APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, November 19, 2010

LEE CHONG WEi vs BOONSAK PONSANA

yes..yes..yes..i menang yuuuu...

Yuhuuuu semua !!!
Dla baru jer abes menonton perlawanan badminton bagi acara individu iaitu peseorangan lelaki..Semalam menyaksikan HAFIZ HASHIM kalah menentang PARK SUNG HWAN dari KOREA.

Baru2 ini di dalam saingan berkumpulan menyaksikan MALAYSIA kalah menentang THAILAND di mana pemain utama perseorangan kita iaitu LEE CHONG WEI gagal membantu skuad negara dengan kekalahan kepada pemain Thailand 
iaitu BOONSAK PONSANA.

Nah tadi baru jer dorang berdua ni jumpa lagi bagi perseorangan lelaki..Nampaknya LEE CHONG WEI bangkit kembali dengan menang straight game 21-13, 21-17 dan berjaya ke peringkat separuh akhir..Hoyeeee :D

Harap LCW dan regu utama KOO-TAN berjaya membawa pulang sebarang pingat kepada negara kita..Amin..

p/s : pagi ni line tenet cam laju jer sket dari biasa2..suke2 :D :D

Kalau BEST, sila LIKE

5 ORANG MENYAMPUK:

CGG said...

harap sgt mesia menang:)

ardinihumaira said...

nak malaysia menang!!!:D

Pencacai Alim said...

smoga mnang..aminn

Mohammednajib said...

mesia menang eyahooo

d_LA said...

cgg : mesia boleh !!!

dni : dla pun..hehe..

pencacai alim : Amin...

najib : yahoooo !!!

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥