MEROKOK DALAM TANDAS !

Sape suke sedut asap, meh baca entry ni..
Aku pelik, siyes pelik tapi xdelah pelik sangat sebenarnya..
Tapi nak taw sangat sebab tu gedik2 wat entry camni..
Kot2 la ada pakar perokok leh tulon jawab..

Oke, tengok tajuk balek !
MEROKOK DALAM TANDAS !
Alaaaa, kecoh la minah ni..biasa la tu..
Hehhh..dla taw la, walaupun kekadang dorang x ngaku..
Contohnye, kekadang wat2 ramah tanya, 
"baru sudah bakar sampah ker?"
Hekhek dorang gelak bile aku tanya..Yelahhh, xkanla sembelit sampai 3,4 kali..
Dahtu, taim nak g tandas siap mention lagi kat makcik ni nak g toilet..
Tapi dla xdelah aim yang suke berasap ni jahat@x senonoh ker, 
cuma bile jadi cam kes tadi..
Pelik ooooo !!!

Agak2 la bro...
TANDAS PEREMPUAN PUN JADi MANGSA !!
Tadi naik atas nak masuk toilet, tengok2 ada puntung rokok lam lubang tandas !
Haishhhhhhh...TAK GUNA..sumpah wa dalam perut..
Habuk penuh dalam sinki..
Puntung rokok elok aje terapung..adehhh..Ngan baunye..
Ntahla, wa nak maki maki over2 nanti ade yang sue wa !
Yelahhhh..apesal tandas pompuan?



Geram gak taw !
Korang nak berasap ker, nak sedut asap ke korang punya pasal la tapi janganlah sampai dalam tandas perempuan pun korang sapu gak..
Ape kes ni?? Xkanlah sume level xde tandas lelaki yang kosong ?
Sape punye keje la ni ?
Mentang2lah atas tu tempat makcik cleaner baring2 bagai, senang jer masuk tandas pompuan pastu siap buang dalam lubang tandas..
Sivik la sikit der..Main hentam jer yer..
Tapi kenape yer?? Ade sape2 taw nape suke sangat smoking lam tandas??
Apakah feel tu rase lain??Apakah bile bauan tandas + rokok tu wat rase lebih best??
Wa serius x paam ni..kot2 la korang ada jawapan bernas ker??
Wa malas la nak kutuk2, maki2, sebab wa x pernah alami perasaan itu..
Kalaulah wa taw sape, rase gak nak wat sesi soal jawab..
Kot2 la jawapan yang diberi tu wa leh terima lagi..
Wa kan x suke berprasangka buruk ni..

GUA BUKAN MARAH...NASIHAT !

p/s : bile geram trus bahasakan gua..rase cam lepas jer perasaan :P

Comments

Si Luncai said…
kalau dalam tandas pompuan sure la yg isap rokok pun pompuan..mcm kat opis luncai pompuan pun join isap rokok kat tangga.katanya isap rokok nak jaga badan..ntah la mane dia dapat fakta ni..
d_LA said…
haishhhh !! x mungkin..mane ade pompuan yg smoking lam opis dla..kitorang isap gula2 jer :P
saya_arief said…
bau tandas + bau rokok = pengsan..
;X
d_LA said…
arief : tol tu..maw pitam dibuatnye kan..
Shiela Latif said…
tuelah dia dyla...kalau dalam tandas pompuan caner dak lelaki boleh masuk...konpius kan?...kena selidik tue....huhu
d_LA said…
shiela : selamba badak jer kan..badak pun x selamba camtu..kalo terserempak ngan dla sure dla x kasi lepas pnye..haha..bajet gengster tol !
aanie said…
aiyaa...tunjuk gmbr itu tandas ka..
d_LA said…
aanie : eksklusif tu..haha
Cik GuLA-GuLa said…
cantek blog!! waaa...
cgg shuke
d_LA said…
CGG : comey ker??mekaceh mekaceh ;)
apik pehe said…
wa pelik dan hairan gak...eh eh..wa la pulak..hahaha..bg diorang,nikmat berak sambil isap rokok kot..hehehe
Pinky Pixie said…
tak suke org yg isap rokok. reject2.. hekhek..
d_LA said…
apik : xpe..wa x kesah..haha..mebi lebih umphhh kot sedut lam toilet..hoho..

pinky : x suke gak tp kalo dh jodoh nk wat camne kan..huhu..
J.M.R said…
xkan laki isap kt tandas pmpuan..nth2 pmpuan yang isap kot..suak tgk prempuan yang isap rkok nih..coz biasanya diorg ni seksi!!!hahahah..taknah lg tgk girl bertudung isap rokok kt public...hahahaha
d_LA said…
J.M.R : x mungkin..x mungkin..kitorang sume sopan2..gedik sket jer..haha..lelakilah yg sedut asap tu kat toilet pompuan..dla yakin!
Fello Ariza said…
dla...
fell ase kan..
mmg pompuan isap tuh..
kalo lelaki,port dier mmg toilet sndri, kat tangga n luar bangunan..
sbb pompuan segan nk mrokok kt luar, so dorg mrokok kt toilet je..

teori mnjadi x? :P
alexa yussida said…
besela tu yank..tandas tu tmpt iblis..depa nk jd bnda tu la kjap kut..hukhuk:p

seboleh2 jgn la lelama lam toilet..x elok laa...ishk.
d_LA said…
fell : adeh fell..konpom salah tu..ouh..tidak sm skali..kami wanita2 yang supan2 sume..hehe..

alexa : g tandas la paling x suke skali..tgu smpai x thn baru masuk..hee~~
d_LA said…
fahmie : terase??kenape??pnh wat ker??hehe..kalo x smoking lam toilet pompuan dla x kesah sgt ekceli..huhu
ardinihumaira said…
isk3.. tak senonoh tul... hu
d_LA said…
dni : sabo jerlah..huhu