APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, November 26, 2010

NAK PELUK CiUM ADAM !!

Errkkk..ekceli tenet dla dah limit ni, kesiannnn...Sangat selow taw, GPRS jer naik..Dasat gak dla gune tenet sampai limit sudah..Ouh patutla, dla kan tengah gegeh menyedut drama MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO sampai dla x off lappy time tdo punyela nak bagi cepat abes download :D..Naseb baik ada post yang belum dipublish, so edit sikit2 jer..Rase lain jer kalo x post en3 sari..Dla prasan ada yang baru follow dla, sori sangat dla xley terjah n follow korang, tunggu nanti dla masuk opis yer..hee~~jangan lari taw ;)

Geramnya..Bile leh jumpe ni?? Kalo jumpe memang siapla dla peluk cium sampai lebam..Haha..Ni dia mak sedara paling ekstrem di abad ini..Rilex..rilex...dla geram nak peluk cium baby baru yang bakal menyerikan keluarga dla ni..Memperkenalkan, cucu baru mak ayah dla..hehe..
ADAM ASRAF !!
Wahhhh...jap nak kira bape orang dah anak buah dla..Campur tolak darab bahagi....jeng jeng jeng...20 ORANG SUDAH !!! Wahhhhh...Kakak dla pun tengah pregnant skang ni..Tahun depan sile sediakan bajet lebih yer untuk duit raya..
Ka-ching !!!
Ini anak abang dla, kakak ipar dla tengah berpantang kat rumah mak beliau kat PAHANG skang ni..Mak dla pun tak gi tengok lagi..Rasenye minggu depan kot ma ayah dla pergi, tunggu baby ni bawak balik MELAKA, senang sikit ma ayah leh tinggal lama sikit..Jeles..jeles..Ma ayah dla ni pantang cuti skolah, mesti panjang jer kaki pergi jalan2..Dorang ajak dla gi tapi next week dla ada keje pastu cuti pun tinggal bape ari jer..Tunggu nanti hujung tahun la dorang nak bawak balik KELANTAN..Leh dla peluk cium ADAM ni puas2..gerammmmmmm sangat2 !!
Tengok ADAM ni senyum2 kat korang plak..Mesti mimpi jumpe maksu beliau ni..haha..Muka chinese look kan, mebi ikut muka mak dia kot..Family dla mata bulat2, kecuali kakak dla jer cam amoi..
Alaaa Adam ni termenung masa depan ker??Tunggu yer, nanti maksu bagi hadiah..Nak cari hadiah kat Adam ni, xtaw nak beli apa..
Bile besar, jadi good boy taw :D

p/s : bile nak ada anak sendiri ni? :P

Kalau BEST, sila LIKE

16 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

ahak...adam jugak...:)
xpe dyla..nti ada la rezeki mu tu..

d_LA said...

aanie : ha'ahla, sm nama lak ngan bb mu..heee~~

Fello Ariza said...

alahai...

comey giler...

pstt...header baru :P

d_LA said...

fell : dla ke adam yg comey??wekkk..pasan :P

pstt..oke x header tu??simple jer kan..hihi..

fulas said...

dari peluk cium....bek cik dLa bykkn mngurut die...mmbntu baby tu...

d_LA said...

fulas : geram tgk bb ni..nak2 time dia tdo..hehe..urut sket2 bleyla..suke gak tuh..

alexa yussida said...

kiutttnyee adam!
20 org?wowww~~bestnyeeeeee!!
ramai giler..kerja rajin2 ye maksu..anak buah nak duet raya banyak2 taun dpn tuh...saving awl2 :p

dLA cptla kawen...hehehe:D

fulas said...

main2 kaki die....tgn die...nie epul tgok dlm tv...die ckp leh merpatkn hbgn ngan baby tu...

d_LA said...

alexa : kalo time raye n knduri mmg kecoh la rumah dla..sume kecik2 lak tu..sore dorang jer bising..heee~~

pstt..amin..heee~~

d_LA said...

Fulas : dla ade dgr gak tu..mmg betul fakta tu..tp dla x jumpe lg ngan adam ni..hehe..nt dh jmpe mmg abes rr dla kerjakan :P

saya_arief said...

comel je dye senyom..
:D

d_LA said...

arief : tomey cam maksu dia kam..hakhakhak..

ardinihumaira said...

comelnye :D

d_LA said...

dni : adam ckp tq auntie..kiss sket :P

Qu azniza ;) said...

comelny adam! geram tgk

d_LA said...

Qu azniza : adam cakap mekaceh auntie..hehe

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥