MARY STAYED OUT ALL NiGHT @ MARRY ME, MARY !

Last night dla godek2 HERE then i found diz new drama..
Of courselah, KOREAN DRAMA ! dla kan mek koya :P
MARY STAYED OUT ALL NIGHT @ MARRY ME, MARY !!
Ekceli, dla tengok dorang punya pelakon tu yang super gedik lagi excited !!

JANG GEUN SUK as KANG MOO KYUL
MOON GEUN YOUNG as WI MAE RI
" Gua suka..gua suka dua2 pelakon neh :D "

SYPNOSIS !
Wi Mae Ri is a stubborn woman and the daughter of a failed businessman without much experience in dating. She starts to date tough rocker Kang Moo Kyul. 
Problems arise when a perfect guy with a good background and prestigious education, Byun Jung In, gets in the way.
p/s : sypnosis copy kat SINI, dla x tengok lagi so copy senang, nanti salah maklumat lak.

Dan drama ni sangat2 baru, kat KOREA baru setat tayang 8 NOV..Haishhh, bile nak tayang kat estero neh..Nak download sure2 la xde lagi..Dla x kisah orang kate rupe dorang plastik ker, muka palsu ker, gigi palsu ke janji dorang punya jalan cite tu sonok ditonton..Kepada geng k-pop, tunggu kemunculannya..Bagi mengubati duka lara..wah wah...meh tengok pic2 n trailer+mv !


rambut JGS tomey la..hihi..sukeee~~~



haishh..jatuh hati babe :P


giler..pakai sneakers jer kawen..cool kan..hehe

muka terpakse !

jom tengok dia punye trailer & mv !! layannnn :P


video

video

p/s : credit to www.koreandrama.org ;)

Comments

nur said…
d_la- dah lama x layan cite2 korea ni
ALL IN ONE
hamzah ian said…
lama dah tak tngk korea.. argh..
Heidi Shafiq said…
aku x minat cter korea.. tp kenape aku terpesona tgk sume pic ko ni? ish...
sekamar rindu said…
salam..


drama korea ni...memang best..
Fello Ariza said…
koya mek nih..

haha :P
d_LA said…
nur : ni nak setat balek layan korea..hehe..

hamzah : nape ko arghhh??gian yer?
d_LA said…
heidi : ko terpesona ngan pic aku ke pic pelakon2 tu..jgn wat aku syok sendiri..hehe..

sekamar rindu : kan kan kan..wat dla koya2 jer :P
d_LA said…
fell : mek ni memang camni..x sedar diri..hua hua..
ardinihumaira said…
fuhh...
hensem wal cun la pelakon dia :)
aku sejak fifa dulu layan negro je
alexa yussida said…
haha..nti marathon smpai lebam ye:D
d_LA said…
@dni : ensem kan..dla punye tu..weee~~

@brutalsolo : gulp !!

@alexa : memang lebam la nt nak abeskan silibes neh..haha
suichi said…
korea mania yeaah~~~
d_LA said…
suici : yup yup yup..hehe :)