APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, November 25, 2010

MY GiRLFRiEND iS A GUMiHO

ANNYONGHASEYO !!
Dah makan sayur??Haha..Kalo dah intro sebut sayur sayur ni pepaham la yer..Ni dia aweks koya datang nak jual sayur terbaik dari ladang ! Sudah ready sume??? Mempersembahkan sayur terbaru [terbaru ke?], 
MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO !!

Gumiho?? Kamu sume2 taw x Gumiho tu ape?? Menurut kamus dewan bahasa KOREA, GUMIHO kalo dalam bahasa mek salleh adalah FOX.Apabila diterjemahkan ke dalam bahasa Malaysia plak FOX adalah MUSANG ! Jadi, adakah MEGAN FOX itu ada hubungan dengan musang?? Itu kena tanya dengan encek musang..Musang jadian maybe??.*itu yang dla taw, rupe2nye salah..hawhaw..naseb bek ade orang tegur..kalo xm ni dapat markah separuh :P..TQ FAEZA tulon translate..Sebenarnya GUMIHO ni GU=9, MIHO=FOX..Jadi GUMIHO ni adalah MUSANG yang ada 9 ekor..betul dah ni kot sambey tunduk malu2 :P *

MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO @ AWEK SAYA ADALAH MUSANG BEREKOR 9 !! Haw..haw..naseb rrr dapat awek musang..Tapi musang ni musang yang cantek woooo..Ekceli dla tengah gegeh menyedut drama ni, baru suku siap babe..Siyes x sabar nak tunggu siap, nak marathon sampai lebam..Menurut my pren, kalo sape amik estero pakej beyond dapat tengok cenel ONE..Beliau la yang pomot cite ni abes-abesan kat dinding fesbuk dla..Menci tol, mentang2 la telebisen dla 15inch jer, xley pakai la pakej beyond ni..Hampagas tol! Save bajet i :D Alaaa kat cenel 391 pom dla x abes nak layan...Maka sebagai anak yang mendengar kata, dengan segera dla cari drama ni kat ASIATORRENTS. Perghhhh, naseb baek dah ada taw..So, skang ni tunggu abes download la dulu baru leh layan..x sabar x sabar..

Para pelakonnya memang pemes bagi pemenat sejati sayur iaitu :

LEE SEUNG KI [hero drama "BRILLIANT LEGACY"]
SHIN MIN AH [heroin drama "A LOVE 2 KILL, THE DEVIL..]

SYPNOSIS
"Cha Dae Woong accidentally releases a gumiho, a legendary fox with nine tails that eats the livers of humans. When he finds out that she is a gumiho, he ends up doing crazy things to prevent the girl from eating his liver."

awek comey ade 9 ekor..huhu..

Shin Min Ah..muda dari dla..x caye rase..

2-2 pakai baju kotak2..so sweet la :P

Mata gumiho dah macam kuntilanak..geget dia..haw haw..

Paling suke pic ni..so fantasy..

Comey kan?

credit to : KOREANDRAMA

Skang layan video lak..kalo nak nyanyi pun bley, sebab ade subtitle woo..
Hebat kan kawan-kawan..Enjoy :D





p/s : orang korea ni romentik dan penyayang kan..x caye tgk sports players dorang..sweet giler tengok ;) saranghae..

Kalau BEST, sila LIKE

24 ORANG MENYAMPUK:

Wyna Nubies said...

camne nk tgk citer ni...dulu ada gak dengar pasal citer ni..cari xjumpa..he3

CGG said...

comei shin min ah tu:)

d_LA said...

wyna : dla bese download kat cni "www.asiatorrents.com"..mmg byk cite terbaru kat c2..terailaa..

CGG : comey kan..sweet jer :)

Fyzal said...

satu satunya citer korea yang saya tgk atas muka bumi ni ialah "The Successful Story of A Bright Girl".

d_LA said...

ouh yeke..xpe, cite korea mmg major kaum wanita jer lyn..kaum adam mmg x ramai yg lyn..

Faeza Suhaimi said...

baru habis tgk drama ni semalam :) siap menangis semua :'(

btw, gumiho maksud dia nine-tailed fox. meaning, miho adalah fox. gu = 9.

d_LA said...

Faeza : huwaaaa..x aci dia dh abes tgk...eh, dla dh slh translate..malu2..hawhaw..kene edit blk ni..slh fakta..tq yer faeza :P

Faeza Suhaimi said...

waktu cuti sem la nak drama marathon habis habisan. kalo dkt uni mana ada masa an :)

no problem :) oh, thanks follow. sgt menghargainya.

miszlullaby said...

hehe..ML da khatam citer ni.best giler...suke part last.ekor die kuar gi peluk pinggang lee seung gi.Ml baru abes tgk citer Sung Kyung Kwan,itu pon sebab kawan paksa.best jugak citer tu =)

d_LA said...

Faeza : time cuti best kan lyn..cam dla ni time weekend jerlah leh obetaim..haha..

ML : Huwaaaa...x aciii..jeles2..Sungkyungkwan tu best gak..tunggu ms nk donlod sbb kat tv dla jrg2 jer tgk..sbb tu kene dnlod..

nurul amira said...

cite ni comel sgt ^_^

Gayahspears said...

best sgt ka dyla??? huhu

ardinihumaira said...

apesal pempuan tu comel sangat? <--- ayat jeles ;p

Heidi Shafiq said...

mlm ni gak aku nk download.. :)

d_LA said...

amira : cite korea ni comey2 kan..hehe..

gayah : ntahla, geng kpop ckp best, aku tgh dnload, x ciap lg..wuuu..

dni : kite pom comey gak dni..hawhaw..tpkse puji dr sndiri..miahaha..

heidi : silekan dg segera..hee~~samat mendonlod !

Cik_Shiqah said...

citer ni best! dah abis tgok. mmg best, tk rugi tgok. hoho..

miszlullaby said...

Darling,Ml suke blog awak la!

http://miszlullaby.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

apik pehe said...

btol dila..citer ni mmg beshhh..
apik da layan dah..fuhhhhh

alexa yussida said...

dLA=gumiho hohohoho horlicks^^

saya_arief said...

cun.
:D

Pinky Pixie said...

yt x reti layan korea la plak.. kehkeh..

tp awek tu mmg cun la. walau berekor 9. hehe

d_LA said...

shiqah : wahhhh..dah abes tgk..mana aci camni...huwaaaaa :(

ML : saya pun suke belog awak..heee~~nak join gak yg B.A punye, smpat lg ke ekkk..

d_LA said...

apik : uiksss..apik pun layan gak, siap dah abes tgk lg..x aci, x aci..ni yg x sbr nk tgk ni..

alexa : nak horlicks !!jum layan gumiho laling :)

d_LA said...

arief : mekaseh..haha..bajet cam puji dla jer 8)

pinky : meh dla ajar yt..hehe..cun kan minah ni :P

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥