari kita dengar luahan hati beliau bersama CHINGGU FATIN CITAKKY. Fatin neh geng k-pop dla, jiwa memang korea abessss..hehe..

Soalan pertama:)
Adakah anda rasa anda hot?

Walaupun skang musim salji kat KOREA, dla tetap rase hot..yeah panas bontot!..siyes ni, dla x tpu..semalam dla makan MEKDi, order ayam goreng spicy pastu amik sos banyak2..lepas teguk air coke trus rase nak terbakar usus dla..Pagi tadi terpaksa duduk diam2 dalam toilet..sakit taw..pedih giler rase..tobat dah xnak makan..sayang lagi kat usus gua ni.

Soalan kedua:)
Upload wallpaper yang anda guna:

Soalan ketiga:)

Ceritakan tentang wallpaper tersebut:
Wallpaper ni encek AIE lukis..dla damn minat kat beliau neh..Korang kenal x encek AIE ni??ape??x kenal??beliau ni kartunis UJANG yang pemes tu..Paling suke ngan cite ABe tu..siyes lawak n sedih leleh2 ! kartun pom leh tangkap leleh babe :P

Soalan keempat:)
Bila kali terakhir makan pizza?
ntahla..bln 3 aritu kot..nape pizza ?? nape x kenny rogers ke, warung mamak ke..bla..bla..bla..

Soalan kelima:)
Lagu paling latest anda dengar:)
jap nak on redio..errr lagu hape tah ni asek sebut senyum2 jer :P

Soalan keenam:)
Apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini?
tadi baru jer turun punch card tuk tengahari punye.

Soalan ketujuh:)
Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
parabola..haha..macam2 orang panggil dla ni ekceli..xnak jawab la..

Soalan kelapan:)
Tag lagi lapan orang:
adehhh..nak tag ni yang berat ni..kalo x buat camne nak jawab soklan seterusnya lak kan..ini dia calon2 mak mertua..
1) aanie
2)  tips- kurus
3) kuman
4) cik tom
5)  gayahspears
6) arief
7) abirabhar
8) cik linn

[ sila buat ! kalo x balek ni cirit birit ! ]


Soalan kesembilan:)
Siapakah orang no 1 pada anda?
kawan skolah since stendet 1 

[sesi balas dendam..asek beliau jer tag aku !haw haw !]

Katakan sesuatu kepada orang no 5:
gayah, aku arap ko sihat n hepi2 slalu okeh..jangan lupe makan ubat..

makan nasi juga taw :P

No 3 ada hubungan dengan sapa?
ntahla..ngan bakteria kot..

Bagaimana pula dengan no 4?
aku saspek beliau ade affair ngan NASi AYAM sebab aku dah taw RAHSIA TERBESAR beliau..

Pesanan kepada orang no 6:
arini x melawat orang kampong ker?

Adakah no 7 dan 8 ada persamaan?
xde masa nak jaga tepi kain orang..pegi la tanya sendiri..miahaha..

Soalan kesepuluh:)
Beritahu 5 perkara yg anda tahu pasal org yg mentag anda:
1 ~ tomey
2 ~ geng k-pop
3 ~ final year BBA skang ni
4 ~ sedang hot berchenta..wah wah wah
5 ~ dennis oh itu pakwe dla taw..eh..xde kene mengena

Soalan kesebelas:
Ape perasaan anda wat tag ni?
maaf, saya kurang berperasaan..banyak2 kene tag nape yang no.2 x tanya..cian beliau..kecik ulu ati beliau taw !

Soalan keduabelas
Gay/less?-
???
[sesi soal jawab terpaksa ditunda kerana beliau saket perot..]

p/s : Wahai GiS..pelisss..jangan wat camni..nak balik raya ni :(

Kalau BEST, sila LIKE

14 ORANG MENYAMPUK:

FatinCitakky said...

wahahaha!!
maceh2..
dennis oh tu shillang tua..
dah x layan sgt da..
=p

d_LA said...

fatin : sume balak2 korea yang ensem2 dla punye..haha..giler tamak !

aanie said...

mcm ku kenal nama yg pertama tu...huhu...

d_LA said...

aanie : ehhh, nama kamu ya..lalala..

Gayahspears said...

maceh2 dyla... mlm or sok Gayah try buat ya... now bz cket :(

d_LA said...

gayah : it's ok babe..take ur time :)

Abir Abhar said...

dah setahun lebih tak kena tag... ni terharuuuu sangat ni
ahha

saya_arief said...

ari ni suda melawat kampung..
tapi macam berat je nak buat.hahahaha..
rase macam penah buat suda.. ;p

gigi rongak said...

mkn x ajak tu skt perut..wakaka :P

d_LA said...

abir : nah amik tisu ni lap hingus !

arief : aisey..dh wat yer..xpe2..

rongak : jom banje dla mkn !

J.M.R said...

minggu dpn dh nk raya ke????????

d_LA said...

J.M.R : adeh ciannye..raye rabu depan bro..tp petang isnin dh nak balek kg..huhu..

Heidi Shafiq said...

ha ha :)

d_LA said...

heidi : ooo..gelakkan dla yer :P

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥