APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, November 02, 2010

LALUAN TRAFIK BULAN 10

Buat julung-julung kalinya mempersembahkan !!!
Pestaim nak tayang trafik dla..Sebenarnya xde apa pun, bukanlah menjunam naik..
Dla kan jarang2 jer bukak blog, bw pun rajen seciput aje..
Ni sebagai rekod peribadi dan juga penghargaan untuk yang selalu skodeng cni :D
Ini trafik bagi bulan lepas, hope bulan depan lagi majulah sukan untuk negara.

Tengok jumlah visitor..Negara Russia tempat kedua tu..Ade orang rusia skodeng blog dla ker??Paam ke bahasa Malaysia??Hiiii..Sebenarnya orang Malaysia tapi study kat sana..X lain x bukan miszlullaby N alexa.. hoyeeee...
Tq laling sebab slalu lepak blog dla ni ;)

[klik tuk tumbesaran yang sihat]

 Huuuu..terharu..time kasih kepada yang letak link blog dla kat blog korang..
Secara x langsung korang telah upkan trafik blog ni..
TQ GAYAH [sbb menang contest trus seven up !]
TQ BENASHAARI [link dla ade kat bloglist "tulis diari"]
TQ AQEEL [sudi tepek link ni walaupun biase2 jer ]
TQ AZUIN [ azuin memang comey..hiii ]
TQ ML [ slalu komen2 dla, skodeng dla n tepek link dla ]

kalo kat nuffnang, beza sikit yer..
TQ NIK [ my ex opismate]

Skang mari kite skodeng, ape yang korang cari plak..jeng jeng..

Ni kat nuffnang punye..
Bagus..bagus..sume baik2 nampak..
Ramai yer skodeng pasal PERSONAL TASTE <--drama korea..memang pemes !
Pemain regu badminton TAN BOON HEONG hot juge yer :P
[ tingat kat cikgu english dla : TAN BOON DIN ]
Tetiba ade orang skodeng SOALAN RAMALAN SPM..huhu..
Ekceli dla rasa bersalah lak, aritu dla jawab tag pastu dla letak tajuk post 
SOALAN RAMALAN SPM padahal dla jawab soklan2 biase jer..
sori yer adek2ku, sure2 korang bengkerk kan..
So, akak doakan adek2ku yang SPM tahun ni, g00d luck oke :D
Disebabkan bulan lepas ade sukan Komanwel so banyak tentang sukan la yang korang cari..bagus2..camnilah anak melayu..heeee..


 Tiba2 bila check kat blogspot, adehhhh..
APAKAH????klakar giler tengok..
Yang 1st tu x tahan, mentang2 deepavali lagi 3 ari, 
korang cari biskut deepavali yer..
Pastu tetibe lak pasal kurang nafsu??apehal??ouh maybe masa bulan puasa dla ade wat post kurang nafsu tapi kurang nafsu nak makan oke..xpe, mak saya pesan kite kene berprasangka baekkkk..
Yang ketiga, pasal maruku..cari resepi ker??hehe..mane ade lam blog ni..huhu..
Yang paling mengejutkan buah pinggang den ialah "SEK HIKSAYE" !
Weiii..ape ni der???x nak rr camni..saya baek taw..
pastu pasal encik bon pun korang cari yer..
encik bon tu encek bonus sebenarnya..hehe..
persembahan tatu askar tu dah lama post pasal ni, masa mula2 blog ni lahir..
"SEPOHON KAYU GENG SURAU NYANYIAN" ??
hehe..sape geng surau tu??ade dalam blog dla ker?
dan juga soalan ramalan SPM tetap hot market..
I'm sorry..mianhe..toupuchi..sumimasen..
Propa semata-mata..

Sempena nak deepavali ni dla ucapkan time kaseh bebanyak la kepada sume2 yang terlibat dalam sesi penggambaran kali ini sama ada di depan tabir @ belakang tabir..Korang memang bestlah !!Itu sajelah laporan trafik tuk bulan 10..
kite jumpe lagi pada bulan hadapan :D
Terima kasih - via traffic light !

p/s : traffic jam tetap x best !

Kalau BEST, sila LIKE

8 ORANG MENYAMPUK:

ardinihumaira said...

best kan tengok pengunjung blog kita :)

Cik GuLA-GuLa said...

mowning d_la:)
cgg makan roti bakar..
pagi tadi nak cepat so tak masak:)

d_LA said...

dni : xley lawan dni pnye..hehe..

CGG : monen cgg..wah bagusnye mkn roti bkr..dla nk g mkn nasi ni..hehe

alexa yussida said...

rajennye dLA wat analisis..ekeke...sowi dLA syg..arini br dpt bw..lepak umh aunty lps klas smlm..ni pon curik guna lappy aunty..hehe:D

d_LA said...

alexa : xpe..pestaim wat ni..saje nak rekod..tp klakar lak tang keywords tu..huhu

miszlullaby said...

awww...nampak sgt kite stalker dyla.kekeke...same2 dyla..dyla pun saluuu dtg blog ML gak..=)

Fello Ariza said...

"SEK HIKSAYE"?

erkk..

apekah..

:P

d_LA said...

ML : sbb blog ML best, mmg wajib skodeng ari2..hehe

Fell : haha..hampeh jer kan..sape punye keje la tu..huhu

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥